Salutare la toti,
Asta e C4-ul meu, 1.6i Vtr, 122 cai, pachet confort(clima automata+volan imbracat in piele), culoare metalizata.. cam asta ar fi descrierea pe scurt dar sa va spun cum am ajuns in posesia lui...Hotarat sa imi cumpar o masina noua, si de mult timp mi-am dorit un C4 Coupe, am vizitat dealerul de la Iasi..un birou simplu in Mall

si acolo era expus acelasi model cu acceasi configuratie dar GRI Aluminium. Dealerul o persoana super de treaba, mi l-a prezentat, oferte de finantare, reducerea (3000euro), si m-a convins. Am achitat avansul...iar pe 25 februarie (de ziua mea) ma suna omu ca sa vin pana la reprezantanta(Peugeot- aici are si Citroenul momentan)...Am zis sa vezi ca s-au uitat in datele personale si au zis sa-mi faca o surpriza..da de unde.. masina era in curte lovita(far spart, aripa dreapta rupta, bara fata cazuta)...+ inca un C3 si un Jumper botite de asemeni...cauza? Un angajat probabil foarte sigur de capacitatile sala de pilot de curse a scos un Peugeot 206 de la spalatoria lor... si a intrat fix in masini.. Dealerul mi-a zis ca reparatiile dureaza cam 1 sapt(daca vreau C4-ul gri ) sau sa imi aduca aceeasi configuratie ca mai era una la fel la Pitesti (Albastru Bourassque)... Nici nu am vrut sa aud de reparatii si mi-au adus-o pe asta pe care sincer acum imi place mai mult decat cea gri(no ofennse fata de posesorii de C4 gri )... Cam asta e sper ca nu v-am plictisit... Va doresc la toti un Paste Fericit.