Pe Citroen.ro sunt prezentate nivelurile de dotare (X,VTR, VTR Pack, etc)
Bun.
La dealer cand te duci si ceri o masina plecand de la dotarile unei echipari standard + optionale ai 2 variante:
- fie o faci pe comanda exact cum o doresti (timp de livrare mai mare dar si pret)
- fie iei o masina preconfigurata care deja are acele optiuni, dar cel mai probabil nu are EXACT ce doresti tu.
Ei bine amicul meu Mihai, dupa ce a facut drivetest cu C4 meu i-a placut mult tapiseria gri si cotiera.
S-a dus la ATS Bucuresti si a cerut o berlina cu motor de 122 cai si dotarile cutare cutare cutare.
I-au aratat o masina care nu avea tapiserie deschisa si cotiera, dar avea in plus pavilion, senzori, etc etc (vesnica vrajeala a dealerului: nu avem aia dar va putem oferi ailalta)
Era un SX Pack cu cateva optiuni. A acceptat-o.
Masina a fost livrata in cateva zile deci clar nu a fost o masina pe comanda ci una preconfigurata.
Cine a preconfigurat-o?
Pai nu ATS prin comanda la Citroen?
Pentru ca nu cred ca Citroen Romania le-a bagat dealerilor pe gat niste masini preconfigurate si le-a zis 'vindeti-le!'
Eu asa intuiesc....
Oricum, cine a preconfigurat-o (fie ca ATS fie Citroen Romania) a gandit cam prost, eu as renunta oricand la senzori ploaie sau lumina pentru acea cotiera stock