C3 - Tr Severin
- HaPPy
- "PIAR"
Re: C3 - Tr Severin
inseamna ca era si smeker rau ! e drept ca la accidentul meu nu era cu luat de permis.
pt ca.... individul din cazul meu, desi a invoact in fata politistului ca lucreaza nu stiu unde.... evident in scopul de a scapa de amenda, puncte, etc mai ales ca masina s-a ales cu bara spate fff putin zgariata. deci dupa el se putea trece neobservat.
polististul l-a intrebat scurt: "si erati cu masina de serviciu, in misiune?" Raspuns: "NU. era masina unui prieten". ehhhh atunci.... asta e !
iar omul, daca chiar lucra unde a zis ca lucreaza.... se putea fofila lejer !
de unde banuiesc ca pt un taximetrist care ramanea somer o luna nu s-ar fi facut exceptie.
oricum, jalnic.... patetic ce s-a intamplat ! si daca ma mai gandesc putin.... daca am inteles bine ca accidentul a avut loc in Tr. Severin.... in orasele mai mici e si mafia destul de mare si probabil si nepotismul !
pt ca.... individul din cazul meu, desi a invoact in fata politistului ca lucreaza nu stiu unde.... evident in scopul de a scapa de amenda, puncte, etc mai ales ca masina s-a ales cu bara spate fff putin zgariata. deci dupa el se putea trece neobservat.
polististul l-a intrebat scurt: "si erati cu masina de serviciu, in misiune?" Raspuns: "NU. era masina unui prieten". ehhhh atunci.... asta e !
iar omul, daca chiar lucra unde a zis ca lucreaza.... se putea fofila lejer !
de unde banuiesc ca pt un taximetrist care ramanea somer o luna nu s-ar fi facut exceptie.
oricum, jalnic.... patetic ce s-a intamplat ! si daca ma mai gandesc putin.... daca am inteles bine ca accidentul a avut loc in Tr. Severin.... in orasele mai mici e si mafia destul de mare si probabil si nepotismul !
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
cel mai grav lucru mi se pare partea cu politistul care a vrut sa schimbe datele problemei...annddyy scrie:
Interesanta partea cu politia - vazand-o pe mama speriata au pus-o sa declare ce vroiau ei (deh compania de taxi aduce cotizatie lunara la politia romana) - si anume ca mama era pe strada fara prioritate. Sincer mie mi se pare strigator la cer - atata nesimtire nu am vazut pana acum si mai ales de la un organ al legii. Scena accidentului fiind clara, apoi au incercat sa puna pe altcineva la volan-ul taxiului.....
Si stau si ma intreb - daca tot sunt oameni care au o conditie "speciala" pentru politisti - de ce nu le da un girofar ? Macar te poti ferii de ei....
- Mihay
- Supermoderator
ce-mi plac mie astea...vine cineva si arunca o pastila si sariti toti vaii cum e posibil asa ceva ?
1. de ce trebuie sa luam de bun ce a zis andyy? de unde stiti voi ca asa s-a intamplat?
2. ce anume i`au facut aia mamei tale sa o determine sa-si schimbe declaratia?
3. exista un termen in care poti contesta acel pv la politie sau direct la instanta de judecata
4. poti reclama acel politist in nenumarate feluri si locuri . te invat eu ce si cum daca CHIAR ARE DREPTATE MAMA TA
1. de ce trebuie sa luam de bun ce a zis andyy? de unde stiti voi ca asa s-a intamplat?
2. ce anume i`au facut aia mamei tale sa o determine sa-si schimbe declaratia?
3. exista un termen in care poti contesta acel pv la politie sau direct la instanta de judecata
4. poti reclama acel politist in nenumarate feluri si locuri . te invat eu ce si cum daca CHIAR ARE DREPTATE MAMA TA
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Mihay, cum se face ca tu esti singurul care pune la indoiala cele relatate de initiatorul threadului? 
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
pai orice poveste are minim 2 variante. nici eu nu inteleg de ce sariti asa, chiar sa fie adevarat TOT ce zice, ce, n-ati mai vazut nepotism? voi in ce tara traiti?
din ce-am inteles eu: mama ta era pe drum cu prioritate, pe acelasi sens cu un VW, care era in fata ei. din sensul opus, un taxi se hotaraste sa faca stanga, nu da prioritate VW-ul, intra in el, si acesta e proiectat in C3-ul mamei tale.
daca asa^ e situatia, cum o pot scoate pe mama ta vinovata ptr ca mergea linistita si a fost alta masina proiectata in fata ei???? chiar sa fi fost pe drum fara prioritate
LE: si ala cu VW-u' ce pazeste? era si el prea speriat?
din ce-am inteles eu: mama ta era pe drum cu prioritate, pe acelasi sens cu un VW, care era in fata ei. din sensul opus, un taxi se hotaraste sa faca stanga, nu da prioritate VW-ul, intra in el, si acesta e proiectat in C3-ul mamei tale.
daca asa^ e situatia, cum o pot scoate pe mama ta vinovata ptr ca mergea linistita si a fost alta masina proiectata in fata ei???? chiar sa fi fost pe drum fara prioritate
LE: si ala cu VW-u' ce pazeste? era si el prea speriat?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Mihay
- Supermoderator
ca asa e normal sa fie cineva si de partea cealaltacosminnuss scrie:Mihay, cum se face ca tu esti singurul care pune la indoiala cele relatate de initiatorul threadului?
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Daca imi dai motive obiective si pertinente cu care sa ma convingi, ok, sar 
altfel, annddyy de ce ar minti cu cele expuse?

altfel, annddyy de ce ar minti cu cele expuse?
In VW era un prieten de-al taximetristuluichainsaw scrie: LE: si ala cu VW-u' ce pazeste? era si el prea speriat?
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
- Mihay
- Supermoderator
nu vreau sa intru in polemici cu voi pe subiectul asta...dar de ce sa luam mot a mot ce zice andy? ok sa presupunem ca a fost asa...are mai sus niste intrebari din partea mea...
-
annddyy
S-a rezolvat. Taximetristul (sau fratele) a ramas fara permis 60 zile.
Am luat ok-ul de la asigurari azi si sunt foarte incantat - absolut tot ce e la roata stanga se schimba (bucsi pivot telescop planetara) + plasticele pt noroi, aripa si spoilerul (nu am inteles de ce au bagat si spoilerul dar ma bucur ca era un pic crapat de la o bordura). Reparatia se va face la Peugeot Tr Severin pt ca singurul Citroen apropiat este Black Fox la Craiova si sunt 120 km pana acolo. Sper ca in 1 sapt sa fie gata ...
In ce privesc posturile de mai sus - nu trebuie sa ma creada nimeni - eu stiu cum a fost si tot ce am facut a fost sa spun exact cum s-a intamplat. Nu am nimic de castigat din acest thread.
Am luat ok-ul de la asigurari azi si sunt foarte incantat - absolut tot ce e la roata stanga se schimba (bucsi pivot telescop planetara) + plasticele pt noroi, aripa si spoilerul (nu am inteles de ce au bagat si spoilerul dar ma bucur ca era un pic crapat de la o bordura). Reparatia se va face la Peugeot Tr Severin pt ca singurul Citroen apropiat este Black Fox la Craiova si sunt 120 km pana acolo. Sper ca in 1 sapt sa fie gata ...
In ce privesc posturile de mai sus - nu trebuie sa ma creada nimeni - eu stiu cum a fost si tot ce am facut a fost sa spun exact cum s-a intamplat. Nu am nimic de castigat din acest thread.
Life begins at 4000 rpm.
- Mihay
- Supermoderator
pai parca nu era taximetristul vinovat...acum e...poate ne lamuresti si pe noi cum s`a intamplat pana la urma
-
DanDana
- ReDeDeu'
- Numar Inmatriculare: VL 08 RDD
Mihay scrie:pai parca nu era taximetristul vinovat...acum e...poate ne lamuresti si pe noi cum s`a intamplat pana la urma
annddyy scrie:mda ... azi mama a avut ghinionul de a fi lovita de un animal (taximetrist) care nu cred ca stia regulile de circulatie.
Strada prioritara, vroia sa vireze stanga iar de pe contrasens venea un VW care vroia sa faca si el stanga; domnul taximetrist (21 ani) se credea la tac-su pe tarla si nu a stat la stop - a lovit in plin VW care a intrat in C3. Rezultat - partea din fata stanga a C3-ului praf.
-
annddyy
Mihay scrie:pai parca nu era taximetristul vinovat...acum e...poate ne lamuresti si pe noi cum s`a intamplat pana la urma

Vezi schemele - poate nu ai inteles tu bine sau poate nu am explicat eu destul de bine.annddyy scrie: Strada prioritara, vroia sa vireze stanga iar de pe contrasens venea un VW care vroia sa faca si el stanga; domnul taximetrist (21 ani) se credea la tac-su pe tarla si nu a stat la stop - a lovit in plin VW care a intrat in C3. Rezultat - partea din fata stanga a C3-ului praf.
Interesanta partea cu politia - vazand-o pe mama speriata au pus-o sa declare ce vroiau ei (deh compania de taxi aduce cotizatie lunara la politia romana) - si anume ca mama era pe strada fara prioritate.
Life begins at 4000 rpm.
- Mihay
- Supermoderator
Interesanta partea cu politia - vazand-o pe mama speriata au pus-o sa declare ce vroiau ei (deh compania de taxi aduce cotizatie lunara la politia romana) - si anume ca mama era pe strada fara prioritate"
de aici nu se intelege ca taximetristul ar fi vinovat....
de aici nu se intelege ca taximetristul ar fi vinovat....
- HaPPy
- "PIAR"
n-am inteles nici eu de ce era speriata mama ta si nici cum se poate sa fi acceptat sa declare ce vroia politistul si mai ales, cum a facut politistul sa sugereze.... dar in fine.
dar daca iau si ma uit pe scheme.... taxiul avea STOP la intersectie ! e clar si punct.
deci pana la urma? s-au refacut declaratiile? sau cm?
dar daca iau si ma uit pe scheme.... taxiul avea STOP la intersectie ! e clar si punct.
deci pana la urma? s-au refacut declaratiile? sau cm?
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
-
annddyy
la Politie scrii dupa dictare..... si daca politistul vrea sa declari ceva (ceva ce nu e adevarat) teoretic ii explici ca nu e cum spune el. Dar, nu e asa intotdeauna; se pare ca politistul ridica tonul mai nou si spune ca el stie mai bine. Asa s-a intamplat si in cazul mamei; pana nu a spus ca vrea sa isi cheme un prieten care e avocat politistul nu s-a linistit si o tinea sus si bine ca mama avea stop- si nu vroia el sa inteleaga (ca nu vroiau muschii lui) ca nu avea stop.
Life begins at 4000 rpm.