B25BUY car
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Re: B25BUY car
ce pot sa fac acum ?? tre sa ma duc, mort-copt...ca pe 30 imi expira autorizatia temporara...si nu mai pot sa circul dupa aia...
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pai nu ai ce sa faci..te duci..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
baty_san
pai am auzit ca acum nemernicii de dealeri te leaga de scaun si te obliga sa semnezi, comentezi??? iti dau si vreo 2 peste cabinet....
felicitari pentru achizitie si multi km fara probleme.

felicitari pentru achizitie si multi km fara probleme.
Don't steal...goverment hates competition!
- B25BUY
DA..pai asa am patit, m-au legat, m-au udat cu apa..si m-au pus sa semnez...
Merci de urari
eh..sper sa se rezolve usor..sa nu pierd timpu' pe acolo..
Merci de urari
eh..sper sa se rezolve usor..sa nu pierd timpu' pe acolo..
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Eu vroiam sa iti scriu cateva chestii la topicul ala care l-ai facut cu "Abuz", dar l-a inchis Bogdan din pacate. Asa ca iti scriu aici:
@B25BUY, eu nu sunt nici moderator si nici admin al forumului, dar sincer atitudinea ta chiar ma deranjeaza.
Tu vii cu niste solutii f proaste si te iei de oameni care baga bani in masinile lor, cand tu nici macar nu vrei sa bagi bani sa o speli.
Si peste toate astea mai vii si cu niste idei de genul "d c nu se poate pune vopsea ce culoare am eu chef pe o masina pe care o iau la comanda"...pai hai sa-ti explic...daca ti-ar cere 5000E pe vopsea custom...i-ai da??? Iti zic eu ca NU, si ca i-ai si injura pe aia cand ti-ar zice. Si masinile in fabrica nu sunt vopsite de Gogu Vopsitorul si nu baga ce are el chef in pistolul de vopsit, ele sunt vopsite de roboti si sunt vopsite in camp electrostatic si i-ar costa cat nu face sa opreasca tot procesul tehnologic ca sa-ti faca tie O SINGURA masina.
Si a 2-a idee cu casetofonul...cine crezi tu ca sta sa investeasca intr-o tehnologie moarta si fara nici un fel de viitor pe care nu o mai vrea nimeni. Tu nu iti dai seama ca ar trebuii scoase si comenzile pe volan si dezvoltat un sistem total nou??? Pt ce???
Spui ca cei de la Coasta de Est au preturi mari??? In comparatie cu ce???
Noi pe forum avem un obicei si ne place sa aducem si dovezi cand spunem ceva concret, nu sa aruncam ceva si sa o lasam in aer!!!
Eu spre exemplu am luat de la Coasta de Est un set de jante cu un pret mai bun decat al importatorului si am fost f multumit.
Ar mai fii multe de spus...dar nu are nici un rost pt ca nu o sa le intelegi (sau nu vrei).
@B25BUY, eu nu sunt nici moderator si nici admin al forumului, dar sincer atitudinea ta chiar ma deranjeaza.
Tu vii cu niste solutii f proaste si te iei de oameni care baga bani in masinile lor, cand tu nici macar nu vrei sa bagi bani sa o speli.
Si peste toate astea mai vii si cu niste idei de genul "d c nu se poate pune vopsea ce culoare am eu chef pe o masina pe care o iau la comanda"...pai hai sa-ti explic...daca ti-ar cere 5000E pe vopsea custom...i-ai da??? Iti zic eu ca NU, si ca i-ai si injura pe aia cand ti-ar zice. Si masinile in fabrica nu sunt vopsite de Gogu Vopsitorul si nu baga ce are el chef in pistolul de vopsit, ele sunt vopsite de roboti si sunt vopsite in camp electrostatic si i-ar costa cat nu face sa opreasca tot procesul tehnologic ca sa-ti faca tie O SINGURA masina.
Si a 2-a idee cu casetofonul...cine crezi tu ca sta sa investeasca intr-o tehnologie moarta si fara nici un fel de viitor pe care nu o mai vrea nimeni. Tu nu iti dai seama ca ar trebuii scoase si comenzile pe volan si dezvoltat un sistem total nou??? Pt ce???
Spui ca cei de la Coasta de Est au preturi mari??? In comparatie cu ce???
Noi pe forum avem un obicei si ne place sa aducem si dovezi cand spunem ceva concret, nu sa aruncam ceva si sa o lasam in aer!!!
Eu spre exemplu am luat de la Coasta de Est un set de jante cu un pret mai bun decat al importatorului si am fost f multumit.
Ar mai fii multe de spus...dar nu are nici un rost pt ca nu o sa le intelegi (sau nu vrei).
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Eu cred ca omul face misto la faza cu optiunile, nu va mai aprindeti si voi asa usor.
Iar faza preturile CdE sunt mai mari decat....Vitan Tuning
Iar faza preturile CdE sunt mai mari decat....Vitan Tuning
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- B25BUY
@Deese: merci, asa e...fac si misto...nu intentionez sa enervez lumea...
Multi se prind ca-i "misto" si intra in hora..altii se supara, ca asa-i in automobilism
!!!
@Shadow: Cunosc tot ce povestesti tu si sunt de acord ca in anul 2009 e mai greu cu caseta audio.Dar permite-mi sa afirm ca mp3 playerul mai are viitor de un an, doi si gata... Eu am o colectie de casete audio (muzica+povesti) pe care le-as asculta la drum. Mai inainte am avut o Leganza si cu cas dar si cu cd - stock, deci se poate!!
Apoi, astept 3 luni , mi se arata paleta de 16 culori si cand merg sa dau comanda nu pot sa aleg decat din 8 culori. De ce ????? ... pai asa..ca nu se stie exact, dar pierd multi clienti si in contextul crizei si cu vanzari tinzand spre zero, nu cred ca e prea confortabil.
Si nu m-am luat de nimeni cu tunning...doar ca aici e un FORUM, fiecare isi da cu parerea inclusiv despre preturi, dotari, accesorii, montaje,firme specializate (cu nume, cu tot ce trebuie) cel putin eu asa stiu de pe alte forumuri (sunt de 3 ani jumate membru pe clubcitroen si toate bune).
Propun sa nu mai continuam discutia asta in contradictoriu si sa fim mai on-topic, sa vorbim mai mult de masinutze.
Respect,
Multi se prind ca-i "misto" si intra in hora..altii se supara, ca asa-i in automobilism
@Shadow: Cunosc tot ce povestesti tu si sunt de acord ca in anul 2009 e mai greu cu caseta audio.Dar permite-mi sa afirm ca mp3 playerul mai are viitor de un an, doi si gata... Eu am o colectie de casete audio (muzica+povesti) pe care le-as asculta la drum. Mai inainte am avut o Leganza si cu cas dar si cu cd - stock, deci se poate!!
Apoi, astept 3 luni , mi se arata paleta de 16 culori si cand merg sa dau comanda nu pot sa aleg decat din 8 culori. De ce ????? ... pai asa..ca nu se stie exact, dar pierd multi clienti si in contextul crizei si cu vanzari tinzand spre zero, nu cred ca e prea confortabil.
Si nu m-am luat de nimeni cu tunning...doar ca aici e un FORUM, fiecare isi da cu parerea inclusiv despre preturi, dotari, accesorii, montaje,firme specializate (cu nume, cu tot ce trebuie) cel putin eu asa stiu de pe alte forumuri (sunt de 3 ani jumate membru pe clubcitroen si toate bune).
Iar de inteles probabil ca inteleg cate ceva, merci de amabilitate.Ar mai fii multe de spus...dar nu are nici un rost pt ca nu o sa le intelegi (sau nu vrei).
Propun sa nu mai continuam discutia asta in contradictoriu si sa fim mai on-topic, sa vorbim mai mult de masinutze.
Respect,
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Pai in ultimul post de masinute e vorba, si se poate discuta si in contradictoriu.Pe acest topic e vorba de masina si preferintele tale, deci sunteti on topicB25BUY scrie:.........
Respect,
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- B25BUY
Printr-o intalmplare am descoperit ieri ca la bancheta spate, se coboara o bucatica centrala pe post de cotiera; nimic neobisnuit pana aici. Se ridica apoi capacul acestei cotiere centrale si e un spatiu rigid acolo cu forma de 2 pahare si niste santzuletze ca pentru pus 2-3 senvisuri... Deseara trag niste poze si la pun...
E noua chestia asta ?
E noua chestia asta ?
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu e noua dar acea bancheta se gasea la dotarile de top. Astept pozele cu nerabdare. Sint curios daca au facut o usita sa comunice cu portbagajul daca tot e cotiera acolo.
- B25BUY
Pun ceva poze deseara cand plec de la lucru.
Din portbagaj nu se vede nimic ca ar comunica cu cotiera aceea.
Din portbagaj nu se vede nimic ca ar comunica cu cotiera aceea.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- B25BUY
dupa cum am zis, revin cu poze de la cotiera spate...
si inca ceva..am scut din fabrica... apare in poza
si izolatie din material textil la capota de aluminiu...
si inca ceva..am scut din fabrica... apare in poza
si izolatie din material textil la capota de aluminiu...
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- B25BUY
scuze... se blocase...
[url=http://www.freeimagehosting.net/][ ... .jpg[/img][/url]
Click Image to Enlarge Image Hosting

[url=http://www.freeimagehosting.net/][ ... .jpg[/img][/url]