C3 - Tr Severin

Accidente de toate felurile...
annddyy

C3 - Tr Severin

Mesaj de annddyy »

mda ... azi mama a avut ghinionul de a fi lovita de un animal (taximetrist) care nu cred ca stia regulile de circulatie.
Strada prioritara, vroia sa vireze stanga iar de pe contrasens venea un VW care vroia sa faca si el stanga; domnul taximetrist (21 ani) se credea la tac-su pe tarla si nu a stat la stop - a lovit in plin VW care a intrat in C3. Rezultat - partea din fata stanga a C3-ului praf.

Interesanta partea cu politia - vazand-o pe mama speriata au pus-o sa declare ce vroiau ei (deh compania de taxi aduce cotizatie lunara la politia romana) - si anume ca mama era pe strada fara prioritate. Sincer mie mi se pare strigator la cer - atata nesimtire nu am vazut pana acum si mai ales de la un organ al legii. Scena accidentului fiind clara, apoi au incercat sa puna pe altcineva la volan-ul taxiului.....

Si stau si ma intreb - daca tot sunt oameni care au o conditie "speciala" pentru politisti - de ce nu le da un girofar ? Macar te poti ferii de ei....
Life begins at 4000 rpm.
candymann

Re: C3 - Tr Severin

Mesaj de candymann »

annddyy scrie:Interesanta partea cu politia - vazand-o pe mama speriata au pus-o sa declare ce vroiau ei - si anume ca mama era pe strada fara prioritate.
CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alexchivu

Mesaj de alexchivu »

buey nu pot sa cred ce aud... :shock:
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Parca nu ma mai mira nimic... Toti o apa si-un pamant.

Stiu eu bine de ce nu las taximetristii sa iasa de pe strazile laturalnice: pentru ca nici ei nu ar face-o pentru mine, ca sunt un pericol pe strazi si pentru ca sfideaza toate regulile de bun simt.

Cat despre politisti... no comment. Am incetat de mult sa mai incerc sa le inteleg rostul.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Fiecare padure is are uscaturile sale. Fie ca e padure de politisti, de profesori sau de lacatusi mecanici. Singura exceptie e padurea de politicieni, acolo toti is uscati pentru ca-s optimizati pentru supt si mincat rahat
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

din pacate tara noastra este o mare padure de uscaciuni... Si ca orice padure de uscaciuni, mai are si ceva plante verzi :)
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
candymann

Mesaj de candymann »

@mituc uscaturi vezi k sunt si la severin si la cluj si la bucuresti si la craiova. sa mai amintesc de aproape tot departamentul politiei rutiere din iasi? asha ca nu ti se pare ciudat k uscaturile astea prea ies in evidenta? sau te pomeneshti ca sunt vanati de presa sau de oameni...
annddyy

Mesaj de annddyy »

PS: uitasem .... pe sofer il chema XYZ Daniel Andrei. Pe acte apare XYZ George.....
Asa ca .... nu m-ar mira ca maine nesimtitul sa loveasca pe altcineva. Cat are rude sau prieteni cu carnet .... merge treaba.
Life begins at 4000 rpm.
candymann

Mesaj de candymann »

annddyy scrie:PS: uitasem .... pe sofer il chema XYZ Daniel Andrei. Pe acte apare XYZ George.....
tu faci misto de noi? inteleg k ink suntem in aprilie, dar asta e chiar .............. :shock:
annddyy

Mesaj de annddyy »

candymann scrie:
annddyy scrie:PS: uitasem .... pe sofer il chema XYZ Daniel Andrei. Pe acte apare XYZ George.....
tu faci misto de noi? inteleg k ink suntem in aprilie, dar asta e chiar .............. :shock:
Nu are legatura luna aprilie. Pur si simplu este foarte mare mafia.
Life begins at 4000 rpm.
annddyy

Mesaj de annddyy »

candyman - ai pm mai detaliat
Life begins at 4000 rpm.
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

din pacate adevarat!
mare greseala a dnei !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
annddyy

Mesaj de annddyy »

Mr_kokaa scrie:din pacate adevarat!
mare greseala a dnei !
ajungi intr-o faza in care deja iti dai seama ca nu are rost sa te lupti cu morile de vant. mie unu sincer va spun - IMI E SILA.
Life begins at 4000 rpm.
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

io n-am inteles mare lucru.... probabil ca nici nu se poate scrie detaliat aici dar....

eu am fost de curand in situatia in care cel care mi-a indoit usa dreapta (doar pentru ca avrea 20 de ani de condus in spate si se pricepea de minune sa parcheze lateral pe un colt de strada, iar in procesukl verbal a rezultat un CNP care incepea 179....) avea pretentia sa mergem la politie abia saptamana viitoare (accidentul a fost miercuri) si cu alta masina, aceeasi marca, pt ca masina implicata in accident era a unui prieten si nu vroia sa-i strice omului RCA-ul.
ei na? mi-am zis eu :ok moment la care omul a plecat de la politie in ideea ca fara el n-o sa-mi scrie politia actele. cand s-a convins ca eu chiar ma duc si declar ce si cum si ca se poate alege cu dosar penal.... a aparut acolo val vartej si subit si-a recunoscut vina care in urma cu o ora nu-i mai apartinea

chiar asa, cum sa apara altcineva pe acte? n-avea permis sau cum???
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

@happy avea permis , dar fiind taximetrist , ramanea somer cel putin o luna :wink:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”