Intrerupere la 3000 RPM
- eduardo_didi
- Edi Talent
Re: 3000 RPM
am eu bujii denso iridium, fisele nu le poti schimba e o rampa am vrut sa le schimb si palea nu s-a putut si cam tot are o ezitare la 3000rpm
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ce inseamna "ezitare" ca m-ati turbat de cap?! E doar un zgomot, masina inceteaza sa traga pentru civeta momente, ce anume?
In jurul a 3000rpm incepe sa lucreze cum trebuie si cealalta pereche de valve, poate aici auziti ceva.
In jurul a 3000rpm incepe sa lucreze cum trebuie si cealalta pereche de valve, poate aici auziti ceva.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
annddyy
masina nu mai trage pt cateva momemente - e ca si cum s-ar inneca in benzina.mituc scrie:Ce inseamna "ezitare" ca m-ati turbat de cap?! E doar un zgomot, masina inceteaza sa traga pentru civeta momente, ce anume?
Life begins at 4000 rpm.
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Mituc, incerc sa iti explic eu.
Masina trage bine, urca in ture, si la 3000 RPM, are un flat spot, se opreste din tras si apoi incepe sa traga iar.
La mine treaba s-a agravat. Pana la 3000 RPM, masina nu mai trage, deloc, bag piciorul in acceleratie si nu se intampla nimic, urca in ture, incet, dar nu trage.
Intre 3000-4000 incepe sa mai miste putin, si abia de dupa 4000 incepe sa traga serios.
Primul C4 cu VTEC

Masina trage bine, urca in ture, si la 3000 RPM, are un flat spot, se opreste din tras si apoi incepe sa traga iar.
La mine treaba s-a agravat. Pana la 3000 RPM, masina nu mai trage, deloc, bag piciorul in acceleratie si nu se intampla nimic, urca in ture, incet, dar nu trage.
Intre 3000-4000 incepe sa mai miste putin, si abia de dupa 4000 incepe sa traga serios.
Primul C4 cu VTEC
-
mituc
Si acel flat spot de citeva momente vreti sa-mi spuneti ca nu-l puteti prinde pe o camera de luat vederi cite de cit rezonabila, care face film cu mai mult de 15 frame-uri pe secunda? Daca nu, atunci voi cum il sesizati?
Sint curios ce-ar iesi pe un dyno...
Sint curios ce-ar iesi pe un dyno...
- Mihay
- Supermoderator
cand mai vii in buc sa iei masina mea sa dai o tura ..nu stiu ce tot zici tu acolo cu camera...ce sa filmeze? senzatia mea de pe scaun? injuraturile?
-
PsH
- PasHa
Mituc, daca iti aduci aminte de cand aveai c4, turometrul nu urca cu cate o gradatie.
Parerea mea este ca daca as filma (oricum nu am camera) nu ti-ai da seama ce se intampla.
Parerea mea este ca daca as filma (oricum nu am camera) nu ti-ai da seama ce se intampla.
- eduardo_didi
- Edi Talent
mituc nu iti dai seama nu se poate filma, se simte cand ii dai atat are o fractiune cand parca se ineaca
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bogdans
- Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR
cred ca ai zis de 1000 ori cu filmatul!n are nici o relevanta.se simte in jurul +- 3000 ture,in plus de asta mie mi se pare treapta 1 lesinata rau,daca nu trag bine de treapta 1,cade in treapta 2 in 3500 ture-anormal,si parca moare acolo 1 secunda,apoi prinde iar ture,peste 4000, si trage!daca trag de 1st pana la 6300,in 2nd cade peste 4000 si trage.este o anomalie ciudata,nu sunt mecanic,dar am "o mie" de presupuneri:injectie-soft,ambreiaj-cutie(proaspat schimbate,dar si inainte aceeasi situatie),filtru benzina,bujii,etc!aaa si inca o chestiune...pe pilot automat daca maresc viteza din buton,rpd,parca nu se mai simte asa,parca trage masina normal!sa fie din cauza ca nu stau incordat cu mainile pe volan,si piciorul in acceleratie???ma gandesc sa mi cumpar un VTS,daca scap de asta,oare tot aceleasi probleme...oarecum stupide!?
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
La cate pb ai avut cu masina aia, oricare ti se va parea mai buna!! Clapeta de acceleratie in ce stadiu se afla?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mituc
Se aude motorul daca isi schimba viteza cu care creste in ture, urla putin diferit cind face asta. Nu prea ai cum sa simti ceva si sa nu poti prinde macar un aspect pe o inregistrare audio/video. In plus, eu am facut vreo 54k km cu a mea. Nu am simtit asa ceva, tot ce-mi aduc aminte e ca dupa ce mi0au suprascris cei de la fetcom softul pus de doc (sau doar o parte din el) cind ajungeam la 4000rpm se simtea de parca apasam pe NOS, se smuncea de parca voia motorul sa fuga de piciorul cu care apasam pe acceleratie.eduardo_didi scrie:mituc nu iti dai seama nu se poate filma, se simte cand ii dai atat are o fractiune cand parca se ineaca
In plus, sint relevant de multi care se pling de aceeasi chestie, in aproximativ aceeasi perioada, cu masini cu acelasi motor dar numar diferiti de kilometri, istoric diferit, etc.
Ori va faceti reviziile in acelasi loc si la ultimile revizii vi s-a uploadat acelasi soft de injectie imbecil, ori alimentati de la aproximativ aceleasi benzinarii/statii, ori v-au montat filtrele de aer acelasi meserias beat clampa, ori acum la iesirea din iarna ECU inca nu intelege ce e cu diferenta aia de temperatura a aerului pentru ca are un senzor plin cu glod, ori "ceva". Si mai remarc faptul ca sinteti toti in bucuresti, deci cred ca e de la metrou
P.S.: Apoi, ce cautati cu masina la 3000rpm? Daca aveti de mers prin oras mergeti cu 2500, daca aveti de-a va juca mergeti cu peste 4500
- Mihay
- Supermoderator
eu chiar vorbeam cu edy aseara. alea 16 valve merg tot timpul? sau incep sa functioneze cumva la peste 3 000 rpm? asta ar putea explica pauza aia...
-
PsH
- PasHa
Mituc, daca nu se rezolva astazi, eu as avea drum prin dorohoi de paste.
Poate fac o vizita prin Iasi si iti arat live.
Poate fac o vizita prin Iasi si iti arat live.
-
mituc
De cind e forumul asta si chiar de inainte "se stie" ca al doilea rind de valve incep sa mearga in jurul a 3000rpm, sau vreo 2800 daca ai masina resoftata.
PSH: daca ai drum...
PSH: daca ai drum...
- Mihay
- Supermoderator
pai si se cam leaga intrarea celor 8 v in plus cu pauza asta... daca gasiti vreunul explicat modul de functionare al motorului...bagati`l si aici