B25BUY car

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Re: B25BUY car

Mesaj de B25BUY »

:glasses
Pai da, e ca la romani e ca atunci cand te duci la un restaurant si-ti recomanda servitorul garnitura..si normal ca-l ignori si ii zici ca vei mananca de ex:"cartofi praiijti cu peste si usturoi" se uita ca prostul stramb la tine...asa si astia cu masinile..

eh..stiu ca exagerez si eu, dar voiam doar sa impartasesc cu voi tratamentul pe care l-am avut la achizitionare. Ca sa nu mai zic, ca mi-au sugerat vehement sa-mi iau 1.6 HDi ca si cum nu pentru berlina 2.0HDi luam eu masina... ca sa nu mai astept atata ca au si f. multe pe stoc...
Dar eu doream sa astept...mi-a placut sa astept...treaba mea.
Si de-asta era normal sa-mi dea efectiv ce doresc eu pe masina (ca de-aia e la comanda)...nu ce au ei prin cartoanele alea ale lor... plus ca nu m-au acceptat cu o dacie veche pt. remat...cam neprofesionisti...ma rog asta explica de ce nici nu mai vand aproape nimic. 8)
Am facut o plangere si la Citroen Ro si Fr.
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

tare..vroiai radio-casetofon si bluetooth :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok

LE: la casetofon , vroiai sa aiba si optiunea de a inregistra :?: :?:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

haahahaha !
DA..butonul ala rosu REC ::P
si derulare pana la urmatoarea melodie ;)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu cred ca exagerezi ff mult. ce masina ai mai vazut tu in 2009 cu radio casetofon?? nu te-au primit la Rabla? ti`ai pus intrebarea ca poate ei nu fac parte din programul Rabla??? Iti sugerau sa iei ceva de pe stoc pentru ca la alea sigur iti puteau da un discount mai mare! Si asta cu culorile? Ce vroiai ? Verdele de pe Porsche? pai de unde sa-ti ofere decat de pe paletar...eu personal nu te inteleg deloc...iar plangerea nici atat nu-mi dau seama pentru ce ai facut-o.
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

da..pai sa participe la rabla...ce sa le fac ..e e vina mea ca-s blegi si nu se baga ??
radio-cas...de ce nu ?
revin...daca le platesti..sa-ti puna si radio PREDEAL...sau radio-casetofon
sau sa nu-mi dea deloc, dar m-au obligat sa-l iau .. pai ??
Iar la culoare, gama era f.f.restransa (pai 8 culori e jenant de putin, dintre care 3 nemetalizate si din restul 2 sunt noante de gri) si dintre toate alea de pe paletar, abia am gasit una mai ok.
Eu am insistat sa-mi dea o culoare de pe vechiul c4 (erau mult mai multe si mult mai misto) ca nu cred ca-i mare smecherie sa vorbeasca la atelierul unde le fac si sa repuna schema cu culorile vechi, e vorba de un gogu cu un pistol cu vopsea si un diluant acolo...mare smecherie...dar din nou m-am lovit de inflexibilitate.
Iar de stoc, aveau doar 1.6 HDI iar pt. mine prima conditie a fost 2.0HDi berlina cu 5 usi...deci,asta e lipsa de respect. De ce sa iau altceva, decat doresc ?? si mai zic pe toate site-urile ca iti poti configura masina asa cum vrei... imi doream c4/2.0Hdi fara clima, fara nimic, de cand am luat c3 din 2005, asa ca nu puteam sa fac rabat de la model sau motor, in schimb m-au intepat cu culoarea, cu un plin de motorina, cu dotari care nu ma ajuta... ca sa nu va mai spun ca se uitau stramb ca de ce vreau motor de 2.0 ??? uite asa, mi s-a pus mie pata si gata...ce atatea intrebari ... :glasses
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

la faza cu motorizarea , sunt de acord cu tine... in rest,eu chiar nu te inteleg... ti`au lasat 700 de eu la pret si te oftici de plinul de motorina care ti l`au promis?? ( 60 de eu )
vrei o culoare care nu o au in paleta? un radio-casetofon in loc de radio-cd ( sau chiar mp3 , care banuiesc ca`l ai ) si fara nici un fel de aer?... pai daca u vrei o optiune care nu se gaseste deloc la acea masina , inseamna ca o vrei custom... speciala pt tine....unica... ai fii dat pe ea in loc de 17300 vre`o 25-30k de eu ( pt ca ar fii custom ) ??
iar ca sa o faci cum ai vrut tu , schimba radio-cd`ul cu un radiocasetofon din luat din Obor , tine clima inchisa si gata... cu culoarea e mai nasol...trebuie sa o vopsesti si nu e chiar ieftin

LE: oricum nu fac citroen masini custom...dar vorbim si noi asa ipotetic
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

dar te-ai gandit ca s-au inscris si nu le-au fost acordate? dar cine te obliga sa iei citroen..in locul tau direct la alt producator ma duceam...ma mir ca nu ai vrut sa-ti dea vreun Bx sau Cx nou ca alea erau masini nu c4 :evil:
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

mda...un BX era misto...;)

eh...asa e cand iti iei masina..ti se par toate alea..ca se putea mai asa sau mai asa..
dar overall masina e super, arata si merge f.bine.
fac niste poze azi pe lumina si le postez.

numai bine,
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai ar cam trebui niste poze ca de mativoire asta chiar sunt curios. masina e tare cu motorul ala...
wonka
Numar Inmatriculare: GL-05-VUX

Mesaj de wonka »

Cred ca ti se potrivea cel mai bine masina lui Fred Flinstone.N-avea abs,clima,radio-cd si alte gadget-uri moderne pe care nu ti le doresti.Apropo cati ani ai ?
C4 coupe,1.6HDI,rouge lucifer acum fara sticker
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

wonka scrie:Cred ca ti se potrivea cel mai bine masina lui Fred Flinstone.N-avea abs,clima,radio-cd si alte gadget-uri moderne pe care nu ti le doresti.Apropo cati ani ai ?
:ok :lol: esti tare da si b25buy e mare figura :lol: , complicate gusturi :lol: pt ce ofera astia din ziua de azi
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

hahaha
mda...sau ca ala din filmuletul de pe youtube cu tipul ala solid de luase o caroserie cheala de citro 2CV si fugea cu ea.
Am 29 ani 8) . multi ani si sanatate la toata lumea...
Eh..asa-i cand abia o iei..parca ai vrea sa aibe alte treburi... pe mine ma roade ideea in sine , ca nu poti sa alegi absolut ce vrei (chestii vechi de 100 ani sau super noi) daca tot faci o masina pe comanda, astepti,etc...

Imagine

Imagine

Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Foarte misto da culoarea asta pe berlina! Sa o stapanesti sanatos, si nu mai fii suparat ca ti-au oferit astia mai multe decat vroiai tu(chiar daca contracost :) )
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

dupa cum va ziceam mi-au facut discount la masina dar nu in bani, ci mi-au dat o bicicleta...:):):)
...au zic, cand nu mai pleaca citrolignio ..sa ma urc pe bicla ;)

numai bine, o saptamana usoara
Andrei
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

Multumesc frumos Bogdan.
Nu sunt suparat...adica mi-a trecut..;)
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”