Este cea de la Medias
Citroen C4 Coupe facelift in ziarul Click
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Citroen C4 Coupe facelift in ziarul Click
http://www.click.ro/Click_de_Duminica/C ... -incapator" onclick="window.open(this.href);return false;
Este cea de la Medias
Este cea de la Medias
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
Re: Citroen C4 Coupe facelift in ziarul Click
pacat ca ala nu e ziar ... proasta strategie de marketing ptr citroen sa promoveze c4 in gunoiu ala. imi place sa cred ca actualii sau viitorii posesori de c4 n-ar citi asa ceva nici stand la coada la impozit ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Deese
- Omul cu plasticele
Nu isi promoveaza Citroen....ci trustul ziarului cere masina si Citroen o da.
Apoi articole cu masina apar in publicatiile grupului.
In speta Click, Adevarul si care or mai fi din trustul ala de presa.
Apoi articole cu masina apar in publicatiile grupului.
In speta Click, Adevarul si care or mai fi din trustul ala de presa.
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
N-am nimic cu tine chainsaw...dar cateodata arghhh....este un ziar de camionagii de oameni normali, sau anormali sau extraterestrii etc...dar se vinde in draci...unde vrei sa fie promovat...in Formula AS?....sau revista copiilor?...daca initiativa a venit de la citroen....pe mine unu ma bucura...si daca a venit de la ziaru asta iarasi ma bucura...cred ca si citroen si orice alta companie isi doresc vanzari cat mai mari, oricine iti doreste...eu personal ma bucur ca e acolo citroen c4 si nu o marca germana...ce nu imi place sunt pozele...meritau mai multa atentie...tipa in schimb imi place 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- chainsaw
in primul rand, ceva ca reclama gratis nu exista. sincer chiar nu cred ca i-a apucat pe cei de la click sa ceara un c4, sa-l laude, sa publice, si sa nu primeasca nimic inapoi.
nu vreau sa generez offtopic, spunandu-mi parerea completa despre click, da' acolo ar trebui sa fie promovate q7uri si range rover sport-uri albe perlat. ca aia de si-ar lua asemenea atrocitati, il si citesc.
mi-ar placea sa citesc despre c4 in ziare care sa nu contina mai multe perechi de sani / pagina decat playboy
nu vreau sa generez offtopic, spunandu-mi parerea completa despre click, da' acolo ar trebui sa fie promovate q7uri si range rover sport-uri albe perlat. ca aia de si-ar lua asemenea atrocitati, il si citesc.
mi-ar placea sa citesc despre c4 in ziare care sa nu contina mai multe perechi de sani / pagina decat playboy

- Mihay
- Supermoderator
imi pare rau ca aceasta masina 1.6 thp a fost testata numai de idioti, inclusiv cei de la Top gear . toti au fost incantati de plastice si piele si nici unul nu sufla o vorba despre motor, care in sine este cea mai mare schimbare si CA NU MAI TRONCANE!!! ziaristii P*&%i
LE: pozele sunt facute la ei in curte...nici macar nu s`au obosit prea tare...dar deh dc se vinde n`ai cum sa- i refuzi. TEst cu acest C4 trebuia sa faca un cunoscator , sau care s-o fi mers si cu VTS vechi sa vada evolutia.
LE: pozele sunt facute la ei in curte...nici macar nu s`au obosit prea tare...dar deh dc se vinde n`ai cum sa- i refuzi. TEst cu acest C4 trebuia sa faca un cunoscator , sau care s-o fi mers si cu VTS vechi sa vada evolutia.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Mihay scrie:imi pare rau ca aceasta masina 1.6 thp a fost testata numai de idioti, ....
cine a condus-o pana la Medias?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Deese
- Omul cu plasticele
Sunt si din alea, stai calm.nu vreau sa generez offtopic, spunandu-mi parerea completa despre click, da' acolo ar trebui sa fie promovate q7uri si range rover sport-uri albe perlat. ca aia de si-ar lua asemenea atrocitati, il si citesc.
Nu e vorba de promovare din partea ziarului.
E vorba ca atunci cand se lanseaza un model firma importatoare il ofera diverselor ziare/reviste ca sa isi umple rubrica AUTO.
Daca va uitati atent e vorba fie de masini stickerite DEMO CAR fie de masini cu DESCOPERA NOUL XXXXX etc
- Mihay
- Supermoderator
eu ma , dar eu zic ca daca cineva citea tot ce am scris noi despre aceasta masina facea un articol mai bunAiurica scrie:cine a condus-o pana la Medias?Mihay scrie:imi pare rau ca aceasta masina 1.6 thp a fost testata numai de idioti, ....
ei trag 2 concluzii : 1 . Deese este o attrocitate a societatii ca citeste Clickchainsaw scrie:. ca aia de si-ar lua asemenea atrocitati, il si citesc.
2. Lui Chainsaw nu`i plac sanii
- Deese
- Omul cu plasticele
Click are un excelent efect laxativ cand ma duc la WC.Deese este o attrocitate a societatii ca citeste Click
Iar tipa aia din articol e tare grasa
- florinc4
- Operat ESTetic
Sa fie firma ta si sa vrei sa o promovezi, unde o promovezi?...intr-un ziar care e citit zilnic....tu vrei sa se vanda masina nu? ...asta e interesul tuturor mai ales pe criza...si sunt sigur ca nu au cei de la click om care sa isi dea seama ce inseamna 152 fata de 110 sau 90 de cai...asta e clar...ziaristii sunt ziaristi...nu vrei sa fie si mecanic sau expert auto...ca sa-si dea seama ca e mai buna ca 110 cai...nu e publicatie de specialitate....si nici bugetu ne e mare...dar in schimb reclama e si inca una foarte buna
LE: plus ca trebuie sa umpli spatiu cu ceva, la fel cum zicea si deese...iar fata de sani...pai frate aia care se uita la sani se uita si la masini...regula de trei simpla
LE: plus ca trebuie sa umpli spatiu cu ceva, la fel cum zicea si deese...iar fata de sani...pai frate aia care se uita la sani se uita si la masini...regula de trei simpla
- Mihay
- Supermoderator
pai are 1 000 de litri
dar eu cred ca tu faci altceva cu ziarul ala la baie

- chainsaw
=))
1. io n-am tras concluzia ca deese citeste click, si's convins ca nici n-o face
2. evident ca-mi plac sanii, doar nu le vad rostul in ziare, mai ales cand apartin pitipoancelor ce vorbesc de iubire adevarata si asezare la casele lor
daca vreau sa vad sani pe hartie, sunt reviste de "specialitate", ale caror articole despre masini sunt mult mai bine scrise, iar subiectele de alta natura decat cea sexuala sunt foarte misto abordate.
revenind la masina, eu sunt convins ca nici n-au condus-o cu mai mult de 20 km/h, nu vedeti ca se minuneaza doar la faptu' ca farurile cotesc "singure" si la pavilionul vitrat?
1. io n-am tras concluzia ca deese citeste click, si's convins ca nici n-o face
2. evident ca-mi plac sanii, doar nu le vad rostul in ziare, mai ales cand apartin pitipoancelor ce vorbesc de iubire adevarata si asezare la casele lor
revenind la masina, eu sunt convins ca nici n-au condus-o cu mai mult de 20 km/h, nu vedeti ca se minuneaza doar la faptu' ca farurile cotesc "singure" si la pavilionul vitrat?

- florinc4
- Operat ESTetic
pai si ce vroiai sa zica?...ca prinde suta in 9 secunde?....cand toti stiu ca lambo-ul nu stiu care-i vedete prinde suta in 3 secunde?...offf...se minuneaza multi cand vad faruri care se cotesc singure...astia se numesc clienti
...parerea mea 
Ultima oară modificat Dum Apr 05, 2009 11:33 pm de către florinc4, modificat 1 dată în total.
- chainsaw
cu asta n-am inteles ce vrei sa zici. eu ziceam ca mi se pare cel putin paradoxal ca o tuta din aia sa apara in tatele goale in click, iar in articol sa vorbeasca despre iubire adevarata, facut copii (desi nah, saraca incearca de'atatea ori, zilnicflorinc4 scrie: nu arat ca una...dar na mersi de compliment.
mie imi place sa cred ca potentialul cumparator de c4 nu gusta un ziar precum click, atata tot.