CItroen C4 avariat

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: CItroen C4 avariat

Mesaj de Mr_kokaa »

hmmm , daca si mintea ar aveam 5 stele NCAP (sau in cap)
pacat de masina , uneori trebuie sa si gindesti : no offence !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Sunteti total off topic :evil: Va reamintesc regulamentul bursei:

1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
pitonul
Numar Inmatriculare: B 10 GLI

Mesaj de pitonul »

daca inca nu ai rezolvat cu masina pot veni eu cu o solutie. :D il vand eu pe al meu are 9.300 si e din noiembrie 2007 echipare VTR pretul este de 10.600 euro motor de 1,6 110 cp.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Mai ai epava ? Plastice de prin ea nu dai ? Ma intereseaza cele doua de la stilpi de unde ies centurile.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Sold OUT!”