Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Azi m-am decis sa devin mai activ ca membru... masina este din 2006 e in leasing si sunt f incantat de ea.Am inceput usor usor sa bag si bani in ea in mici modificari: subwoofer sealed, xenon faza scurta si proiectoare + led pozitie, folie llumar, folie plafon, si cam atat notabil...astept sfaturi si recomandari din partea membrilor
si ca sa incep si cu rugaminti am sa expun o lista cu ce vreau sa mai lucrez la masina cat de curand intr-o ordine cat de cat cronologica si sper si financiar realizabila:)
-eleron - lester din cate am inteles ca ar avea majoritatea ( vreau sa imi comand cat mai repede sau sa cumpar daca ma ajuta cineva)
- toba finala
- arcuri h&r sau einbach depinde ce ma sfatuiti
- admisie sport
cam astea la exterior si la interior:
- volan piele si partea textila inlocuita tot cu piele de pe fetele de usi( recomandari si preturi daca se poate)
- pedale si footrest(momo sau sparco )
- si colantarea aeratoarelor laterale si alte elemente interioare cu carbon cat mai asemanator cu cel de pe consola centrala daca se poate( am vazut la dl aiurica lucrari)
Felicitari pentri masinuta
Pentru eleron poti sa iei legatura cu userul Rolest, de la el poti cumpara rapid. Si eu tot la el l-am comamdat.
Pentru pielea de pe cotierele usilor vorbeste cu Aiurica si poate iti face toata lucrarea odata, piele si colantare interioara.
bine ai venit si sa o stapanesti cati mai multi km fara probleme...
daca n`ai avea aceeasi culoare ca motzoi , ti`as spune ca e frumoasa masina, dar a lui e urata
Pasare ti`a zis cu ce poti rezolva aici...
Pt restul , arcuri,admisie,toba finala,pedale si footrest vezi la coasta de est... are topic si la noi pe forum la BURSA
in rest...numai bine si te asteptam si la intalniri
sunt dispus sa fac un rabat de confort pe o stabilitate mai buna...din cate stiam h&r sunt f bune de apex nu stiu mai nimic ....e cineva pe forum care are asa ceva pe masina? si inca o intrebare unde le pot monta dupa achizitie cu un pret decent?
dupe mine apex. le gasesti aici la http://www.coastadeest.ro" onclick="window.open(this.href);return false; si are si topic la bursa pe forum . vezi ce discount iti da si aia e. de montat dc iti zic serviceul de la Morarilor din Buc il stii? montezi unde gasesti la tine este ceva banal ptr un service.
35 mm si fata si spate...cam atat e maxim din cat am inteles fara sa schimbi amortizorul...si costa 184 de euro care vine tot undeva pana in 8 mil sensibil la pret cu apex...are cineva arcuri h&r montate pe forum? mi s-au recomandat h&r de nistre prieteni cu gti-uri care aveau eibach si h&r
de obicei este o diferente de 0.5cm intre fata si spate, adica 3.5 fata cu 3 spatele, sau 4 fata cu 3.5 spate!
Sfatul meu e sa mentii diferenta asta de 0.5cm, chiar daca pe golfuri sunt H&R !
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... .. KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews