o masina Dacia ma loveste din nou

Accidente de toate felurile...
SR71Blackbird

Re: Dacia loveste din nou

Mesaj de SR71Blackbird »

Azi am fost la Astra. In principiu totul este ok, mai putin un far pe care nu stiu daca il vor schimba.
Farul? :lol: :twisted:
C4 1.6i 110CP Berlina gris fer IS 15 BRN + sticker
Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: Dacia loveste din nou

Mesaj de Mr_kokaa »

citizenx scrie: Zilnic evit cativa posesori de dacii care nu se asigura, ca el da 2 ciocane si o repara. Asta e mentalitatea majoritatii posesorilor de dacii. Pe unul cu o masina mai buna il doare sufletul daca si-o boteste. Dar combinatia dacie+masina de firma este fatala.
si eu am patit o tot asa ! Dacie papuc ! AICI ; viewtopic.php?f=60&t=3043" onclick="window.open(this.href);return false;
daca nu ti vor accepta Farul e naspa ... ala costa ceva bani .
Miine aflu si eu ce e si cum cu service ul si cu asigurarea.! Bafta mare si daca la voi e asa nasol cu "daciotii" fa-ti un Casco daca nu ai si protejeaza-te tu de ei !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Re: o masina Dacia ma loveste din nou

Mesaj de citizenx »

In principiu azi am terminat. Numai ca nu am mai facuta Astra ci pe casco-ul meu care vor face regres la Astra. Nu mi-a placut ca la ei totul era reparabil, inclusiv farul crapat.
In plus ei nu lucrau cu service-ul pe care il vroiam eu, chiar daca initial mi-au spus ca nu sunt probleme.
Azi am dat comanda de piese si pe saptamana viitoare o bag la reparat. Cu ocazia asta rezolv si celelalte problemute pe care le aveam si fac si o revizie generala.
citizenx

Mesaj de citizenx »

Ieri au ajuns piesele si luni ma duc sa o las las la ei. Daca nu sunt probleme mari cu directia, termenul de lucru este de 3 zile. Cat sa pot veni cu masina la intrunirea ClubC4 de pe 5.
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

inca mai dureaza la tine .
totusi ... cam mult
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
SR71Blackbird

Mesaj de SR71Blackbird »

Acum 30 de min era sa ma pocneasca in spate o dacie pe Poitier....franasem la trecerea aia peste linia ferata...bineinteles inainte sa franez m-am uitat in retrovizoare si am observat ca daciotul era la o distanta sigura, dar probabil dormea la volan...Cand sa trec si cu rotile din spate peste linie, ma uit din nou in oglinda si il vad la cativa metri in spatele meu in se chinuia de zor sa franeze, nereusind decat sa ridice un nor de praf...nici nu stiu cand am calcat-o sa ma dau din fata lui....
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Extraordinar! La ce viteze se pot dezvolta pe bucata aia (pentru mine 45Kmph e maximum) nu stiu cum de aceasta specie de idioti si betivani pot merge cu mult mai tare, mai ales cind circula in coloana, coloana care se misca relativ uniform si previzibil. Probabil dormea la volan. Si probabil tre' sa ne intilnim mai des, sa va mai dau din norocul meu, ca se pare ca am ceva si v-ar trebui si voua.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

old school , old boys .
SR71Blackbird

Mesaj de SR71Blackbird »

Pai mituc, pe 5 aprilie ne aducem cate o sacosica de acasa daca imparti niste noroc...e moca nu? :D
Maverick

Mesaj de Maverick »

N-am nimic cu nimeni, insa vreau sa intaresc ceea ce s-a spus mai sus, apropo de soferii de dacii papuc care conduc fara sa le pese de nimic...

Singurul accident pe care l-am suferit, a fost anul trecut, din fericire cu masina de servici (un Ford). Mergeam linistit in coloana in oras, cand un eurolac cu o dacie papuc ma trosneste in spate si ma arunca in cel din fata... Schimba postul de radio...

Bara spate, stop dreapta, hayon, bara fata, vopsitorii + manopera = 10.500 RON.

Pentru el a fost simplu: mi-a dat RCA-ul la politie si gata. Eu am umblat dupa aia la asigurare, service si toate rahaturile legate de procedura de reparatii...

Bine, dacia lui n-a mai putut fi miscata de acolo ca se scursese tot din ea, se blocase inclusiv cutia de viteze. Dar era masina de servici si il durea in bascheti!
_____________Citroën C4 berlina 1.6i 16V 110cp SX + MP3_____________
Imagine
Your net worth to the world is usually determined by what remains after your bad habits are subtracted from your good ones.
Benjamin Franklin
citizenx

Mesaj de citizenx »

Abia astept sa isi faca astia de la asigurari baza de date comuna pentru RCA. Atunci nu prea vor mai fi sinucigasi pe sosele. Vor conduce cu grija, pentru ca anul viitor vor trebui sa platesca RCA mai mult decat valoreaza masina.
Pacat ca pana acum cei de la asigurari nu au stiut decat sa scumpeasca asigurarile. Dar nu stiu sa se protejeze si ei. Asta care m-a pocnit platise RCA-ul pe jumatate de an. 2.2mil. Si a facut o dauna de 30-40 mil. Acusi el isi schimba firma de asigurari si va plati tot 2.2 mil. Nu e corect.

Am uitat sa spun ceva. Cand am fost prima oara la service pentru constatare erau 2 C4 in spate la reparatii si inca unul la constatare. 2 au fost loviti de dacii.
SR71Blackbird

Mesaj de SR71Blackbird »

Faptele "vorbeste"......
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

Maverick scrie: Singurul accident pe care l-am suferit, a fost anul trecut, din fericire cu masina de servici (un Ford). Mergeam linistit in coloana in oras, cand un eurolac cu o dacie papuc ma trosneste in spate si ma arunca in cel din fata... !
DimaBogdan a patit-o mai recent

PP:
Faptul ca pe strada circula "somnambuli" si ca mai si circula aiurea (indiferent de masini) este o reflexie a "educatiei rutiere" primita in timpul scolii de soferi
si
o permisiune din partea agentiilor de circulatie ! (mai mereu prea putini)

Tipul cu care am avut accident acu 3 saptamini era incepator, avusese inca un incident inainte de cel cu mine, si de dimineata (ziua accidentului) si pina seara cind m-am vazut cu el ptr acte m-ai lovise o alta masina la care sparse-se baia de ulei !
Talentat. Poate ar trebui sa refaca orele de scoala .

Eu am ce am cu cei care sofeaza cu "bautura la nas".
Acestor persoane le as interzice dreptul de a conduce 1 an. Apoi as face supreveghere la domiciliu. Daca se mai urca la volan : suspendat dreptul de a conduce pe viata si "la zdup" 1 an.
citizenx

Mesaj de citizenx »

Partea de mecanica este rezolvata. Acum este la tinichigerie si apoi vopsitul. Pana acum respecta termenul de livrare spus.
citizenx

Mesaj de citizenx »

Update la situatie. Masina nu va fi gata pana miercuri. La reconstatare s-a vazut ca mai trebuie comandate niste piese. Au trimis lista celor de la Omniasig care nu au raspuns 2 zile. Azi au vorbit cu directorul Omniasig pe Iasi care a promis ca se va ocupa personal.
Cei de la Bosch Service au spus ca daca nu vor mai fi intarzieri, masina va fi gata miercuri.
Bine ca e frumos afara si ma pot plimba prin Copou :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”