Geamuri cu folie sau ionizate ?

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
Scrie răspuns
sorigen

Re: Geamuri cu folie sau ionizate ?

Mesaj de sorigen »

Nu e firma, sunt 2 baieti care au un garaj inchiriat in Bucurestii Noi putin mai sus de teatrul Masca.
2008 Citroen C4 VTR 1.6HDi 110cp + (Folii Llumar, Faruri Dectane, Xenon GT HID) aici
http://www.info-service.ro
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

la banii astia cred ca puteai sa iti pui la o firma mai cunoscuta , de ex cea de aici de pe forum. asa garajul ala cine stie unde va fi peste 2 ani de exemplu. daca puneai la baietii astia cu 2 mil mai renta...dar la cat ai dat repet puneai la o firma serioasa
sorigen

Mesaj de sorigen »

Nu cred, peste tot unde am intrebat ma ducea in jur de 1000 lei. Oricum am preferat niste folii bune puse bine decat niste folii proaste puse prost undeva "cunoscut".
2008 Citroen C4 VTR 1.6HDi 110cp + (Folii Llumar, Faruri Dectane, Xenon GT HID) aici
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

http://www.zoneprotect.ro/preturi.htm" onclick="window.open(this.href);return false; la cei de aici de pe forum este 700 tot ce ai facut tu , fara reducere si fara negociere de criza :mrgreen: eu de ex am dat vreo 750 pe 3M la expert detailing...si sa nu`mi zici ca baietii aia de garaj pun folia mai bine decat astialalti. in fine alegerea e a fiecaruia...
sorigen

Mesaj de sorigen »

Nu zic ca au facut mai bine decat cei care aveau preturile pe la 700-900, zic ca fac mai bine cei care aveau preturile pe la 400-500 :)
BOOO
Numar Inmatriculare: SV-21-ART

Mesaj de BOOO »

Avand in vedere faptul ca tocmai mi-au luat talonul, amenda de vo' 3 mil., 9 puncte de penalizare si un drum la Suceava in 2 saptamani sa imi recuperez talonul.... plus faptul ca trebuie sa dau jos foliile (fata) ca sa pot sa-mi recuperez acelasi mult mentionat talon .... fara folie!
Arata mai bine CU? ... DA!!!
O sa stau mai linistit fara? Probabil ca nu ....ca o sa-mi gaseasca ei altele de care sa se ia... dar macar pe segmentul asta da.
Asta e.

P.S.: Ionizarea se face usor/'eftin/repede? E legal? ... asta in caz de...
C4 coupe 1,6 16V Hdi - Inferno Red
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Daca le aveai ionizate pe fata, trebuia sa schimbi geamurile ca aia nu se mai da jos! Deci tot folia e ce trebuie!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
BOOO

Mesaj de BOOO »

Sa inteleg ca si ionizate fata tot ilegal sunt.
Deci fara.... cu numar de SV in Bucuresti o sa am tot timpul probleme :(
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Eu cat am avut C4-ul nu am avut niciodata probleme cu politia...vezi ca e mai ieftin sa "rezolvi" cu politisti decat sa stai sa alergi dupa talon. :wink:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
BOOO

Mesaj de BOOO »

Am incercat. Erau 4 si cred ca de aia nu a mers ... chiar pe unul din ei l-am "convertit" si s-a luat de ala "rau si hain" ... dar nu a vrut. Norocu meu.
Completare: dupa jumatate de zi de nervi (pe convingerea ca luasem 9 pct. de penalizare) m-am mai calmat dupa ce am studiat legea (si procesul verbal care era o copie decalata) ...am realizat ca am luat doar 9 pct. de amenda. Bun asa. Sunt tentat sa pastrez totusi foliile ... dar sa ma astept sa fac calatorii neanuntate la Suceava.
Concluzie ? Folie fata = puncte amenda de la 9 la 20 + talonul luat. Se merita? Doar urmasii vor spune...
P.S.: Scuze pentru eventualul off topic.
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”