Am patit-o si eu!!!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Am patit-o si eu!!!
Intr-adevar nu merge. Am incercat si eu sa fac un alt cont si acolo ma impiedic. Nu e conexiunea pt ca exact acelasi motiv il intilnesc si la Peugoet. Tot la VAT number ma impotmolesc. Speram ca problema se rezolva repede. Stiu ca citisem ca la Peg le-a si blocat majoritatea conturilor, nu doar nu ii mai lasa sa isi faca altele.Sper sa nu faca la fel si la noi.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Cititi asta: http://www.peugeotclubromania.ro/forum/ ... hp?t=10496" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Nici mie nu imi merge service.citroen.com, si asta de vreo 1 luna, de cand am contul.Nu imi explic ce ar putea fi.
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Mie imi zice ca: "L'accès au site est réservé aux professionnels de la réparation"
Daca ma duc pe remember password, imi zice ca nu exista cont-ul cu adresa de mail specificata.
Daca vreau sa fac cont nou, ma lovesc de EU VAT Number, pe care nu vrea sa mi-l recunoasca.
Daca ma duc pe remember password, imi zice ca nu exista cont-ul cu adresa de mail specificata.
Daca vreau sa fac cont nou, ma lovesc de EU VAT Number, pe care nu vrea sa mi-l recunoasca.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Astia care aveti contul blocat nu cumva utilizati foarte rar site-ul ?
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Mihay, daca tu repari masina care este in garantie, la un service neagreat, mai ai garantie?
- Mihay
- Supermoderator
daca schimbi un parbriz sau vopsesti o aripa cred ca mai ai garantie...
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Eu ma refeream la situatia concreta...(printre altele sistemul electric/airbaguri)
- Mihay
- Supermoderator
eu stii cum o vad? ai de vopsit, reparat ceva ce nu implica mecanica,electrica sau piese de inlocuit poti sa mergi si in alte serviceuri . in cazul lui ar trebui sa mearga la un dealer Citroen.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
La parbriz nu stiu ce garantie ai dar oricum primesti garantie de la cei la care faci lucrarea.Mihay scrie:daca schimbi un parbriz sau vopsesti o aripa cred ca mai ai garantie...
Din cite stiu garantia la perforare prin ruginire e data de catre producator si nu de dealer/service, deci daca schimbi aripa (care oricum e de plastic, dar daca ar fi de tabla sa zicem) oricum ai pierde garantia la ea in cazul schimbarii si revopsirii.
Asa cum spunea si Mihai, daca nu trebuie sa schimbi radiatoare, elemente de suspensie sau alte chestii complicate, ci doar faruri, aripi, parbrize, etc si preferi un service de tinichigerie bun in locul lui ATS... mergi unde iti place. Si data viitoare nu te mai busi.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- OMEN
- Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL
sa imi spuna cineva (care a patit-o) ce e de facut in situatia in care intarzie foarte mult procedurile de constatre-intocmire dosar-studiu caz-accept de plata, intr-o situatie de reparatie pe asigurarea vinovatului , adica fara casco.Trebuie sa stau cu telefonul pe ei? cu paru`? cu amenintari cu judecata? cu petitie la CSA?

AUD UMBRE MENTOLATE
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Daca revopsesti/schimbi un element de caroserie intr-un service Citroen nu pierzi garantia la vopsea/antiperforare si anticoroziune.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
- Mihay
- Supermoderator
sa stii ca la CSA este o comisie sau ceva de genul care cred ca te-ar despagubi daca ai fi lovit de cineva fara RCA . ori fara RCA ori cu RCA la ABC sau cum draq ii cheama pe aia ai tai tot pe acolo trebuie sa ajungi. eu zic ca ar trebui sa ai o discutie cu ei pentru ca abc astia ar trebui sa fie reasigurati la randul lor sau sa aiba un fond de garantare ceva...
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
asa e ... stiu sigur ca exista o comisie care te despagubeste daca esti lovit de cineva fara RCAMihay scrie:sa stii ca la CSA este o comisie sau ceva de genul care cred ca te-ar despagubi daca ai fi lovit de cineva fara RCA . ori fara RCA ori cu RCA la ABC sau cum draq ii cheama pe aia ai tai tot pe acolo trebuie sa ajungi. eu zic ca ar trebui sa ai o discutie cu ei pentru ca abc astia ar trebui sa fie reasigurati la randul lor sau sa aiba un fond de garantare ceva...
- Mihay
- Supermoderator
pai sunt mai multe lucruri pe care " nu le stie lumea" din diverse motive. despagubirile pe RCA ptr persoanele vatamate...TOATE din masina pe care ai palit`o de exemplu la fel cum e formularul ala E nu stiu cat cu transplantul in alte tari...exista dar le descoperim din greseala sa zic asa. Oricum la Omen e aiurea ca ala avea RCA.
PS: nu va doresc sa va loveasca vreunul care are RCA prin alta tara...atunci sa vedeti cate aflati/invatati
PS: nu va doresc sa va loveasca vreunul care are RCA prin alta tara...atunci sa vedeti cate aflati/invatati