Lisa's C4 Coupe

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
tipitip
Admin

Mesaj de tipitip »

Lisa scrie:tipitip...garanteaza cineva dak acele colante, dak lashi mashina in soare se mai si dezlipesc de pe capota???
Nu ştiu foarte multe de bazaconiile alea, oricum nu prea îmi place ideea...protejează vopseaua să nu se ciupească/mătuiască dar au un aspect mat, la ce naiba le mai pui, să ştii că ai o vopsea mişto sub ele?
Ultima oară modificat Dum Mai 06, 2007 4:27 pm de către tipitip, modificat 1 dată în total.
Kia Cerato 1.6 crdi roşu B 19 PFR
Imagine
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

Lisa scrie:da...e 1.6...renunt la provocare... :cry:
1.6...odihneasca-se in pace... deci , 8) ... 1.8
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Lisa scrie:tipitip...garanteaza cineva dak acele colante, dak lashi mashina in soare se mai si dezlipesc de pe capota???
Si acum serios vorbind, exista o astfel de folie protectoare transparenta la Expert Detailing. Incearca la ei ;).
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

will do...desi chestia cu colantele/foliile nu imi prea surade. mastile alea negre macar iti dau un usor aer agresiv...oricum...nu as pune decat la drum lung.
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Matrixule, muta si tu postul la tu si masina ta, ca nu isi are locul in jurnal de bord
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Ceva similar su ce cauti tu au chiar cei de la ats: http://www.citroen.ro/accessoriesItems. ... =Siguranta

Pe de alta parte, la banii pe care ti-i vor cere probabil iti pui colant pe toata masina in alte parti....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
USN
Numar Inmatriculare: CT26USN

Mesaj de USN »

aveti consumuri mici pt 1,4 :P ... eu am tot 1,4 benzina si imi consuma 12 in oras si 9 in exterior ... :roll: ... deci ... :)
Se strange lumea cum se strang banii la cheta ... cand se strang in brate o blonda si o bruneta ...
Imagine
Lisa
Sharky Boy

Mesaj de Lisa »

USN scrie:aveti consumuri mici pt 1,4 :P ... eu am tot 1,4 benzina si imi consuma 12 in oras si 9 in exterior ... :roll: ... deci ... :)
Depinde cum o conduci... :lol: pot avea si consum de 15 in oras.... :wink:
USN

Mesaj de USN »

schimb la 2500 :) ... daca ma dau la ea consuma mult mai mult ... ;)
Se strange lumea cum se strang banii la cheta ... cand se strang in brate o blonda si o bruneta ...
Imagine
Lisa
Sharky Boy

Mesaj de Lisa »

USN scrie:schimb la 2500 :) ... daca ma dau la ea consuma mult mai mult ... ;)
:shock: la 2500 iti consuma 12 in oras???? aha!!!! mergi subturat....sa postezi mesajul si la probleme- mersul subturat...incapatzanatzii astia nu vor sa ma creada... mai bine imi puneam nick de tip, poate aveam mai multa credibilitate in fatza lor. :? Anyway...dak tie iti consuma 12 in oras...i loooooove my car... good news for the day... :lol: s-ar putea totusi sa nu fie reglata ( zic si eu)...pt k e un pic cam mult...mai ales pt constanta. Bucurestiul e criminal knd vine vorba de consum.
USN

Mesaj de USN »

la 2500 chiar nu e deloc subturata :)) ... am fost la service si baietii mi`au zis urmatoru lucru ... asta dupa ce s`au uitat unu la altu si nu stiau ce sa zica ... " este masina de exterior ... deaia iti consuma mult in interior " ... Fuckin` Retards :))) in fine ... m`am obisnuit :))
Imagine
Lisa
Sharky Boy

Mesaj de Lisa »

USN scrie:" este masina de exterior ... deaia iti consuma mult in interior "
:D ...explicatie desteapta de la mecanici inteligenti :wink:
USN

Mesaj de USN »

clar e cea mai desteapta explicatie pe care au putut sa o dea ... oricum stiu ca nu sunt in stare de nimik ... am avut pilotu automat stricat vreo 3 luni ... mi`au comandat de 2 ori kitu pt schimbare ... l`au montat si tot nu mergea ... mi`au zis ca nu au ce sa faca ... si pana la urma trebuia doar sa scoti borna de la baterie ca sa resetezi calculatoru :)) ... TRAIASCA ROMANIA :))))
Imagine
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Lisa daca tot ai fost asa draguta cu mine .. tin sa iti spun ca e sexy "Sharky Boy'ul" tau .. evident e si negru :X .. sa va iubiti mult in continuare :lol:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”