totusi, daca se poate cand o sa fie totul ok sa ne spui si noua pe aici sau PM ce viteza era la momentul impactului pentru ca din cate am vazut nu arata prea bine si logodnicul tau a avut si acea rupere, ceeea ce ma duce cu gandul la o viteza destul de maricica, de aceea spun de PM
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Probabil decelerarea puternica coroborata cu impotrivirea centurii a facut posibila ruptura... Si comotia, avand ca rezultat pierderea cunostintei, trebuie sa se fi intamplat tot din cauza decelerarii.
Banuiesc ca a fost pe la 70-80 la ora impactul...
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Insanatosire grabnica pentru bietul baiat! bine ca a scapat.cat despre usi se deblocheaza cand pusca acele cartse de la centuri si airbagurile sar si fara centuri,cele care sar doar cu centurile puse sunt SRS-urile.Toata povestea este experienta proprie.Nu stiu ce sa spun despre comportamentul altei masini intr-o situatie asemanatoare dar Robotzelul e campion la siguranta.Eu am avut accident mult mai lejer si totusi au sarit 4 airbaguri si au puscat ambele cartuse de la centuri cu toate ca nu erau puse.Eu zic ca astia au facut tot ce e omeneste posibil sa se asigure ca la impact omul e protejat la maxim altfel nu cred ca scapam asa usor nici unu din noi.Multumim Citroen!!!