Intrerupere la 3000 RPM

Scrie răspuns
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Re: 3000 RPM

Mesaj de PsH »

Masina mea este destul de sprintara :wink:
Gunoaie nu prea cred ca are ptr ca nu o las niciodata sa traga benzina de pe fundul rezervorului si in acelasi timp folosesc metoda propusa de tine.
Prin urmare, deduc ca ar fi de la benzina.
Micul inconvenient este ca pe traseul folosit de mine nu am decat petrom. Mai mult, pana acum p99+ mi se parea cea mai avantajoasa dpdv calitate/pret.
Am folosit destul de mult timp carrera 100 si nu se justifica diferenta de pret.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Eu pun de la Mol de aproximativ un an, si n-am avut nici un fel de problema cu ea. Ori 95 ori EVO. Si merge brici
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

si eu am problema asta mai nou ... doar o fractiune de secunda, pe la 2000 si ceva, masina efectiv nu mai accelereaza (pana atunci, si si dupa, urcand constant) ... trecem pe lista ptr cand merg la ats :D
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Mesaj de RavineH »

Exact senzatia asta, ca si cand ar intra in frana de motor, desi accelerez am avut-o si eu, de fiecare data cand am alimentat cu benzina de 95 [Mol sau OMV]. De cand bag numai Mol de 100 n-am mai sesizat. Tot cu cea de 95 mai pateam uneori, cand incercam sa ma strecor repede intr-o coloana in trafic sa nu reusesc, practic nu demara la fel de repede cum eram obisnuit. Acum stiu si eu teoria ca cifra octanica nu ajuta la acceleratie ci la precizia detonarilor, dar am totusi impresia ca e ceva mai curata si de aia se comporta motoru mai bine cu ea. Chainsaw, tu ce benzina folosesti?
Citroen C4 Coupe TechnoEvolution 1.6i 110cp
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

dom'le, situatia e asa (si acum cred ca ma voi convinge si eu once and for all referitor la cifre octanice, detonari, vrajeli):

mai aveam 2 liniute de lukoil de 95 (problema incepuse sa se manifeste) ... si am bagat agip de 98 (4 lei) de 50 de lei ... masina se comporta identic, da' poate totusi aportu' de lukoil e prea mare... asadar voi merge cu ea pana imi lasa o liniuta si 30 km, si bag de vreo 60 de lei mol d-ala scump ... daca se remediaza problema, promit ca nu mai carcotesc :D
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR

Mesaj de bogdans »

rompetrol alto 101 "is the shit" - exact unde am nevoie 1800-3000 rpm !oricum ,vine caldura,masinile o sa fie mai lenese,nu o sa mai fie aceeasi senzatie!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

din pacate am ratat sa schimb benzina la plinul asta :cry: am avut drum lung si nu am prins decat petrom.
masina se comporta ciudat. sunt momente in care nu mai intrerupe la 3000, dar intrerupe undeva mai jos spre 2000. Ieri am observat ca sunt momente in care intrerupe in 2 locuri si pe la 2000 si la 3000. :shock: :shock: :shock:
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Nu puteti sa va prindeti si voi o camera de luat vederi de git si sa filmati turometrul si sunetul motorului (adica da, inchideti radio-cd-ul, nu ne va interesa ce muzica ascultati voi) in timpul acestor intreruperi?
Mi s-ar parea util pentru ca:
1. daca e o problema generala s-ar putea s-o aiba mai multi dar nu au remarcat-o sau nu i-au dat importanta;
2. daca e o problema doar la unele masini atunci macar sa stim cum arata, iar cei care nu o au sa poata sta linistiti;
3. daca se prinde careva de la ce e si e grava macar sa se stie ce trebuie spus in service.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
bogdans

Mesaj de bogdans »

nu sunt mecanic,am cunostinte foarte putine despre...,dar eu am o "boala" cu filtrul de benzina din rezervor!o sa caut sa vad daca pot sa l cumpar sa l schimb!foarte ciudata treaba!chiar sunt curios daca o sa descopere cineva aceasta problema...pana acum s a lasat doar cu resoftari,bujii schimbate...totul aiurea!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu pot sa-ti zic doar ca la al meu 1.4 am schimbat filtrul de benzina si facea la fel! Si-a revenit doar dupa update de soft atat!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
bogdans

Mesaj de bogdans »

mah eu ziceam de filtru pt ca la mine nu este permanenta problema!ma gandesc ca ar fi gunoaiele sau benzina foarte proasta!pan la urma...si o chestie suparatoare-cum sa zica cei de la reprezentanta ca vezi Doamne masinile sunt facute pt drumuri europene,nu pt romania...pai romania unde este????!
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Mituc, aseara si azi m-am uitat mai atent la turometru.
Nu prea se poate filma problema, deoarece in momentul in care bagi talpa in acceleratie, turometrul ala nu creste doar cu o gradatie.
Senzatia aia de poticneala se simte destul de pregnant, dar nu cred ca se poate captura pe film.

Oricum, incep sa imi fac putine probleme, astazi am intrat intr-o curba si din prostie am lasat turatia sa scada sub 3000. Cand am accelerat am resimtit cum intrerupe intr-un moment destul de prost, chiar cand nu aveam nevoie de asta, deoarece pe jos era putin ud.
Nu s-a intamplat nimic, masina nu a parasit trasa, dar senzatia nu a fost una tocmai linistitoare.
Imagine

annddyy

3000 rpm

Mesaj de annddyy »

Am facut acel update de soft si totusi vad ca acum la 3000 rpm iar a inceput sa faca figuri. La voi cum e la 3000 ture?
Life begins at 4000 rpm.
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Am fost cu masina sambata in service, din pacate este ca in vorba aia "analize bune, pacient decedat", adica, pe tester nu reiese ca ar fi ceva in neregula, dar masina a inceput sa mearga destul de prost.
Imagine

bogdans

Mesaj de bogdans »

uitati ce o sa fac cand se pune caldura rau,ca sa vad daca apar diferente,schimb bujiile ,si fisele,-ngk iridium(pana acum de astea am auzit sa fie laudate),schimb admisia cu filtru cu tot,si de control o resoftare la citroen!este cineva care sa fi facut vreun lucru sau toate de mai sus??sa ma opresc sau sa o fac...!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”