Concurs TopGear
- eduardo_didi
- Edi Talent
Concurs TopGear
http://www.topgear.ro/concurs-furios-si-iute.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
Re: Concurs TopGear
valeuuuu e gata filmul???? pfaaa postati aici cand se difuzeaza (perioada din calendar) sa stim sa stam acasa, macar prima saptamana. iar vor rupe astia planetarele la dacii 
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
doamne ce nu suport filmele gen fast and furious .... pentru ca promoveaza masinile care parca au singuru scop in viata sa arate ca masinute cu telecomanda ... cu jdemii de culori, luminite, litere japoneze pe ele ... yuck ... SINGURA chestie misto, in toata serioa, e cum se ridica pe rotile din spate dodge chargeru' in primu' film (faza n-a fost trucata)
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
dragul meu chainsaw: exista oameni, cei mai multi, care folosesc masina cu un singur scop: sa mearga de la punctul A la punctul B
Apoi exista o parte care vor sa ajunga foarte repede, inaintea altora de la un punct la altul si in acelasi timp oamenii sa isi intoarca capul dupa masina lor
Asta este, avem si pe forum masini in mai multe culori, care au luminite, care au alt sunet decat masina ta si care poate merg mai repede decat masina ta, de parca ar fi masinute cu telecomanda
Spunemi si mie 350 z-ul din Tokyo Drift in cate culori era si ce luminite avea?
Intr-adevar Silvia era in acea culoare, insa spune-mi ca nu arata super
In 2fast2furious cam tot ce vezi nu e trucat, mai putin filmarile in trafic Cred ca un examen foare mare pentru cascadori a fost totusi Tokyo Drift, cat despre ultimul episod al acestui film nu il putem comenta din moment ce cei mai multi nu au vazut decat prezentarea lui
Apoi exista o parte care vor sa ajunga foarte repede, inaintea altora de la un punct la altul si in acelasi timp oamenii sa isi intoarca capul dupa masina lor
Asta este, avem si pe forum masini in mai multe culori, care au luminite, care au alt sunet decat masina ta si care poate merg mai repede decat masina ta, de parca ar fi masinute cu telecomanda
Spunemi si mie 350 z-ul din Tokyo Drift in cate culori era si ce luminite avea?
Intr-adevar Silvia era in acea culoare, insa spune-mi ca nu arata super
In 2fast2furious cam tot ce vezi nu e trucat, mai putin filmarile in trafic Cred ca un examen foare mare pentru cascadori a fost totusi Tokyo Drift, cat despre ultimul episod al acestui film nu il putem comenta din moment ce cei mai multi nu au vazut decat prezentarea lui
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- chainsaw
fiecare cu gusturile sale, eu mi-am exprimat doar parerea (evident subiectiva).
in toate fast and furious urile astea, filmarile s-au facut la viteze muuuhuhuhuhuuuult mai mici decat par, in deplina siguranta ... iar drifturile din tokio whatever au fost reusite din a 237-a incercare...
apropo de tokiodrift, cum pana mea sa faci asa o atrocitate si sa pui motor de NISSAN (bleah!) pe un ford mustang fastback ???? si intr-o noapte!
de asemenea cum sa faci DRIFT cu lancer care e 4x4? a fost trecut la tractiune 2x4 masina aia, si asta mi se pare una din cele mai inutile chestii posibile ... cu ce ma ajuta pe mine ca masina nu e in stare sa stea pe strada si-i fuge fundu' la orice curba?
eu unul sunt fan a orice e stock ... a, ca unele masini arata mai bine cu alta culoare, alte faruri, jante, ca suna mai bine c-o admisie si o evacuare sport, e alta poveste. dar sa nu se exagereze ca in filmele astea ...
mie mi se pare ca toate companiile astea de tuning fac pe desteptele ... ce dom'le are turbina doar la presiunea asta cacacioasa? adu tiru' ala incoa, scoate-i turbina, bag-o aci, ca sigur rezista motoru', stim noi mai bine decat departamente de inginerie tehnica de mii de angajati din cadrul companiilor auto... ce nasol e programu' asta de injectie, tampiti RAU astia de la fabrica, nu vezi ca dau de doua ori din mouse si-i mai dau 20 de cai? ce, motoru' nu e facut pentru aceasta putere? fleaaacuri, ii mai scoate 0.5 secunde din 0-100!!
PS: am VAZUT toate fast and furious-urile... toate au un fir epic extraordinar de gandit, meritau si-un oscar. masini preferate: dodge charger din primu', chevy montecarlo (parca asta era... aia de s-a dat cu viperu) din tokio
in toate fast and furious urile astea, filmarile s-au facut la viteze muuuhuhuhuhuuuult mai mici decat par, in deplina siguranta ... iar drifturile din tokio whatever au fost reusite din a 237-a incercare...
apropo de tokiodrift, cum pana mea sa faci asa o atrocitate si sa pui motor de NISSAN (bleah!) pe un ford mustang fastback ???? si intr-o noapte!
de asemenea cum sa faci DRIFT cu lancer care e 4x4? a fost trecut la tractiune 2x4 masina aia, si asta mi se pare una din cele mai inutile chestii posibile ... cu ce ma ajuta pe mine ca masina nu e in stare sa stea pe strada si-i fuge fundu' la orice curba?
eu unul sunt fan a orice e stock ... a, ca unele masini arata mai bine cu alta culoare, alte faruri, jante, ca suna mai bine c-o admisie si o evacuare sport, e alta poveste. dar sa nu se exagereze ca in filmele astea ...
mie mi se pare ca toate companiile astea de tuning fac pe desteptele ... ce dom'le are turbina doar la presiunea asta cacacioasa? adu tiru' ala incoa, scoate-i turbina, bag-o aci, ca sigur rezista motoru', stim noi mai bine decat departamente de inginerie tehnica de mii de angajati din cadrul companiilor auto... ce nasol e programu' asta de injectie, tampiti RAU astia de la fabrica, nu vezi ca dau de doua ori din mouse si-i mai dau 20 de cai? ce, motoru' nu e facut pentru aceasta putere? fleaaacuri, ii mai scoate 0.5 secunde din 0-100!!
PS: am VAZUT toate fast and furious-urile... toate au un fir epic extraordinar de gandit, meritau si-un oscar. masini preferate: dodge charger din primu', chevy montecarlo (parca asta era... aia de s-a dat cu viperu) din tokio

- eduardo_didi
- Edi Talent
alooo iar scrieti 7 pagini de aberatii e un link la un concurs atat. ar fi frumos sa castige unu din club sa mergem moca 20 la film si 20 de sosoni dasta am pus linku
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
facem un topic separat cu masinile din 2fast2furious?
Eu unul sunt pentru tunning si styling, asta e
Eu unul sunt pentru tunning si styling, asta e
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Hai sa incep cu On-Topicul:
Chiar daca nu castiga nimeni de pe aici premiul, macar hai sa mergem cativa la premiera de la Plaza.
Si acum Off-Topicul:
http://www.youtube.com/watch?v=rs-jAImScms" onclick="window.open(this.href);return false;
Continuand cu:
Chiar daca nu castiga nimeni de pe aici premiul, macar hai sa mergem cativa la premiera de la Plaza.
Si acum Off-Topicul:
Poate filmul asta iti mai elucideaza cateva mistere!!!chainsaw scrie: de asemenea cum sa faci DRIFT cu lancer care e 4x4?
http://www.youtube.com/watch?v=rs-jAImScms" onclick="window.open(this.href);return false;
Continuand cu:
Multumesc!!!chainsaw scrie: mie mi se pare ca toate companiile astea de tuning fac pe desteptele ... ce dom'le are turbina doar la presiunea asta cacacioasa? adu tiru' ala incoa, scoate-i turbina, bag-o aci, ca sigur rezista motoru', stim noi mai bine decat departamente de inginerie tehnica de mii de angajati din cadrul companiilor auto... ce nasol e programu' asta de injectie, tampiti RAU astia de la fabrica, nu vezi ca dau de doua ori din mouse si-i mai dau 20 de cai? ce, motoru' nu e facut pentru aceasta putere? fleaaacuri, ii mai scoate 0.5 secunde din 0-100!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Mihay
- Supermoderator
aoleuuuu dureros asta cu Ken block
si ciudat e 4x4. dar eu sunt ferm convins ca nu trag toate 4 rotile 
- chainsaw
lanceru' din tokyo drift e 2x4 ... adica ala folosit la cascadorii. adica au mutilat o masina care statea foarte ok in curbe, si le aborda eficient, in ceva numai si numai ptr show off ...
ala cu impreza din filmulet are se pare tractiune pe toate rotile, da' uitati-va cu ce viteza se arunca in curba ca sa poata aluneca...
ala cu impreza din filmulet are se pare tractiune pe toate rotile, da' uitati-va cu ce viteza se arunca in curba ca sa poata aluneca...

- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
m-am bagat si eu in concurs...
macar unul din noi sa castige. 
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
- eduardo_didi
- Edi Talent
de tras trag toate da e raportu mai mare pe alea din spateMihay scrie:aoleuuuu dureros asta cu Ken blocksi ciudat e 4x4. dar eu sunt ferm convins ca nu trag toate 4 rotile
- Mihay
- Supermoderator
- eduardo_didi
- Edi Talent
scoate mai mult fum de la alea spate nu am calculat nimic