o masina Dacia ma loveste din nou

Accidente de toate felurile...
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

o masina Dacia ma loveste din nou

Mesaj de citizenx »

Abia ce s-a uscat vopseaua pe spoiler de la vechiul accident, ca azi unul cu o dacia carosata s-a gandit sa imi faca un facelift.

Mergeam pe Bd. N. Iorga pe banda 1 si unul cu o dacie nu s-a asigurat la schimbarea benzii si a intrat in mine, am intrat in bordura si apoi am intrat din nou in el.

Pagube: portiera stanga, aripa stanga, far stanga, jantele si capacele de pe fata, spoiler. De la nasu mare, fara numar. Tipul are asigurare la Astra. Sper ca nuVoi avea probleme cum am avut la Ardaf.
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Re: Dacia loveste din nou

Mesaj de silvius »

da-ne numarul daciotului.... mama de nu imi cumpar si eu o dacie din 1900 toamna :evil:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Gasisem un nissan patrol din 1998 sau ceva, era in 2 portiere (sau ala e pajero? oricum era ceva mare, cu bullbar, etc). Omul voia 2000RON pe el, avea motor diesel de vreo 3 litri, imi venea sa ies la vinatoare de manelisti cu el. Chestia e ca nu mi-ar face placere sa merg cu asa ceva prin oras, desi daca tin neaparat il fac de dauna totala in maxim 3-4 ore de "cautat" prin oras.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

imi pare rau de accidentul ce l-ai suferit, dar NU inteleg de ce culpabilitatea trebuie sa aiba legatura cu masina? daca intra unu' cu mercedes, sau cu alt C4 era ok? da, a fost vina lui, isi va lua amenda, puncte, si era in legalitate, fiind posesor de asigurare ... ce conteaza ca avea dacie? nu soferul conteaza mai mult? intreb si eu ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

mituc scrie:Gasisem un nissan patrol din 1998 sau ceva, era in 2 portiere (sau ala e pajero? oricum era ceva mare, cu bullbar, etc). Omul voia 2000RON pe el, avea motor diesel de vreo 3 litri, imi venea sa ies la vinatoare de manelisti cu el. Chestia e ca nu mi-ar face placere sa merg cu asa ceva prin oras, desi daca tin neaparat il fac de dauna totala in maxim 3-4 ore de "cautat" prin oras.
sincer: una bucata dacie, in bara din spate si in cea din fata cate o sina de tramvai sau de tren si gata. :drive
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
citizenx

Mesaj de citizenx »

chainsaw scrie:imi pare rau de accidentul ce l-ai suferit, dar NU inteleg de ce culpabilitatea trebuie sa aiba legatura cu masina? daca intra unu' cu mercedes, sau cu alt C4 era ok? da, a fost vina lui, isi va lua amenda, puncte, si era in legalitate, fiind posesor de asigurare ... ce conteaza ca avea dacie? nu soferul conteaza mai mult? intreb si eu ...
La accidentul anterior am fost lovit de o dacie. Zilnic evit cativa posesori de dacii care nu se asigura, ca el da 2 ciocane si o repara. Asta e mentalitatea majoritatii posesorilor de dacii. Pe unul cu o masina mai buna il doare sufletul daca si-o boteste. Dar combinatia dacie+masina de firma este fatala.
citizenx

Mesaj de citizenx »

Am uitat sa precizez ca lovitura initiala este la portiera din spate. Nu poate spune ca nu m-a vazut daca eu eram mai in fata decat el.

De acolo m-a zgariat pana la far. Deci nici macar frana nu a pus bine. El nu stia pe ce lume era. Si erau si 3 oameni in fata, cand ar trebui sa fie doar 2. Sunt prea multe de spus :)

Faza tare a fost ca lumea credea ca il iau la bataie pe celalat sofer cand am iesit din masina. Era un tip care facea poze cu telefonul mobil. Sunt o vedeta :P
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

eu nu cred ca da 2 ciocane si o repara .. si cred ca e perfect constient ca la un impact ca lumea cu o masina serioasa, aia din cealalta masina scapa, si el o pateste. sunt atatia cocalari manelisti care conduc masini nemtesti, frantuzesti, etc, NOI .... repet, nu inteleg de ce conteaza ca e DACIE... normal ca sansele ca accidentele in care esti implicat sa fie cauzate de dacii, sau dacii sa participe la ele ... inca sunt foarte prezente pe strazi, da' asta nu face soferii lor automat mai prosti sau mai buni decat un sofer de orice alta masina
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Mesaj de bytzak »

corect chainsaw.. sunt si ei oameni.. Majoritatea cam periculosi ca n-au treaba cu lumea asta :ok
Eu cred ca citizenx ajuns la o fobie de dacii ... :ok :ok :ok
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
SR71Blackbird

Mesaj de SR71Blackbird »

Nu stiu cum e prin alte parti, dar pe la noi, cei cu dacii au un comportament aparte, as putea spune- kamikaze. Nu de putine ori am evitat la mustata idioti care nu se asigurau la schimbarea benzii sau la plecarea de pe loc...si in majoritatea cazurilor erau omuleti mai in varsta, conducatori de dacii ruginite....nu prea stiu care e explicatia...Mai sunt si cazurile taranilor cu x5 la care trebuie sa fii mereu atent ca ei se baga frate fara numar , ca au tupeu, inspirat bineinteles de acordurile de Guta si Salam care rasuna din masina....
@citizenx Bafta cu asiguratorul!
C4 1.6i 110CP Berlina gris fer IS 15 BRN + sticker
Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
citizenx

Mesaj de citizenx »

Azi am fost la Astra. In principiu totul este ok, mai putin un far pe care nu stiu daca il vor schimba. Daca nu, voi merge la Omniasig si il voi face pe casco si ei vor deconta la cei de la Astra. am vorbit deja cu cineva de la Omniasig.

Pentru 2 zile le duc imputernicirea si apoi voi merge la service.
citizenx

Mesaj de citizenx »

Ca totul sa mearga ca pe roate, in seara asta am facut si pana. Cand am iesit de la munca, am vazut ca masina era pe janta. E o placere sa schimbi roata la 9 seara :)
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Zi mersi ca e in portbagaj si nu e expusa sub el, si ca sa o scoti trebuie sa cureti o crusta de jeg :D
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
citizenx

Mesaj de citizenx »

Initial vroiam sa o las in parcare in seara asta. Parcare pazita, in care nu intra nimeni. Dar imi era prea lene sa merg cu tramvaiul, asa ca am facut putina miscare si am schimbat roata. Asa am observat ditamai surubul in cauciuc.
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

nu cred ca e corect titlul topicului, nu trebuie generalizat.
am modificat eu titlul topicului, sa ne incadram in cele intamplate tie!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”