Discutii si comentarii la intalnirea de la Medias 13-15 mar.
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Re: Comentarii si discutii ptr: Mare intalnire mare !! 13-15 mar
razvane zambete mai des ca iti sta al naibii de bine
...pe bune...superba poza....madalin e pe faza tot timpu 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
- florinc4
- Operat ESTetic
@IceRidder prima poza cu oglinda retrovizoara tine-o aproape...parerea mea...sunt sigur ca e castigatoare la un concurs foto 
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
....madalin e pe faza tot timpu
nu chiar tot timpul... imi pare rau ca nu am poze de la betia de vineri seara, dar de, nu poti sa si bei sa faci si poze
nu chiar tot timpul... imi pare rau ca nu am poze de la betia de vineri seara, dar de, nu poti sa si bei sa faci si poze
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
a fost super misto, atat locatia cat si participantii = nota 10 (mai putin organizatorii care au facut blat si nu acceptau contestatii
) dar per total a fost distractie la maxim. apropos.... data viitoare o sa fiu eu banca... cand s-o juca poker
cat despre poze... nu stiu ce sa fac ptr ca am o gramada ... dar e cam greu cu urcatu. macar unu din supermoderatori sa le urce, sa faca si ei ceva constructiv
cat despre poze... nu stiu ce sa fac ptr ca am o gramada ... dar e cam greu cu urcatu. macar unu din supermoderatori sa le urce, sa faca si ei ceva constructiv
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
apropo walkie talkie au fost super.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
- florinc4
- Operat ESTetic
Ce sa mai...la domnu stefan a fost blat...s-a luat in considerare timpu lu rita pe traseu
...apropo domnu Stefan...nu am vazut caine mai cuminte ca al dumneavoatra...iar de walkie talkie ...pai eu am avut radio-ul inchis
...isi merita banii
ps. am uitat si imi pare rau
...fraga...care fara ea....nu stiu ce faceam....razvane....jos palaria...fara misto...s-a agitat f mult...sincer nu am cuvinte....nota 11
ps. am uitat si imi pare rau
- Mihay
- Supermoderator
Si eu zic ca a iesit totul foarte bine si pe aceasta cale vreau sa va multumesc tuturor celor care ati fost prezenti fie si doar ptr cateva ore. Nimeni nu a exagerat cu nimic, nici o problema, totul a mers ca pe sfoara .
Sper ca micile cadouri din partea Citroen Romania reprezentati de Dl. Didier Gerard (Director General) si Dra. Paula Olteanu ( Responsabil Comunicare) v-au facut placere , se pare ca suntem pe drumul cel bun.
Am setat la calculatorul din receptia hotelului home page site-ul nostru , daca cititi cei de la Binderbubi nota 10 cu felicitari.
Inca o data MULTUMIRI la toata lumea si eu personal imi cer scuze ( mai ales fata de cei care au venit sambata) ca nu am avut timp sa stam de vorba cum trebuie.
Aaaaaaaaa si dormiti linistiti ...Club C4 VEGHEAZA PENTRU VOI

Sper ca micile cadouri din partea Citroen Romania reprezentati de Dl. Didier Gerard (Director General) si Dra. Paula Olteanu ( Responsabil Comunicare) v-au facut placere , se pare ca suntem pe drumul cel bun.
Am setat la calculatorul din receptia hotelului home page site-ul nostru , daca cititi cei de la Binderbubi nota 10 cu felicitari.
Inca o data MULTUMIRI la toata lumea si eu personal imi cer scuze ( mai ales fata de cei care au venit sambata) ca nu am avut timp sa stam de vorba cum trebuie.
Aaaaaaaaa si dormiti linistiti ...Club C4 VEGHEAZA PENTRU VOI
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
A trecut si intalnirea asta! Din punctul meu de vedere, a fost super ok totul. Hotelul si mai ales serviciile au fost de nota 50 , si chiar s-a justificat pretul platit.
Atmosfera a fost misto, activitati de tot felul, invitati speciali, Domnul Didier Gerard, directorul general de la Citroen Romania, Paula Olteanu, PR la Citroen Romania, si Mugurel de la Pro Motor Rm. Valcea.
Concursul de anul acesta a fost castigat de BAW, si il asteptam pe el sa povesteasca mai multe.
De asemenea, observ eu, cu cat au loc mai multe evenimente cu atat invatam lucruri noi si speram pe viitor sa reusim evenimente mult mai mari si misto decat cele de pana acum.
Din pacate prezenta celor din tara a fost foarte mica, si de acum incolo ne vom gandi de 2 ori inainte de a organiza ceva la 3-400km de Bucuresti!
Atmosfera a fost misto, activitati de tot felul, invitati speciali, Domnul Didier Gerard, directorul general de la Citroen Romania, Paula Olteanu, PR la Citroen Romania, si Mugurel de la Pro Motor Rm. Valcea.
Concursul de anul acesta a fost castigat de BAW, si il asteptam pe el sa povesteasca mai multe.
De asemenea, observ eu, cu cat au loc mai multe evenimente cu atat invatam lucruri noi si speram pe viitor sa reusim evenimente mult mai mari si misto decat cele de pana acum.
Din pacate prezenta celor din tara a fost foarte mica, si de acum incolo ne vom gandi de 2 ori inainte de a organiza ceva la 3-400km de Bucuresti!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- florinc4
- Operat ESTetic
Am vazut si dupa a aparut free webcam girls...baga o visa si vezi ce nu a vazut parisuMihay scrie:Am setat la calculatorul din receptia hotelului home page site-ul nostru
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
asta cam asa e...
si eu am observat ca mihay a bagat un virus care deschidea pagina de la clubc4 cu fetite online pe web
cei care au facut poze sa faca bine sa le paseze lui bogdan sau la un moderator, ptr a se completa galeria foto cu intalniri...
de asemenea...parca s-a si filmat...
si eu am observat ca mihay a bagat un virus care deschidea pagina de la clubc4 cu fetite online pe web
cei care au facut poze sa faca bine sa le paseze lui bogdan sau la un moderator, ptr a se completa galeria foto cu intalniri...
de asemenea...parca s-a si filmat...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Mihay
- Supermoderator
am vreo 4 mini dvd`uri cu filmulete..nu le urc pe youtube ptr ca nu e cazul . o sa fac cateva dvd-uri si le luati unul de la altul. unele contin "texte explicite " si imagini autodenuntaroare cu 205 km/h de ex 
- acondrea
- Halatu' cat e halatu'.
N-are dom'le cum sa fie 205, ca doar am cazut de comun acord ca viteza afisata e cu 4 km mai mare decat cea 'reala', asa ca nu are cum sa fie 205 cum nici la mine nu a fost 192.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
- Mihay
- Supermoderator
oricum te-am facut

- acondrea
- Halatu' cat e halatu'.
Era culmea sa nu ma faci, mai ales ca am prins viteaza asta in vale, ptr. ca a draq nu vroia mai mult de 185.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien