mai tomo, eu spuneam ce am vazut la tv nu din ce scrie in nush ce ziar. stirea am vazut-o de mai multe ori pe mai multe posturi de stiri si nu se pomenise de faptul k erau sau nu erau bautzi. ai inteles mister-stie-tot?Aiurica scrie:candymann scrie:intr-una din mashini erau 2 baietzi de la jandarmerie, care tocmai ieseau din schimb, deci exclus sa fie bautzi, si in care au intrat barosanii aia cu 260 km/h.
toma........
Potrivit cercetărilor Poliţiei Rutiere, accidentul a avut loc în jurul orei 23.45 şi este vorba despre o culpă comună, atât pentru că ambii şoferi consumaseră băuturi alcoolice, cât şi pentru că jandarmul, de 33 de ani, care rula cu un autoturism Opel, nu a acordat prioritate, iar celălalt şofer rula cu o viteză excesivă....
stiu e greu sa citim.......
semnat acelasi toma
Cu 263 km/ora in Bucuresti pe soseaua Alexandriei
-
candymann
Re: Cu 263 km/ora in Bucuresti pe soseaua Alexandriei
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
am eu un prieten care a avut un accident cu un c220 penultimul model, a intrat intr-un cap de pod la vreo 220 km/h (ce coincidenta...) si nu a patit nimic.
asa cum i-am spus si lui, asa ii trebuie, in romania, sa mergi cu peste 150 pe drumurile noastre "europene"
este prostie.
asa cum i-am spus si lui, asa ii trebuie, in romania, sa mergi cu peste 150 pe drumurile noastre "europene"
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Si eu sint de acord cu Certez. Putin peste 260 km/h in momentul impactului ... totusi e greu sa atingi acea viteza in oras. Plus ca masina nu arata lovita la acea viteza. O fi Audi cu "n" stele N-CAP dar sint convins ca nu are cum sa arate asa dupa un impact la 260 km/h.
Cit despre vina ... tind sa iau apararea jandarmilor din Opel. Cum dracu poti acorda prioritate unei masini care vine cu o viteza enorma spre tine. L-ai vazut ff departe zici ca treci si in urmatoare secunda e in tine.
Cit despre vina ... tind sa iau apararea jandarmilor din Opel. Cum dracu poti acorda prioritate unei masini care vine cu o viteza enorma spre tine. L-ai vazut ff departe zici ca treci si in urmatoare secunda e in tine.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
1. Soseaua Alexandriei este intrarea in Bucuresti, se termina la 1, max 2 km dupa indicatorul de intrare in Bucuresti.
2. Culpa este comuna, indiferent cine a dat/n-a dat prioritate, estimat viteza, etc.... ambii soferi erau BAUTI. Ceea ce pune PUNCT. Nu exista nevinovat in acest accident.
Pe amandoi soferii i-as acuza de omor, si i-as racori cativa ani (buni).
2. Culpa este comuna, indiferent cine a dat/n-a dat prioritate, estimat viteza, etc.... ambii soferi erau BAUTI. Ceea ce pune PUNCT. Nu exista nevinovat in acest accident.
Pe amandoi soferii i-as acuza de omor, si i-as racori cativa ani (buni).
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
spooky
- Numar Inmatriculare: B-112-UFO
eu imi pun o intrebare...
cat de precisa e faptul ca acul se blocheaza la viteza din momentul impactului???
nu doar la acest accident, ci in general...
cat de precisa e faptul ca acul se blocheaza la viteza din momentul impactului???
nu doar la acest accident, ci in general...
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Poate a atins putin capul de pod, pentru ca daca intra in plin la 220 la ora nu mai ramanea nimic nici din masina ,nici din pasageri.PsH scrie:am eu un prieten care a avut un accident cu un c220 penultimul model, a intrat intr-un cap de pod la vreo 220 km/h (ce coincidenta...) si nu a patit nimic.
.......
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Cred ca si cu un tanc la viteza aia, se facea bucatele ...greu de crezut ca avea viteza aceea...oricum viteza avea asta e clar
...multi oameni imprudenti si nesanatosi pe drumurile noastre, doamne ajuta
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
chestii tehnice mai necunoscute de catre cei neavizati: acul kilometrajului la audi sare cam cu 20 la ora in plus la un impact... prin urmare nu avea nici 300 si nici 263, ci in jur de 240 maxim. Oricum enorm pentru Bucuresti, enorm pentru oras, ok pentru autobahn in germa.
La vieza aia nu a apucat sa franeze, sau chiar daca a apucat a franat enorm de putin
La vieza aia nu a apucat sa franeze, sau chiar daca a apucat a franat enorm de putin
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Mihay
- Supermoderator
silvius scrie:chestii tehnice mai necunoscute de catre cei neavizati: acul kilometrajului la audi sare cam cu 20 la ora in plus la un impact...
asta de unde o mai stii? ma surprinzi pe zi ce trece
- silvius
mai intrebati si voi baietii in stanga si indreapta.
Stiu de la alta masina implicata intr-un accident nasol de tot, la o viteza mai mica ce e drept cu vreo 100 la ora, insa foarte grav ca urmari
Stiu de la alta masina implicata intr-un accident nasol de tot, la o viteza mai mica ce e drept cu vreo 100 la ora, insa foarte grav ca urmari
- Mihay
- Supermoderator
nu dau 2 lei pe ce zic "baietii"
- alexchivu
Pentru cei care nu cunosc zona, va spun ca este o linie dreapta f lunga, care ajunge pana la podul care trece peste soseaua de centura...sunt probabil 8 km de la pod pana la primul semafor... nu-mi spuneti voi ca in 8 km nu poti prinde viteza aia...
Zona aceea este cunoscuta pt amatorii de liniutze si intreceri de genul, ce-i mai dureros este ca niste oameni fara minte ajung ca omoare alte persone...
La viteza aia de 260 km/h nu ai timp sa schitezi nimic...ce sa mai franezi, ce sa mai eviti.
Nu zic ca eu sunt cel mai corect (tocmai m-am ars cu o amenda de viteza), dar totusi sa-i dai blana 260 este f mult si pentru autostrada fie ea si A2..., sa nu mai zicem de o intrare in oras...
Zona aceea este cunoscuta pt amatorii de liniutze si intreceri de genul, ce-i mai dureros este ca niste oameni fara minte ajung ca omoare alte persone...
La viteza aia de 260 km/h nu ai timp sa schitezi nimic...ce sa mai franezi, ce sa mai eviti.
Nu zic ca eu sunt cel mai corect (tocmai m-am ars cu o amenda de viteza), dar totusi sa-i dai blana 260 este f mult si pentru autostrada fie ea si A2..., sa nu mai zicem de o intrare in oras...
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
-
BoDo
Ar mai fi ceva de tinut cont,se poate intampla sigur nu stiu daca in cazul dee fata,la viteza f mare inaite de impactul final masina sa loveasca alteceva iar botul masinii sa se ridice,fiind cu piciorul la fund iar rotile de tractiune in aer masina se tureaza f repede,stiu ca pare f stupid dar o stiu de la oameni de specialitate,oricum peste 150 avea sigur,asa s-ar putea explica ca masina arata totusi acceptabil daca se poate spune asa
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Poate fi o explicatie plauzibila pt viteza aia imensa. Si Certez a punctat f bine, insa din ce am vazut la stiri, e posibil sa fi fost vreun 4.2 masina si atunci viteza aia era f usor de obtinut, chiar daca impactul nu prea o dovedeste!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- silvius
nu intru in amanunte, dar vb despre cazuri reale in care inainte de impact arata una, dupa impact altaMihay scrie:nu dau 2 lei pe ce zic "baietii"
'baietii' depinde de baieti, insa foarte multi dintre prietenii lor au patit-o, ma refer la curse si chestii de genul.
Oricum la peste 130-150 practic nu mai avea ce sa faca nu mai avea unde sa traga nimic in nicio parte.
250km/h inseamna aproape 70 de metri pe secunda, cand sa reactionezi, sa apesi pe frana, sa ocolesti???