Nu gasesc o poza. HELP ME
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu gasesc o poza. HELP ME
Imi cer scuze daca nu am deschis topicul unde era nevoie. De mai bine de 1 ora caut o poza si nu o mai gasesc.
E cu un C4 negru daca nu ma insel, proprietarul e din afara, are si navigatie monocroma sau telefon incorporat. Ma intereseaza poza cu displayul calculatorului de bord. Dati-mi si mie linkul daca o gasiti. Multumesc.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: Nu gasesc o poza. HELP ME
Ce te intereseaza mai exact?
Poate stiu eu sa iti raspund
Poate stiu eu sa iti raspund
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
El avea in partea stinga ceas digital si data, iar la mine apare un ceas analogic. E mult mai fain afisat la el si m-ar interesa daca se poate si la mine face asa daca am RT3. Stiu sigur ca si el avea telefon incorporat nu sint sigur daca avea si NAVI.
- Deese
- Omul cu plasticele
Parerea mea e ca avea RT3 si el pentru ca telefonul l-am vazut doar pe RT3/RT4 si nu exista RT fara navi.
Nu am vazut telefon pe RD4 de exemplu.
Nu am vazut telefon pe RD4 de exemplu.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Foarte bine atunci pt ca inseamna ca se poate si la mine. Dar vreau sa le arat celor de la Citroen poza sa vb la concret cu ei. De aia as avea mare nevoie de ea.
- Deese
- Omul cu plasticele
Probabil o setare din Lexia.
Nici eu nu gasesc acum poza.
Apropo, daca stii cumva pozele alea facute de un user cu 'dedesubtul' masinii in care se veedeau suspensiile, franele, etc (era un C4 galben sau alb parca) lemme know
Nici eu nu gasesc acum poza.
Apropo, daca stii cumva pozele alea facute de un user cu 'dedesubtul' masinii in care se veedeau suspensiile, franele, etc (era un C4 galben sau alb parca) lemme know
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Nu cred ca e ala. Parca tin minte ca e neagra si e facuta undeva prin Spania daca nu ma insel. Stiu ca e pe o alee cu palmieri si ceva plaja sau ceva de genu'.
- Deese
- Omul cu plasticele
Ti-am gasit-o 
viewtopic.php?f=19&t=2849" onclick="window.open(this.href);return false;
Dar nu are telefon ci BT si nu are RT3 ci RD4.
Stiu ca aia de care zic eu nu e aceasi, dar ziceam ca daca o vezi pune link
viewtopic.php?f=19&t=2849" onclick="window.open(this.href);return false;
Dar nu are telefon ci BT si nu are RT3 ci RD4.
Stiu ca aia de care zic eu nu e aceasi, dar ziceam ca daca o vezi pune link
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Saru'minaaa. Mii de multumiri. Ai o bere cind ne-om vedea.
Nu are telefon incorporat ci bluetooth, deci nici RT3 nu are. Tare mi-e ca modul asta de afisare merge doar pe HU normale cu display C si nu pe RT3.
Mugurel tu poti sa ma lamuresti cu aceasta problema ?
Nu are telefon incorporat ci bluetooth, deci nici RT3 nu are. Tare mi-e ca modul asta de afisare merge doar pe HU normale cu display C si nu pe RT3.
Ultima oară modificat Dum Mar 08, 2009 3:40 pm de către vlad, modificat 1 dată în total.
- Deese
- Omul cu plasticele
Ma multumesc si cu RT3-ul tau 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- vladut_v
In poza de care zici tipul are RadioCD normal (eventual cu mp3) + Bluetooth + Dsiplay de tip C - din cazua existentei BT-ului. Daca nu avea BT, masina ar fi fost echipata cu display A.
La RT3-ul tau nu se poate pune clar BT, decat SIM-GSM (telefon integrat) de care si ai. Dupa mine display-ul ar fi acelasi C, iar ceasul analogic este afisat asa (analogic) de catre RT3. Nu stiu de ce nu ai avea o setare de schimbare intre analogic si digital. Aici vin cu o supozitie si pot sa cred ca acelasi RT3 "imparte" oarceum ecranul, delimitand zona de navi (un partat), de cea de computer de bord, iar aceasta zona partat - delimitata sa stie doar ceasul analogic care se incadreaza perfect in acel patrat. E doar o supozitie si la urma urmei poate ca si display-ul, nu numai head-unitul, sa fie alta mancare de peste ... cum ii spunea cineva lui Deese pe forumul peugeot, ca ar fi vorba de un display CT ... http://www.peugeotclubromania.ro/forum/ ... hp?t=13114" onclick="window.open(this.href);return false;
Bucura-te de navi, gsm, display, poate si o receptie radio mai buna, ca ceasuri sunt la tot pasul. Mie imi place mai mult cu arata cel analogic
La RT3-ul tau nu se poate pune clar BT, decat SIM-GSM (telefon integrat) de care si ai. Dupa mine display-ul ar fi acelasi C, iar ceasul analogic este afisat asa (analogic) de catre RT3. Nu stiu de ce nu ai avea o setare de schimbare intre analogic si digital. Aici vin cu o supozitie si pot sa cred ca acelasi RT3 "imparte" oarceum ecranul, delimitand zona de navi (un partat), de cea de computer de bord, iar aceasta zona partat - delimitata sa stie doar ceasul analogic care se incadreaza perfect in acel patrat. E doar o supozitie si la urma urmei poate ca si display-ul, nu numai head-unitul, sa fie alta mancare de peste ... cum ii spunea cineva lui Deese pe forumul peugeot, ca ar fi vorba de un display CT ... http://www.peugeotclubromania.ro/forum/ ... hp?t=13114" onclick="window.open(this.href);return false;
Bucura-te de navi, gsm, display, poate si o receptie radio mai buna, ca ceasuri sunt la tot pasul. Mie imi place mai mult cu arata cel analogic
C4 1.6i 16V Berlina
- Deese
- Omul cu plasticele
Daca ai GSM la RT3 nu vad ce rost ar mai avea BT-ul sincer.
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
NU stiu foarte bine daca inteleg ce anume cauti, dar pot sa iti spun cum erau primele sisteme de navigatie.
acestea aveau afisaj monochrom si se baza mai mult pe informatia audio. afisajul era strict al intersectiei urmatoare si nu avea posibilitatea de a afisa harta. nu existau POI si nici alte facilitati. era un sistem complet independent cu actionarea unui buton "menu" rozeta amplasat in afara radioului. Sistemul prorpiuzis era undeva separat unde ii introducea-i un cd. era cate un cd pt fiecare tara. Ulterior pe c5, a aparut primul RT 2 care avea si afisaj color cu harta, zoom-ul si miscarea hartei se facea extrem de greu, sistemul fiind in continuare independent de radio.
Daca vorbesti de sistemele astea, intradevar puteai sa afisezi anumite chestii pe actualul afisaj de tip "C" de pe orice C4.
Daca vorbesti de sistemele noi de navigatie aparute, pot sa iti spun ca sunt mai intuitive, se conecteaza prin bluetooth la mobil, poti sa-i bagi DVD-ul, poti sa ii bagi si un SIM si carduri de memorie. Acestea au afisajul mult mai reusit, am vazut la Paris la salon turnul eiffel in realitate pus langa directia de mers. Pe sistemele astea noi se poate afisa inclusiv camerele radar fixe precum si zonele capcana unde se pun radarele mobile. Pentru ca ultimul sistem sa functioneze, insa, trebuie d-nii de la Radio cand transmit informatiile de trafic pe gura sa transmita si un mesaj TMC care iti inmagazineaza pentru 24h eventualele capcane. Sistemul este cu softul 8.01... 8.11 si are hartiele de la RTX. Pe planete citroen inteleg ca se poate pune si pe sistemele de care dispunem noi acum, adica RT4, cum este pe C5-ul V6 cu care merge Bogdan si cum am pe Loeb. Inteleg ca nu merge pe RT3.
Mai vb
acestea aveau afisaj monochrom si se baza mai mult pe informatia audio. afisajul era strict al intersectiei urmatoare si nu avea posibilitatea de a afisa harta. nu existau POI si nici alte facilitati. era un sistem complet independent cu actionarea unui buton "menu" rozeta amplasat in afara radioului. Sistemul prorpiuzis era undeva separat unde ii introducea-i un cd. era cate un cd pt fiecare tara. Ulterior pe c5, a aparut primul RT 2 care avea si afisaj color cu harta, zoom-ul si miscarea hartei se facea extrem de greu, sistemul fiind in continuare independent de radio.
Daca vorbesti de sistemele astea, intradevar puteai sa afisezi anumite chestii pe actualul afisaj de tip "C" de pe orice C4.
Daca vorbesti de sistemele noi de navigatie aparute, pot sa iti spun ca sunt mai intuitive, se conecteaza prin bluetooth la mobil, poti sa-i bagi DVD-ul, poti sa ii bagi si un SIM si carduri de memorie. Acestea au afisajul mult mai reusit, am vazut la Paris la salon turnul eiffel in realitate pus langa directia de mers. Pe sistemele astea noi se poate afisa inclusiv camerele radar fixe precum si zonele capcana unde se pun radarele mobile. Pentru ca ultimul sistem sa functioneze, insa, trebuie d-nii de la Radio cand transmit informatiile de trafic pe gura sa transmita si un mesaj TMC care iti inmagazineaza pentru 24h eventualele capcane. Sistemul este cu softul 8.01... 8.11 si are hartiele de la RTX. Pe planete citroen inteleg ca se poate pune si pe sistemele de care dispunem noi acum, adica RT4, cum este pe C5-ul V6 cu care merge Bogdan si cum am pe Loeb. Inteleg ca nu merge pe RT3.
Mai vb
DS3 1,6HDi 92CP
- Deese
- Omul cu plasticele
Mugurel, daca tot e vorba de navi pe C4 ai idee ce sistem de navigatie e cel de pe C4 facelift din poza de mai jos?
Tu pe by Loeb ai RT4 dar la designul mastii frontale a head unit-ului asta nu seamana cu ce ai tu pe masina.
E un RT4 re-desenat sau e alt tip de RT ?

Tu pe by Loeb ai RT4 dar la designul mastii frontale a head unit-ului asta nu seamana cu ce ai tu pe masina.
E un RT4 re-desenat sau e alt tip de RT ?