Am patit-o si eu!!!

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
vladut_v

Re: Am patit-o si eu!!!

Mesaj de vladut_v »

Insanatosire cat mai grabnica si tie si lui Omen !

De foarte multe ori am avut si am senzatia ca masina nu se opreste si ca sunt cat pe ce sa intru in acel ceva din fata mea. Nu stiu de ce ! Greutatea masinii nu-i peste medie, frane bune, discuri pe spate, latime roti 205 cu gume de performanta peste medie, etc.

De vreo 2 ori mi-a intrat si AFU (asitenta la franarea de urgenta) adica presiune crescuta in pistoane dar tot nu se opreste cum si unde mi-as dori. Sentimentul pe care il am este ca nu pot sa domin si sa detin controlul total al masinii. Suntem 2 entitati care pot, la o adica, sa actioneze diferit.

Pe C4 am trecut de pe o masina fara ABS, dar aveam perfect controlul asupra ei. Ajunsesem la asemenea reflexe incat simulat ABS-ul prin eliberarea usoara a pedalei in caz de ceva. Oricum masina se oprea exact unde si cand vroiam.

In consecinta cu C4 circul cu valori de viteza mai mici decat mi-as dori ... :D
C4 1.6i 16V Berlina
OMEN
Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL

Mesaj de OMEN »

Imagine

Imagine

Imagine

Cam asta e plus 4 airbaguri si parbriz.
Ce am vazut insa este faptul ca lonjeroanele sunt deplasate spre dreapta amndoua.Sper sa ma insel si sa fie doar din cauza filtrului de nervi pe care il aveam in fata ochilor.
Seful de service zicea ca se pot trage lonjeroanele daca sunt indoite dar nu prea mult.
Pe mine ma sperie faptul ca firma de asigurari a vinovatului are restante spre Europcar Cluj si acestia nu mai lucreaza cu ei pana nu achita datoriile ceea ce poate duce la complicatii de genul "alt service" pe care nu cred ca-i pot supraveghea cu ce piese lucreaza.La Europcar e Baty asa ca as fi linistit.Altfel....
AUD UMBRE MENTOLATE
OMEN

Mesaj de OMEN »

Mihay scrie:bine ca nu ai patit tu ceva. robotelul este ucigator la impact frontal ptr altii...remember DN1 asta iarna cand a rupt o dacie efectiv in 2 si doamna vorbea la telefon cand o filmau? oricum ...ati luat`o pe aratura putin ...kitul sport este un add-on adica se ADAUGA peste bara si nu o inlocuieste . deci bara nu ar trebui sa fie foarte muci ca sa iti iei in loc de bara acest kit, care desi sunt coduri diferite fata-spate-grila fata NU SE POATE COMANDA decat INTREG!! sfatul meu este sa o faci pe casco , se vor misca lucrurile mai repede, apoi casco `ul tau va face regres pe RCA boului. din pacate fiind sarite 4 airbaguri se va ridica foarte mult factura ...si toti vor fi atenti cei de la Asigurari. eu zic sa mergi la service , sa le explici ce vrei sa faci si d-abia atunci sa iei o hotarare...sau mai da`o in stalp acum odata si e dauna totala :mrgreen:
Din pacate nu am Casco :( :(
AUD UMBRE MENTOLATE
OMEN

Mesaj de OMEN »

Mr_kokaa scrie:da .. eu si air_blegurile (si ele s sanatoase) si celalalt.
simplu ... c4 s-a umflat pe fata : capota , aripa dr si far fara clipsuri

detalii :
eu pe banda 2 , el pe banda 1 stationat - in mers (nu se stie).. vireaza stanga fara semnal fara oglinda peste banda mea si peste dubla linie continua pe Calea Vacaresti ... evitat cat putut stanga , Abs a functionat dar nu am putut evita "poc-poc"

ora 5 40 azi dimineata
restul nu mai zic . fara victime. fara sperieturi . simplu poc.
N-au sarit baloanele?!?!?Norocosule!!!
Oricum sa-i dai cu capul de capota nu alta???Eu aveam 40-50poate in momentul impactului deci la mine e mai nasol.Ce ti-au zis in service?
AUD UMBRE MENTOLATE
OMEN

Mesaj de OMEN »

Pentru cunoscatori!!!
Pot sa refuz "alt service" decat citroen?ce implica?
AUD UMBRE MENTOLATE
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

cum adica sa refuzi alt service?

masina este in garantie, deci, daca umbla altcineva adio garantie.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
OMEN

Mesaj de OMEN »

Pai daca citroen refuza sa lucreze cu asiguratorul X ptr ca acesta are datorii eu ce fac ?Il dau in judecata pe vinovat sa plateasca el reparatia?
AUD UMBRE MENTOLATE
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Cam nasol pentru tine.
Pana nu se repara masina, nu exista obligatia de plata...
Pe cei de la service nu prea poti sa ii obligi sa iti faca masina...
Ori se gaseste o solutie intre cele 2 firme, ori le spui ca platesti tu..., ori obtii o scrisoare de la citroen prin care iti confirma ca nu ii pierzi garantia in cazul in care faci masina in alt service...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
OMEN

Mesaj de OMEN »

Pai sa platesc eu nu se pune problema ptr ca de-aia se platesc RCA-urile.Ramane sa-l dau in judecata pe vinovat si sa plateasca reparatia si avand in vedere ca va dura mult si ptr perioada in care eu nu o sa am masina de care ,culmea,ma folosesc zilnic.Eu am nevoie de masina si asta presupune sa-mi fac rost de alta deci e nevoie de "material" ptr asta.
De ce CSA acrediteaza aceste firme de 3 lei cuie care nu sunt in stare sa plateasca reparatiile.Orice ghertzoi isi deschide firma de asigurari, atrage clienti,le ia banii si in momentul in care trebuie sa plateasca se dau loviti si sunt in imposibilitate de plata=>faliment=>ochi-n soare(eu)?!?!?!?
AUD UMBRE MENTOLATE
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Pai te duci atunci la asigurator si ii spui: uite cheile, ma suni in juma de ora sa imi spui cand este gata.
De acolo, te sfatuiesc sa vorbesti cu cineva care se pricepe (avocat) si sa incepi sa ii pui in intarziere apoi sa mergi la csa si la instanta pe obligatia de a face... ma rog asta ramane de vazut in functie de modul in care se desfasoara lucrurile...
Imagine

vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Omen daca crezi ca nu v-a avea repercursiuni asupra evenimentelor zi-ne si noua care e firma respectiva de asigurari sa fugim de ea.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
OMEN

Mesaj de OMEN »

motive n-au decat cei din jud Salaj ca are 3 sedii in toata "tara"din care 2 in Zalau si 1 in Jibou parca.
AUD UMBRE MENTOLATE
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

:shock: Exista si asa ceva ? Eu nu ii inteleg pe aia ce isi fac asigurari la societatile din astea. Nu se gindesc si la ce-i pe care ii lovesc ?! Eu ii consider niste nesimtiti ca sa nu le zic altfel, gindindu-se numai la banul lor, fara a reflecta 1 secunda ce se intimpla cu cel ce il loveste.
Si motive de ingrijorare ar trebui sa avem toti ca nu poti sa ii ingradesti pe cei ce si-au facut asigurari la ei sa nu iasa din judet.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

totusi a avut RCA
gindeste te ca sint unii care circula cu anii fara RCA.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

PsH scrie: masina este in garantie, deci, daca umbla altcineva adio garantie.
nu e asa...dar in fine. sunt convins ca sunt serviceu`ri la fel de bune sau chiar mai bune decat cele autorizate Citroen, avantajul celor din urma fiind ca lucreaza zi de zi pe citroenuri.

poti achita tu din banii tai reparatia, apoi sa mergi sa`ti recuperezi banii de la RCA -ul aluia.
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”