si in plus... cand am luat o ... cei de la citroen mi au spus ca e ramforsata special in stalpi sa poata sustine plafonul la fel ca unul normal in caz de belele... acum nush daca e adevarat ca n am cum sa ma uit
Pavilion panoramic vitrat
-
Radu_CBU
Re: Pavilion panoramic vitrat
eu am pavilion vitrat pe mashina ... shi chiar vad imposibil sa ti l pui aftermarket... ar insemna sa schimbi shi plafoniera din interior...
si in plus... cand am luat o ... cei de la citroen mi au spus ca e ramforsata special in stalpi sa poata sustine plafonul la fel ca unul normal in caz de belele... acum nush daca e adevarat ca n am cum sa ma uit
Coupe VTR 1.6i 16v, 110 cp, rosu lucifer, pavilion vitrat, jante ATP Inox 17'', cauciucuri Vredenstein Ultrac 215/45 R17 , distantiere 25mm, eleron VTS original, ornamente praguri, folii Llumar
Locul II Cupa Clubc4 Etapa. Sambata de Sus 2008
Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
Locul II Cupa Clubc4 Etapa. Sambata de Sus 2008
Premiul Special AutoExpert: "Cel mai curat interior si cea mai lucioasa caroserie"
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
A fost o perioada la modelul ante-facelift cand puteai comanda una cu pavilion apoi nu se mai putea.
De cand a intrat modelul cu facelift se poate comanda din nou si conform citroen.ro pretul optiunii pt berlina este:
Pachet Design Plus (jante aluminiu 17", pavilion panoramic vitrat) 750€
De cand a intrat modelul cu facelift se poate comanda din nou si conform citroen.ro pretul optiunii pt berlina este:
Pachet Design Plus (jante aluminiu 17", pavilion panoramic vitrat) 750€
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
ragi
in plafon nu are airbag, pleaca din plafonPsH scrie:Explicatii o mie: rigiditate, pret, aibagurile care sunt in plafon (aviz celor care vor sa isi puna trapa - nu o faceti in spatele blocului) etc..
rigiditate nu cred ca pierde prea mult daca se deschide in afara pentru ca se inlocuieste o bucata de tabla cu un geam
- Deese
- Omul cu plasticele
Nush de ce am impresia ca e mai rigida sticla aia decat tabla 
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Nu e chiar asa de simplu cum crezi.ragi scrie: in plafon nu are airbag, pleaca din plafon
rigiditate nu cred ca pierde prea mult daca se deschide in afara pentru ca se inlocuieste o bucata de tabla cu un geam
Structura masinii cu pavilion vitrat este total diferita de cea normala.
La cea normala ai structuri de rigidizare care trec prin plafon.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Pai renunta la structura de rigidizare si ramine cu vreo 3 stele din 5. Si Doamne fereste sa se rostogoleasca. 
-
ragi
ragi scrie:in plafon nu are airbag, pleaca din plafonPsH scrie:Explicatii o mie: rigiditate, pret, aibagurile care sunt in plafon (aviz celor care vor sa isi puna trapa - nu o faceti in spatele blocului) etc..
Shadow eu comentam faptul ca se poate pune trapa si nu afecta structura masinii cat despre pavilon vitrat cred ca tema a fost inchisa "nu se poate pune"Shadow scrie: Nu e chiar asa de simplu cum crezi.
Structura masinii cu pavilion vitrat este total diferita de cea normala.
La cea normala ai structuri de rigidizare care trec prin plafon.
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Ragi, poate nu am fost eu explicit.
Acum un an de zile s-a discutat pe aici posibilitatea de a monta trapa pe c4 (era o firma de prin spania, etc.) si s-a postat o schita in care se arata clar ca airbagurile pleaca din plafon (nu este plafonul burdusit cu airbaguri). Scuze pentru asta.
Firma respectiva scria mare ca nu monteaza trapa (nu mai stiu daca doar cea care imi placea mie, sau orice trapa comercializata de ei) pe modelele care aveau airbag cortina.
Acum un an de zile s-a discutat pe aici posibilitatea de a monta trapa pe c4 (era o firma de prin spania, etc.) si s-a postat o schita in care se arata clar ca airbagurile pleaca din plafon (nu este plafonul burdusit cu airbaguri). Scuze pentru asta.
Firma respectiva scria mare ca nu monteaza trapa (nu mai stiu daca doar cea care imi placea mie, sau orice trapa comercializata de ei) pe modelele care aveau airbag cortina.
-
ragi
De ce te chinui cu firme din spania cand poti sa pui trapa de la citroen originala. am auzit ca si hollandia 300 se monteaza pe C4PsH scrie:Ragi, poate nu am fost eu explicit.
Eu am vazut un C4 cu trapa si nu arata rau dar nu stiu ce model e
- Deese
- Omul cu plasticele
Nu cred ca e originala, nu am vazut optiunea 'trapa' pe C4, doar plafon panoramic.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Mda, nici pe service.ciroen.com nu apare vreo trapa decit pavilion vitrat, indiferent de model.
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
da, se poate pune, doar plafonul costa acei 6 mii de lei, fara montare.
Ca rigidizare poti face ce vrei, poti pune ramforsari cate doresti.
Totusi plafonul de tabla e mai rezistent decat ce vitrat, asta este clar si nu se datoreaza tablei in sine care e subtire tare.
In afara de asta risti ca vreun brunetel sa faca glume de la balcon si esti fericit. Stiu, faci casco, insa plafoane nu sunt pe stoc.
Pe de alta parte este super
Ca rigidizare poti face ce vrei, poti pune ramforsari cate doresti.
Totusi plafonul de tabla e mai rezistent decat ce vitrat, asta este clar si nu se datoreaza tablei in sine care e subtire tare.
In afara de asta risti ca vreun brunetel sa faca glume de la balcon si esti fericit. Stiu, faci casco, insa plafoane nu sunt pe stoc.
Pe de alta parte este super
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
ragi
http://www.citroen-docom.com" onclick="window.open(this.href);return false; aici cautati in By part number 9419.54
am si un pdf o sa incerc sa il trimit
aici este http://www.megaupload.com/?d=BUHO4MCX" onclick="window.open(this.href);return false;
am si un pdf o sa incerc sa il trimit
aici este http://www.megaupload.com/?d=BUHO4MCX" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Mda, l-am gasit si eu. Pacat ca nu da nici un pret.
- Deese
- Omul cu plasticele
Aia e aftermarket si e vanduta si de Citroen.
Asa e si pe C3.
Si in catalogul de accesorii o sa gasiti de exemplu mini-firigider pentru C4.
Ei bine ala e facut de nush ce firma nemteasca si se gaseste si prin hypermarketurile noastre.
Asa e si pe C3.
Si in catalogul de accesorii o sa gasiti de exemplu mini-firigider pentru C4.
Ei bine ala e facut de nush ce firma nemteasca si se gaseste si prin hypermarketurile noastre.