Stie cineva care este lungimea maxima a portbagajului care se poate pune pe C4?
In mare ma interesaeza daca pot sa pun un portbagaj de 1.90 m lungime pe C4 berlina, si sa mai pot deschide portbagajul si pe cat posibil sa nu ma deranjeze la vizibilitate.
dimensiune cutie portbagaj
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
dimensiune cutie portbagaj
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
-
baty_san
Re: dimensiune cutie portbagaj
poti sa pui de 1.90 dar vezi sa ai vizibilitate, sa poti deschide portbagajul si sa ai grija la distribuirea greutatii in el

Don't steal...goverment hates competition!
-
Kappa
Modelul asta il am eu si se poate monta fara probleme. E iesit putin in fata peste parbriz dar nu il vezi din pozitia de condus, deci nu incurca deloc. Trebuie sa te apleci mult peste volan ca sa il vezi. Mai lung nu cred ca merge fiindca va ramane o parte destul de mare in fata fara sustinere.
Neumann Whale Mummy
Lungime (cm): 200
Latime (cm): 59
Neumann Whale Mummy
Lungime (cm): 200
Latime (cm): 59
C4 Coupe VTR 1.6 16V 110 CP
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Pe berlina cred ca se poate pune de 1,90 fara probleme, la coupe e foarte nasol, avand in vedere felul in care se deschide porbagajul.Cred ca Pasare ne poate spune mai multe, ca el am vazut ca si-a pus cand a plecat in Grecia. 
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Kappa
Pe coupe il folosesc pe cel de 200 cm si se poate monta fara problme .Motzoi C4 scrie:Pe berlina cred ca se poate pune de 1,90 fara probleme, la coupe e foarte nasol, avand in vedere felul in care se deschide porbagajul.Cred ca Pasare ne poate spune mai multe, ca el am vazut ca si-a pus cand a plecat in Grecia.
C4 Coupe VTR 1.6 16V 110 CP
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Da, am avut in Grecia.
Trebuie avut in vedere in cazul cutiilor lungi, ca la montaj sa tineti cont de cat de in spate il puneti, in asa fel ca atunci cand deschideti portbagajul, haionul sa nu loveasca cutia.
Trebuie avut in vedere in cazul cutiilor lungi, ca la montaj sa tineti cont de cat de in spate il puneti, in asa fel ca atunci cand deschideti portbagajul, haionul sa nu loveasca cutia.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;