Nu stiu ce este pentru ca de asta am intrebatcandymann scrie:BMP ce crezi k inseamna vladut_v??
Destul de ceata ! Masina in schimb pare o alegere inteleapta in segment ...

Nu stiu ce este pentru ca de asta am intrebatcandymann scrie:BMP ce crezi k inseamna vladut_v??

ati uitat de Fiesta!Shadow scrie:Parerea mea ca singurele din clasa ei care pot sa bata un C2 VTS atat la dotari cat si performante sunt: Renault Twingo RS si Mitsu Colt CZT.
Agila si Splash imi provoaca o stare de voma pe locul 3 fiind Picanto. dupa gusturile mele , fara sa stiu pretul si comparand cu C2 vts de care vorbiti ar sta langa el Fiesta ST , Twingo Rs si Swift Sport. si parca a aparut de ceva vreme o mica bomba Opel Corsa Gsi si OPc sper sa nu zic vreo prostie. Acum luate , puse intr-un tabel, performante, pret, dotari si aia e. Cred ca C2 va casdtiga datorita pretului care sa-l ia naiba nu scade deloc de cand e lansat C2 VtsDan pasare scrie:In categoria de concurenti pe segmentul lui C2 cred ca am mai purea adauga Ford Ka,Opel Agila,Mitsubishi Colt,Suzuki Splash si Swift,si ''urateniile'' I10 si Picanto. Poate mai sunt , dar astea mi-au veit acum in minte.
Fiesta asta noua are modelul de 1.6 100 cp cel mai mare, dar ca design e super, mai ales cea in 2 usi.Aiurica scrie: ati uitat de Fiesta!

viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;da... e aceeasi poveste... ce la ei e 18k de eu, la noi e 13-14k de eu max... la fel si la c4... daca la noi iei un diesel la 13-14k ....in franta cu aceleasi dotari e 18k...Dan pasare scrie:Am configurat un C2 in Franta (125cp si toate dotarile optionale). Pret: 17 800 euro
adik cu C3 in categorie!Shadow scrie:Fiesta intra in aceasi categorie cu Corsa si Clio, adica o grupa peste C2, Twingo, Colt...
+swift sport + polo gti , de fabia rs inca nu stiuShadow scrie:Parerea mea ca singurele din clasa ei care pot sa bata un C2 VTS atat la dotari cat si performante sunt: Renault Twingo RS si Mitsu Colt CZT.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;si polo intra cu C3!Dan pasare scrie:Polo GTI nu se va compara niciodata la dotari, cu C2. Iar daca pe un Polo pui tot ce are C2, vei sari de 20000 euro.