Stickere ClubC4
Reguli forum
Materiale promotionale ClubC4 Romania. Stickere, Sepci, Tricouri, Brelocuri, Suporti Numere etc
Materiale promotionale ClubC4 Romania. Stickere, Sepci, Tricouri, Brelocuri, Suporti Numere etc
-
ozaur13
Re: Stickere ClubC4
scuze , scrie primul sticker putin restilizat ,dar din cate stiu acesta este mai vechi din punc de vedere al modelului
-
ozaur13
exista vreun loc unde se face o lista clara cu nume si cate bucati de fiecare ?
- Mihay
- Supermoderator
Specifica clar ce inseamna 2 culori. daca esti din Bucuresti ne intalnim candva probabil miercurea viitoare pe seara daca esti din tara da`mi un pm cu adresa
-
ozaur13
imi pare rau ca nu am fost clar
deci ramane stabilit, raspuns final :
2 bucati stickere : 1 bucata noul sticker pentru c4 coupe (exterior) si 1 bucata (''Primul Sticker ClubC4, un pic restilizat'') (exterior ) - dimensiuni standard , culori : alb si rosu .
Bucuresti
Merci .
deci ramane stabilit, raspuns final :
2 bucati stickere : 1 bucata noul sticker pentru c4 coupe (exterior) si 1 bucata (''Primul Sticker ClubC4, un pic restilizat'') (exterior ) - dimensiuni standard , culori : alb si rosu .
Bucuresti
Merci .
-
JesseJameso1
- Numar Inmatriculare: B 06 DBP
Salut!
Eu am deja un sticker pe masina, dar as mai vrea unul de o singura culoare, de berlina,
in care se vede spatele masinii mai mult! Cred ca este al doilea in linkul de prezentare al stickerelor!
Mersi mult si ne vedem la Medias!
Eu am deja un sticker pe masina, dar as mai vrea unul de o singura culoare, de berlina,
in care se vede spatele masinii mai mult! Cred ca este al doilea in linkul de prezentare al stickerelor!
Mersi mult si ne vedem la Medias!
- arghirromeo
- Numar Inmatriculare: BR 83 AIR
deci pe cele de pe link le stiu. dar vad ca voi vorbiti aici de stickere de interior si exterior. care e diferenta?
alta problema: vorbiti de 2 culori, alb cu rosu, negru cu alb, etc.care culori ca eu vad doar o culoare atat, doar ca sigla c4 e cu rosu.
sper ca nu supar pe cineva. mersi
alta problema: vorbiti de 2 culori, alb cu rosu, negru cu alb, etc.care culori ca eu vad doar o culoare atat, doar ca sigla c4 e cu rosu.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
nu superi pe nimeni...stai linistitarghirromeo scrie:deci pe cele de pe link le stiu. dar vad ca voi vorbiti aici de stickere de interior si exterior. care e diferenta?
diferenta dintre cel interior si cel exterior... doar partea pe care este aplicat adezivul... respectiv, se va lipi pe interiorul lunetei sau pe partea exterioara....
culorile, iti poti alege ce culori vrei si asa se va face... acum, daca tu vrei fiecare litera in cate o culoare, nu cred ca va sta cineva sa`ti faca
-
Flyergremlin
salutare... ma inscriu si eu la niste stickere: 1 nou coupe interior, 1 vechi de interior.
cum facem?? sunt din Buc.
cum facem?? sunt din Buc.
Flyergremlin
C4 Coupe 1.6i
C4 Coupe 1.6i
- Mihay
- Supermoderator
in seara asta ii dau lista lui Silviu, luni vor fi gata si probabil miercurea viitoare pe seara ne vom intalni
- Mihay
- Supermoderator
Jesse Jameson ce culoare?
arghirromeo : pana la urma te`ai hotarat ce si cum vrei?
arghirromeo : pana la urma te`ai hotarat ce si cum vrei?
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Trebuia facut un regulament si aici, ca asa ne trezim ca se fac stickere in 2 culori, adica sticker ROSU si C4 scris alb e doar un ex.
Spuneti concret:
- sticker nou coupe, 2 culori: alb si cu C4 rosu,
etc etc
Spuneti concret:
- sticker nou coupe, 2 culori: alb si cu C4 rosu,
etc etc
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
ozaur13
a folosit cineva stickerele de exterior sunt rezistente ? sau ma trezesc ca dupa 2 spalari si trei picaturi de apa incep sa se desprinda ?
Nu ma consoleaza cu nimic nici daca atunci cand vreau sa le scot le dau jos cu tot cu vopsea !
Nu ma consoleaza cu nimic nici daca atunci cand vreau sa le scot le dau jos cu tot cu vopsea !
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Marea problema a celor de exterior, e atunci cand cei de la spalatorie baga carpa si sterg ca ghiolbanii! Sunt rezistente la apa, n-ai nicio problema!
Eu am avut lipit 2 ani aproape unul model vechi pe caroserie si n-a avut nicio pb! M-am chinuit un pic sa-l dau jos pt ca era frig, dar in rest n-am avut pb!
Eu am avut lipit 2 ani aproape unul model vechi pe caroserie si n-a avut nicio pb! M-am chinuit un pic sa-l dau jos pt ca era frig, dar in rest n-am avut pb!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Ca sa fie mai simplu pt toti, folositi exemplul de mai jos:
Coupe/Berlina/Picasso - int/ext - coloare/culori - nr de buc - detalii suplimentare
O sa fie mult mai usor de urmarit pt toti.
Coupe/Berlina/Picasso - int/ext - coloare/culori - nr de buc - detalii suplimentare
O sa fie mult mai usor de urmarit pt toti.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- arghirromeo
- Numar Inmatriculare: BR 83 AIR
as vrea si eu doua stikere,model c4 coupe, unul de exterior modelul vechi, si unul interior modelul nou,in culorile alb si negru, cele de pe link.si sa stiu cum facem sa intru in posesia lor.eu vin in bucuresti duminica si poate ne intalnim.un nr de tel sau un id de mess sa vorbim. mersi