Pneuri de vara - de care?
-
candymann
- OMEN
- Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL
Re: Pneuri de vara - de care?
Eu am pus pe Audi cauciucuri Dunlop care au un profil combinat.2/3 in V un sant mare pe mijloc si 1/3 spre interior sun santuri mai mici consecutive si neregulate ...cam ciudate ce-i drept.Nu ma prea pricep la gume dar cred ca Dunlop sunt OK.Pareri!!??!!
off sau nu prea:pana unde ma pot intinde cu latimea gumelor pe jantele stock de 16" Al??
off sau nu prea:pana unde ma pot intinde cu latimea gumelor pe jantele stock de 16" Al??
AUD UMBRE MENTOLATE
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Candy,pe bune?
Par identice cu Eagle F1 GSD3, cum zicea si Bogdan.
http://reviews.stangnet.com/data/19/409 ... _ci1_l.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Par identice cu Eagle F1 GSD3, cum zicea si Bogdan.
http://reviews.stangnet.com/data/19/409 ... _ci1_l.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
candymann
s-ar putea k poza care am luat-o de pe site-ul ala sa nu fie cea potrivita, dar pe site-ul mama se vede mai bine ce shi cum e -> http://www.maxxis.com/AutomobileLight-T ... ictra.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Ce ai pus tu mai sus sunt Eagle F1.
Oameni buni, potoliti-va cu intrebarea "Care este cea mai buna anvelopa"!!!
Cea mai buna pt ce???
Vrei cea mai bun aderenta posibila...i-ati SLICKURI, dar o sa iti rupa planetarele in 2 si pe ud o sa te duci in boscheti.
Vrei pneuri pt performante, vrei pneuri de strada, le vrei pt confort, pana si pt consum (cele cu care vine C4 din fabrica), exista 10.000 de tipuri de pneuri!!!
O anvelopa in fuctie de orientarea ei face si mai mult sau mai putin zgomot, poate sa aiba super aderenta pe uscat dar o aderenta mediocra pe ud.
Pentru ce sa-ti iei un cauciuc cu profil in V sau facut pt performante si sa dai 7-8 mil pe el cand nu o sa ii atingi niciodata capacitatile??? De design??? E si asta o varianta cand nu ai ce face cu bani.
Daca fortezi masina si o alergi...se merita, daca nu sunt N alte optiuni mult mai bune si mai ieftine...sau poate mai scumpe dar orientate catre altceva.
Oameni buni, potoliti-va cu intrebarea "Care este cea mai buna anvelopa"!!!
Cea mai buna pt ce???
Vrei cea mai bun aderenta posibila...i-ati SLICKURI, dar o sa iti rupa planetarele in 2 si pe ud o sa te duci in boscheti.
Vrei pneuri pt performante, vrei pneuri de strada, le vrei pt confort, pana si pt consum (cele cu care vine C4 din fabrica), exista 10.000 de tipuri de pneuri!!!
O anvelopa in fuctie de orientarea ei face si mai mult sau mai putin zgomot, poate sa aiba super aderenta pe uscat dar o aderenta mediocra pe ud.
Pentru ce sa-ti iei un cauciuc cu profil in V sau facut pt performante si sa dai 7-8 mil pe el cand nu o sa ii atingi niciodata capacitatile??? De design??? E si asta o varianta cand nu ai ce face cu bani.
Daca fortezi masina si o alergi...se merita, daca nu sunt N alte optiuni mult mai bune si mai ieftine...sau poate mai scumpe dar orientate catre altceva.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
asa e silviu
majoritatea iau cele in "V" pt look... sunt curios cati useri si de cate ori pe an duc masina in limitele ei..si repet: limitele masini...nu ale noastre
-
candymann
- Mihay
- Supermoderator
e de ajuns odata, cum a facut pasare in padurea bogatii ...asta asa ca exemplu. iar eagle f1 alea nu mi se par ok ptr ca nu au sant de evacuare a apei. ce`i drept "arata" bine.alex82 scrie:asa e silviu![]()
![]()
majoritatea iau cele in "V" pt look... sunt curios cati useri si de cate ori pe an duc masina in limitele ei..si repet: limitele masini...nu ale noastre
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Eagle sunt excelente doar pentru uscat si temperaturi peste 10 grade. De preferat vreo 30-40 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- alex82
- Alex Ploiesteanu'
pai da mihai....dar atunci era ud, 2-3 grade afara...si el intrat prea tare in curba... la conditiile respective cred ca putea sa aiba si mama cauciucurilor de vara...+ ca F1 alea nu taie deloc apa
- Mihay
- Supermoderator
pai si n`am trecut aproape toti la fel de tare prin curbele alea sau ce?
eu unul sunt ff multumit de cauciucurile mele. cand o sa ploua va invit sa mergeti cu ele...
eu unul sunt ff multumit de cauciucurile mele. cand o sa ploua va invit sa mergeti cu ele...
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
pai in cazul asta.... michelin energy for ever...ca si`au facut treaba

- Mihay
- Supermoderator
asa ma ia`te de mana cu Relu ca si el are aceasi parere Energy for ever , all-time, all season