ajutor mi-am stricat robotelul
- eminedi
ajutor mi-am stricat robotelul
Salutare. Acum vreo 8 ore am avut un accident si mi-am stricat citronelul, mai exact am stricat toata partea din fata FARURI, SPOILER, ARIPA FATA DREAPTA SI ARIPA FATA STANGA si PROIECTOARE asta e ceia ce am vazut sau ce cred eu deocamdata.Daca este cineva care are aceste parti de vanzare PLEASE HELP

Ultima oară modificat Sâm Feb 21, 2009 11:33 pm de către Dan pasare, modificat 1 dată în total.
Motiv: L-am mutat eu la acest topic cu accidente
Motiv: L-am mutat eu la acest topic cu accidente
- Mihay
- Supermoderator
Re: ajutor mi-am stricat robotelul
la Bursa gasesti faruri si proiectoare. bara si aripa nu cred sa aiba cineva
- catalin84cat
doua faruri unul are o ureche rupta ,capota sta putin cascata are armatura fisurata (facuta cu autocolant alb se poate face si negru mat ), aripa dreapta bleu metal zgriata cu cheie, prinderi laterale dintre aripa si spoiler bune, 500ron toate piesele au fost pe masina mea provizoriu pana i am facut casco si dupa o luna am mers la asig si am reparat o la service autorizat in craiova unde tot far cu urece rupta mi au pus (98 de mil nu au ajuns si de far bun) asa ca te sfatuiesc sa nu o faci u pe cont propriueminedi scrie:Salutare. Acum vreo 8 ore am avut un accident si mi-am stricat citronelul, mai exact am stricat toata partea din fata FARURI, SPOILER, ARIPA FATA DREAPTA SI ARIPA FATA STANGA si PROIECTOARE asta e ceia ce am vazut sau ce cred eu deocamdata.Daca este cineva care are aceste parti de vanzare PLEASE HELP![]()
![]()
-
bogdans
- Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR
cataline sterge naiba ce ai scris...ca se afla,pe unu din craiova cu evo asa l au prins si se judecau cu el sa i anuleze garantia,sa nu patesti ceva de genu cu casco!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai de ce vitei? La urma urmei e un fel de frauda.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mihay
- Supermoderator
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
pai tocmai d`aia...ca nu e chiar in regula ce povesteste el...cu alte cuvinte il aprob pe @bogdans