Probleme La SD Prestige Berceni
-
krichard
Re: Probleme La SD Prestige Berceni
candymann,
nu ma intelege gresit !
in primul rand firma la care lucrez eu nu se poate compara cu citroen din nici un punct de vedere.
noi IMPORTAM mocheta si pot spune ca avem un stoc destul de solid !
in vanzari nu spui niciodata NU STIU si NU AM !
daca cineva imi cere o mocheta pe care nu o am pe stoc si o vrea spre exemplu' in 3-4 zile..ma apuc sa crosetez mocheta numai sa iasa totul bine ! cel putin asa gandesc eu ! in primul rand nu cred ca era greu sa puna mana pe telefon sa dea o informatie Domnului Dan..cel putin asa vad eu lucrurile !
nu ma intelege gresit !
in primul rand firma la care lucrez eu nu se poate compara cu citroen din nici un punct de vedere.
noi IMPORTAM mocheta si pot spune ca avem un stoc destul de solid !
in vanzari nu spui niciodata NU STIU si NU AM !
daca cineva imi cere o mocheta pe care nu o am pe stoc si o vrea spre exemplu' in 3-4 zile..ma apuc sa crosetez mocheta numai sa iasa totul bine ! cel putin asa gandesc eu ! in primul rand nu cred ca era greu sa puna mana pe telefon sa dea o informatie Domnului Dan..cel putin asa vad eu lucrurile !
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
-
baty_san
eu cer ceva..... tu zici ca ai, dar de fapt tu nu ai!!! numai in 3-4 zile... eu stau in continuare in fata ta si astept sa-mi dai acel ceva..... ce faci? ca eu am impresia ca iti bati joc de mine, adica de client. am... dar nu prea am... ce se intampla in cazul asta?
partea cu "nu stiu" e alta poveste...
Don't steal...goverment hates competition!
-
candymann
si cam catzi metri de mocheta croshetezi intr-o ora? dar intr-o zi?
nush dc cineva a spus "nu stiu". "nu am" nu mi se pare o crima. poate a dat chiar la clientul dinaintea ta. hai sa nu fim absurzi. moromete ce spunea preceptorului care ii cerea sa plateasca foncirea? N-AM! DE UNDE SA ITI DAU DACA N-AM?! asha si cu piesa respectiva. texte de genul "nu se poate sa nu fie asa ceva" sau "nu are voie sa nu aiba pe stoc" sunt texte ale unor oameni care nu stiu nimic despre tot ce inseamna gestionarea unui stoc de piese. eu am terminat ce am avut de spus...
-
Alm
- pescuitor
- Numar Inmatriculare: - -GL 91 UNU-
candymann scrie:si cam catzi metri de mocheta croshetezi intr-o ora? dar intr-o zi?nush dc cineva a spus "nu stiu". "nu am" nu mi se pare o crima. poate a dat chiar la clientul dinaintea ta. hai sa nu fim absurzi. moromete ce spunea preceptorului care ii cerea sa plateasca foncirea? N-AM! DE UNDE SA ITI DAU DACA N-AM?! asha si cu piesa respectiva. texte de genul "nu se poate sa nu fie asa ceva" sau "nu are voie sa nu aiba pe stoc" sunt texte ale unor oameni care nu stiu nimic despre tot ce inseamna gestionarea unui stoc de piese. eu am terminat ce am avut de spus...
dar ce trebuie sa aiba :becuri si ulei ;NU?
vw passat variant 1.8T,150cp
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Oi fi terminat tu, dar ai terminat prostcandymann scrie:...... texte de genul ......... "nu are voie sa nu aiba pe stoc" sunt texte ale unor oameni care nu stiu nimic despre tot ce inseamna gestionarea unui stoc de piese. eu am terminat ce am avut de spus...
Eu sustin in continuare afirmatia de mai sus si te asigur ca stiu ce inseamna gestionarea unor magazii cu mii de repere.Conduc o afacere productiva, cu sute de oameni, unde o proasta gestiune de magazie ar implica oprirea unei fabrici, nu doar expedierea acasa a unei client nemultumit ca n-a gasit o piesa pe stoc.Asa ca.... atunci cand e vorba de repere comune, cei care spun ''nu avem decat la comanda'' sunt ''texte ale unor oameni care nu stiu nimic despre tot ce inseamna gestionarea unui stoc de piese'', ca sa te citez.
Exista piese care trebuie sa fie mereu pe stoc,in afara de ulei, filtre si becuri.Totul pleaca de la un management defectos,care genereaza probleme in lant, ajungandu-se in final la nemultumirea clientului.
Clientul sustine afacerea
In cazul meu era tare simplu.
Am sunat la Prestige, am intrebat de clipsuri si mi-a spus ca ma suna peste 5 min sa-mi spuna daca au in magazie. Peste fix 5 min ma suna(pana aici totul e ok).Zice: ''Nu avem clipsuri, doar pe comanda ''.
E clar pentru orice fraier ca ai pierdut un client.
Normal trebuia sa sune repede la ATS sa vada daca au clipsuri,sa-mi spuna mie la telefon ca a doua zi ma asteapta sa vin sa le iau,si trimiteau fuguta pe cineva sa le aduca. Macar salvau aparentele, iar clientul ar fi venit multumit si alta data pentru o revizie sau reparatie, ar fi avut incredere, iar Prestige ar fi castigat.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mihay
- Supermoderator
pai daca la ATS e 13 Ron un clips. astia ti`l dadeau cu 15 RON!!!! nu cu 7 Ron cum e in tara la alti dealeri Citroen

-
baty_san
ma... voi cititi tot dar intelegeti ce vreti...candymann zice ca se intampla sa nu ai ceva pe stoc dar nu zice ca e piesa cu rulaj relativ mare, dan zice de o piesa cu RULAJ care TREBUIE sa o ai pe stoc. asa ca amandoi aveti dreptate zic eu. dar nu poti sa-i zici clientului ca ai cand tu nu ai asa ceva. gestiunea e o problema delicata si poate pune o firma pe butuci cand ti-e lumea mai draga. ma repet dar... magazioner stie oricine... de aceea trebuie un GESTIONAR

-
krichard
baty_san,noi suntem IMPORTATORI ,nu magazin. eu iti spun clar de la inceput ca daca au pe stoc firmele cu care lucram noi,dureaza maxim 7 zile,iar daca nu au,productia dureaza maxim 30 zile.ma repet,NOI SUNTEM IMPORTATORI.noi tinem stoc pentru client,sa fie cat mai incantat de munca pe care o prestam noi,dar in momentul in care suni,suni la un importator,iar noi iti dam mocheta a2a zi daca este totul in regula si daca imi cere 4x3mp,ii recomand piritex sau alte firme care ii pot ajuta !prestige putea foarte bine sa sune la ats sau nu stiu..alte magazine care lucreaza cu citroen(daca exista),si apoi sa-l sune pe Domnul Dan,sa ii spuna unde poate gasi !
baty_san scrie:eu cer ceva..... tu zici ca ai, dar de fapt tu nu ai!!! numai in 3-4 zile... eu stau in continuare in fata ta si astept sa-mi dai acel ceva..... ce faci? ca eu am impresia ca iti bati joc de mine, adica de client. am... dar nu prea am... ce se intampla in cazul asta?
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
C4 1.6 16V VTR 110 hp
- Mihay
- Supermoderator
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
lasand mochetele la o parte, eu zic ca nu e chiar asa de simplu.
sa va explic!
eu am plecat de la zero sau de la minus. aveam un garaj la parterul casei inchiriat. brusc au aparut berlingo de la Romtelecom. am inceput sa aduc pe stoc placute, filtre, bielete pivoti calculator de inj, etc. dupa 12 ani mai am inca calculatoare pe stoc, pivoti si alte tampenii. masinile ruleaza inca, dar nu prea mai vin pe la noi.
apoi am inceput sa vand xsara I si Jumpere. la Jumpere cadeau sincroanele de a cincea pe capete. am comandat 5 seturi si surpriza! au remediat problema, ne-au trimis codul inlocuit si gata cu problemele! dar mai am 3 seturi! ce sa fac cu ele? sa le bag pe gat la vreun ratutit care mai trece prin service? mai bine le vand pe alea bune direct! apoi a aparut campanie de injectoare la 2,5tdi si am comandat 3 seturi! mai am si acum dupa 9 ani un set si nu costa decat 12000roni setul!
si uite asa in 10 ani am facut un stoc de mortaciuni de peste 150000 euro!
ce sa faca si SD Prestige? sa comande ca nebunul piese, ca poate repara masinile vandute de ATS?
teoretic trebuie sa isi aduca piese pt masinile vandute de el! dar nu e bine nici asa. noi avem impus un stoc minim de piese pt masinile actuale. stocul asta are 200 repere. dar nu se adreseaza masinilor de acum 3-4 ani! si acest stoc impus se schimba la fiecare 6 luni. daca nu le vinzi, ce draq faci cu ele?
eu pe de o parte ii felicit ca sunt dealeri, dar plang pt k ei nu au stiut ce ii asteapta!
cred ca daca le acordati un pic de clementa, nu ar mai fi chiar asa!
sa va explic!
eu am plecat de la zero sau de la minus. aveam un garaj la parterul casei inchiriat. brusc au aparut berlingo de la Romtelecom. am inceput sa aduc pe stoc placute, filtre, bielete pivoti calculator de inj, etc. dupa 12 ani mai am inca calculatoare pe stoc, pivoti si alte tampenii. masinile ruleaza inca, dar nu prea mai vin pe la noi.
apoi am inceput sa vand xsara I si Jumpere. la Jumpere cadeau sincroanele de a cincea pe capete. am comandat 5 seturi si surpriza! au remediat problema, ne-au trimis codul inlocuit si gata cu problemele! dar mai am 3 seturi! ce sa fac cu ele? sa le bag pe gat la vreun ratutit care mai trece prin service? mai bine le vand pe alea bune direct! apoi a aparut campanie de injectoare la 2,5tdi si am comandat 3 seturi! mai am si acum dupa 9 ani un set si nu costa decat 12000roni setul!
si uite asa in 10 ani am facut un stoc de mortaciuni de peste 150000 euro!
ce sa faca si SD Prestige? sa comande ca nebunul piese, ca poate repara masinile vandute de ATS?
teoretic trebuie sa isi aduca piese pt masinile vandute de el! dar nu e bine nici asa. noi avem impus un stoc minim de piese pt masinile actuale. stocul asta are 200 repere. dar nu se adreseaza masinilor de acum 3-4 ani! si acest stoc impus se schimba la fiecare 6 luni. daca nu le vinzi, ce draq faci cu ele?
eu pe de o parte ii felicit ca sunt dealeri, dar plang pt k ei nu au stiut ce ii asteapta!
cred ca daca le acordati un pic de clementa, nu ar mai fi chiar asa!
DS3 1,6HDi 92CP
-
baty_san
200 au fost... acum 370 sunt....

-
candymann
pam-pam!
unicul shi inegalabilul mugurel.
v-atzi lamurit oameni buni cum e cu stocul ala de piese?
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
De la ce s-a plecat si unde s-a ajuns
Bai fratilor, eu ma refeream la niste clipsuri, niste prapadite de clipsuri de care ai nevoie permanent in tinichigerie cand dai bandourile jos sau din cand in cand, daca mai are nevoie vreun client, asa cum am avut eu. Practic niste consumabile. Nu pricep de ce imi dati exemple de piese de schimb de sute sau mii de euro, eu nu m-am referit la ele si, asa cum am mai spus, nimeni nu are pretentia sa existe totul pe stoc.Dar pentru piese gen clipsuri, nu exista scuza ca nu sunt pe stoc.Singura explicatie e incompetenta sau lipsa de respect fata de client.
Te-ai lamurit Candyman ce spun eu?
Bai fratilor, eu ma refeream la niste clipsuri, niste prapadite de clipsuri de care ai nevoie permanent in tinichigerie cand dai bandourile jos sau din cand in cand, daca mai are nevoie vreun client, asa cum am avut eu. Practic niste consumabile. Nu pricep de ce imi dati exemple de piese de schimb de sute sau mii de euro, eu nu m-am referit la ele si, asa cum am mai spus, nimeni nu are pretentia sa existe totul pe stoc.Dar pentru piese gen clipsuri, nu exista scuza ca nu sunt pe stoc.Singura explicatie e incompetenta sau lipsa de respect fata de client.
Te-ai lamurit Candyman ce spun eu?
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
candymann
aduce 5 seturi de clipsuri omul k deh, e cerere, iar pana la urma ramane cu ele pe stoc. si tot asha, si tot asha.
-
Alm
- pescuitor
- Numar Inmatriculare: - -GL 91 UNU-
candymann scrie:aduce 5 seturi de clipsuri omul k deh, e cerere, iar pana la urma ramane cu ele pe stoc. si tot asha, si tot asha.
in cazul care ar ramane cu ele pe stoc ce grea pirdere pt o firma 5 seturi de clipsuri aproape cat 5 turbine+5 volante( cred ca e o investitie titanica)
totusi o turbina cade la 100mii iar clipsurilee
vw passat variant 1.8T,150cp