Probleme La SD Prestige Berceni

Atelier mecanica, Livrare vehicule noi, Vanzare piese de schimb, ITP, Atelier Caroserie si Vopsire, Vehicule noi
Scrie răspuns
candymann

Re: Probleme La SD Prestige Berceni

Mesaj de candymann »

am mai discutat pe alt topic treaba cu tinutul pe stoc a nush ce maruntishuri pe care poate nu ai sa le dai niciodata. voi spuneti ca sunt niste clipsuri. da, sunt nishte marutisuri care se aduna. ce ar fi ca fiecare dealer sa isi adune in stoc toate maruntisurile? imaginati-va ca in lista de preturi exista 18.939 de repere mai mari sau mai mici. numai sa se adune cate o bucata din fiecare reper, oare ce depozit trebuie sa fie la firma respectiva? pe comanda, daca exista pe stoc la depozitul central din franta, orice piesa vine in max o saptamana. hai sa si gandim un pic k nu e tocmai simplu. simplu este sa arunci k nush care reprezentanta este nush cum pt k nu are pe stoc nishte amarate de clipsuri.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Clipsurile sunt practic niste consumabile, o parte dintre ele se rup la fiecare demontare.Cum ar fi sa-mi inlocuiasca ceva in usa, (motoras, pargii, etc) si sa-mi spuna ''Veniti saptamana viitoare sa va punem la loc fata de usa, ca nu avem clipsuri'' :evil: Chestiile astea marunte trebuie sa fie permanent pe stoc daca respecti clientii si vrei sa fi serios. :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Alm
pescuitor
Numar Inmatriculare: - -GL 91 UNU-

Mesaj de Alm »

candymann scrie:am mai discutat pe alt topic treaba cu tinutul pe stoc a nush ce maruntishuri pe care poate nu ai sa le dai niciodata. voi spuneti ca sunt niste clipsuri. da, sunt nishte marutisuri care se aduna. ce ar fi ca fiecare dealer sa isi adune in stoc toate maruntisurile? imaginati-va ca in lista de preturi exista 18.939 de repere mai mari sau mai mici. numai sa se adune cate o bucata din fiecare reper, oare ce depozit trebuie sa fie la firma respectiva? pe comanda, daca exista pe stoc la depozitul central din franta, orice piesa vine in max o saptamana. hai sa si gandim un pic k nu e tocmai simplu. simplu este sa arunci k nush care reprezentanta este nush cum pt k nu are pe stoc nishte amarate de clipsuri.

scuza-ma ca te contrazic da la un dealer local din galati (ivas)nici o data nu mi-au spus ca nu au o anumita piesa si ca vine in 2 saptamani.Precizez ca o singura data MI-au tinut masina in service 2 zile si mi-au dat sa fac treaba un MODEL SIMILAR .BRAVO LOR ACU LE FAC RECLAMA!!
vw passat variant 1.8T,150cp
candymann

Mesaj de candymann »

de acord, dar nu toata lumea se gandeshte la ceea ce ai spus tu la finalul postului! :wink:
candymann

Mesaj de candymann »

@Alm cere-le clipsuri pt faruri sau alte maruntisuri de astea si vezi daca au. :mrgreen:
Alm
pescuitor
Numar Inmatriculare: - -GL 91 UNU-

Mesaj de Alm »

candymann scrie:@Alm cere-le clipsuri pt faruri sau alte maruntisuri de astea si vezi daca au. :mrgreen:

NU MAI AM SKODA DAR POT INCERCA
vw passat variant 1.8T,150cp
candymann

Mesaj de candymann »

skoda? :mrgreen: bine! :applause
krichard

Mesaj de krichard »

candmann..cand te duci sa cumperi ceva de la magazin,ce-ti spune vanzatorul ? am inregistrat comanda,veniti sapt viitoare ? in primul rand sunt citroen si sunt obligati sa aiba piese pe stoc,pentru ca SUNT ACREDETITATI ! daca aveau multe citroenuri de reparat si spuneau ca din intamplare s-au terminat..s-a intamplat ceva cu transportul lor si intarzie putin,era o chestie ! eu lucrez in vanzari si cand imi spune cineva ca vrea mocheta,nu spun niciodata ca nu am ! ! ! ! Daca tu crezi ca baietii de la prestige sunt buni,reapara bine etc.incearca-i odata ,nu o sa fie nevoie si de a2a incercare :glasses
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
candymann

Mesaj de candymann »

@ krichard
din cate inteleg tu vinzi mocheta. cate feluri? 50? 100? eu am spus k la citroen sunt 18.939 de repere de diferite modele, marimi s.a.m.d. . si eu lucrez in vanzari nu de ieri. tu bagi in aceashi oala magazinul alimentar din coltzul strazii cu un depozit de piese auto. ce are k sunt acreditati? asta nu insemna ca trebuie sa aiba un depozit cat toata concesiunea k sa ii incapa cate o bucata din cele 18.939 de repere pentru k x-ulescu sa aiba piesa cand i se scoala lui sau cand i se strica masina. si daca sunt citroen... nu cere citroen romania asha ceva, k ei sa aiba piese pe stoc. ei trebuie sa aiba pe stoc consumabilele care se folosesc de regula la revizii. nu cere nimeni sa ai clipsuri pentru nush ce far la nush ce masina.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Or fi ele 18000 de repere si nimeni nu are pretentia sa fie toate pe stoc. Dar cele care in mod curent se strica, rup, sparg, deformeaza, indiferent de material(surubele,saibe,piulite, nituri,etc) trebuie sa fie permanent pe stoc. Iar in categoria asta intra si clipsurile de prindere a diferitelor componente. Nu sunt mari . nu ocupa spatiu de depozitare prea mult, nu sunt foarte scumpe. Nu poti amana un client cu o reparatie pe motivul ''nu avem clipsuri''.Serviceul care face asa ceva, da dovada de lipsa de bun simt :evil:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Clipsurile alea de bandouri nu sunt scumpeeeeeeeeeeee????????????????????????? sunt INCREDIBIL de scumpe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! un sparc de plastic sa coste 13 RON (ATS) mi se pare nesimtire!! orice mi`ati zice.
baty_san

Mesaj de baty_san »

ca orice gestionar tre sa-ti adaptezi stocul in functie de cerere(a mecanicilor, tinichigiilor si a clientilor), clips pt bandou usa, panou int, faruri(nu de xantia) pt scut, carenaje, etc etc... si alte inca 150 de modele care le tin eu PE STOC! si din care poate ca vand 5-10 pe luna iar altele 150-200 pe luna, o MAGAZIE CITRO tre sa le aiba!! daca imi ceri un avion.... da la comanda. am pe stoc 2500 de repere si nu mai am loc in magazii(190mp la sol) asa ca nu va asteptati sa fie orice pe stoc. totusi se intampla sa ramai fara stoc la ceva uzual din dif motive si atunci iar intervine GESTIONARUL ! care tre sa aiba un backup.... eu pot aduce 50% din respectivele clipsuri(uzuale) in 6-24h de la alti furnizori.... dar nu mai blestemati atat de mult lipsa unei piese pe stoc la cineva. se intampla si asta...
Don't steal...goverment hates competition!
candymann

Mesaj de candymann »

da' tu ai clipsurile pacii pe stoc?
baty_san

Mesaj de baty_san »

clar ca am! pt c4? cam toate modelele dar la care nu a fost cerere nu am mai adus si sigur intr-o n zi o sa ceara cineva :mrgreen: :mrgreen: si atunci o sa ma descurc cumva... ::P ::P
Don't steal...goverment hates competition!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

la ce pret asta de curiozitate...eu am ce am cu pretul nu cu stocul. 13 Ron/1 clips(agrafa) mi se pare nesimtit de mult :!:
Scrie răspuns

Înapoi la “SD Prestige SRL Bucuresti”