Frane C4

Chiptuning, filtre, evacuari, admisii,suspensii etc
Scrie răspuns
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: Frane C4

Mesaj de Dan pasare »

Ce parere sa avem? Din moment ce nimeni nu a facut o astfel de schimbare, vorbim ca se ne aflam in treaba. Oricum e o schimbare total inutila cata vreme masina nu sufera modificari dpdv al performantelor motorului.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Pesteimputit a schimbat si franele si discurile (nu stiu cu ce insa) si a spus ca e o mare diferenta (in bine) fata de cum franeaza acum.
Shadow am inteles ca are placute Ferodo DS.

Nu stiu ce sa zic Pasare, dar mie nu mi se pare o miscare inutila. O franare mai buna cred ca oricand e binevenita (de exemplu cand ai masina plina se simte clar cum franele isi scad din eficienta si trebuie sa ai grija daca esti obisnuit cu masina 'la gol')
Prefer oricand sa am niste frane care iti ingheata masina pe sosea decat sa dau milioane sau zeci de milioane pe look (adica spoilere, eleroane, bodykits, led-uri, etc)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Mie mi se pare inutila atata timp cat masina franeaza bine de la mama ei.Bagi bani in frane daca alergi cu masina pe la concursuri. Dar pe strada, la mers normal ca toata lumea, iti trebuie frane mai eficiente doar daca ai o problema cu reflexele :wink:
Iar pe principiul ''bag bani doar in siguranta masinii'', trebuie sa iei si niste anvelope de vreo 10 mil bucata ca sa se comporte bine la franarile tale, si astfel ajungi la o investitie de vreo 2000de euro care nu-ti va oferi nimic concret in plus.Doar ca franeaza mai bine la o adica :wink: 2000 de euro ma indoiesc ca vei da tu vreodata pe un sist de franare mai eficient.
Si scuza-ma , tu m-il dai exemplu pe @peste? Pai peste cand si-a schimbat discurile, deja bagase in masina mai multi bani decat ai dat tu pe a ta :wink: Asa ca nu-mi da exemple de masini de showroom la care modificarile au costat mai mult decat masina, eu vorbesc de masinile care circula zilnic.
PS: cam cati bani ai bagat tu in masina pana acum, asa, de curiozitate? :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
acondrea
Halatu' cat e halatu'.

Mesaj de acondrea »

Deese scrie:Prefer oricand sa am niste frane care iti ingheata masina pe sosea decat sa dau milioane sau zeci de milioane pe look (adica spoilere, eleroane, bodykits, led-uri, etc)
Pai daca nu ma insel tocmai ai investit vreo 900 de mii in plafoniera, asa ca te inteleg perfect cu franele. Daca doamne fereste n-ai frane care ingheata si strici frumusete de plafoniera care a costat juma' de plin de benzina. By the way ti-ai luat pana la urma canistra sau tot cu plasticu' de 5 litri mergi la benzinarie?
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

:ok
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Hai sa nu exageram cu 2.000 de euro.
Un set de placute Ferodo DB fata-spate costa 3 milioane iar un set de discuri sport ventilate si perforate Zimmerman pt puntea din fata costa 6 milioane.
Pe peste l-am dat exemplu pentru ca ziceai ca nu crezi ca a umblat cineva la frane, stiu ca a bagat o groaza de bani in masina.
Ultima oară modificat Dum Feb 15, 2009 7:27 pm de către Deese, modificat 1 dată în total.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

acondrea scrie:
Deese scrie:Prefer oricand sa am niste frane care iti ingheata masina pe sosea decat sa dau milioane sau zeci de milioane pe look (adica spoilere, eleroane, bodykits, led-uri, etc)
Pai daca nu ma insel tocmai ai investit vreo 900 de mii in plafoniera, asa ca te inteleg perfect cu franele. Daca doamne fereste n-ai frane care ingheata si strici frumusete de plafoniera care a costat juma' de plin de benzina. By the way ti-ai luat pana la urma canistra sau tot cu plasticu' de 5 litri mergi la benzinarie?
:ok :ok :ok subtil asta :ok :ok :ok

@deesse lasa`le draq de frane aduna plastice in continuare :mrgreen:
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Aici m-ati prins cu plasticele :D
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Chiar asa, tu esti omul cu plasticele, lasa-le draq de frane :lol:
baty_san

Mesaj de baty_san »

asa zic si eu....lasati-le draq de frane.... la ce viteze folosim in tara asta "plina" de autostrazi.... va treziti cu o gaura de 1000euroi in buzunar.... si asta pt ce???? :shock: :shock: :shock: aaaaaa... siguranta si te ajuta cand nu ai reflexe bune..... :shock: ya right..... #-o cand nu ai reflexe bune nu te mai ajuta nici parasuta din portbagaj [-X
Don't steal...goverment hates competition!
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Care 1.000 euro ? :shock:
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

peste din cate stiu a schimbat doar discurile( si inca cineva) si poate placutele....dar nu si franele!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Discutia era despre frane la modul generic. Discurile si placutele fac parte din ''frane'' ca doar n-or fi din sistemul audio(doar atunci cand scartzaie) :lol: .
Dar tu ai dreptate,etrierul ar fi componenta sistemului care are cea mai mare importanta pentru o franare cat mai eficienta, care impreuna cu niste placute de calitate si un disc de frana mai performant,vor da rezultate evidente.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Eu am placute Ferodo DS2500 care sa stii ca nu sunt deloc placute cand sunt reci (la modul ca nu prea ai frane pana se incalzesc) si costa vreo 450 ron fata si vreo 400 ron spatele. De DS3000 nici nu mai zic ca alea sunt facute exclusiv pt circuit si alea trebuie sa le tii calde ca sa franeze. Ideea e ca intr-adevar franeaza mai bine (simtitor mai bine), dar trebuie sa stii in ce te bagi.
Si ca fapt divers, degeaba ai frane bune daca ai cauciucurile stock care sunt niste prostii. Vrei frane i-ati intai cauciucuri care sa tina calumea.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Ai dreptate cu cauciucurile.
Dar cum stau DS-urile cu consumul? Am inteles ca se mananca repede.
Imediat sub DS la performanta sunt QT sau DB ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Performance Tuning”