Elemente styling de pe versiunea Exclusive
- OMEN
- Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL
Re: Elemente styling de pe versiunea Exclusive
apropo de styling ,o intrebare pentru posesorii de HDI , capacul de motor ,cel care se zice ca sigileaza blocul impotriva unor actiuni neautorizate ce model este,cum arata? al meu e o bucata de carton presat gen azbest sau ceva care arata ca o aparatoare de noroi de la o RABA fara inscrisuri gen HDI ,1.6 HDI ,chevroane .pe bune ca arata ca o bucata de carton amestecata cu resturi textile,cenusie urata de parca ar avea motorul 12 ani si cineva a inlocuit acel capac cu ceva ....ceva.ale voastre sunt la fel sau eu am luat masina din ceva stoc ptr Albania.Maine pun si o poza

AUD UMBRE MENTOLATE
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Din ce imi amintesc de pe la intalniri asa e si la HDi-urile pe care le-am vazut.
Insa cu ce te deranjeaza?
Schimba-l cu unul nou sau vopseste-l negru :p
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
baty_san
OMEN scrie:apropo de styling ,o intrebare pentru posesorii de HDI , capacul de motor ,cel care se zice ca sigileaza blocul impotriva unor actiuni neautorizate ce model este,cum arata? al meu e o bucata de carton presat gen azbest sau ceva care arata ca o aparatoare de noroi de la o RABA fara inscrisuri gen HDI ,1.6 HDI ,chevroane .pe bune ca arata ca o bucata de carton amestecata cu resturi textile,cenusie urata de parca ar avea motorul 12 ani si cineva a inlocuit acel capac cu ceva ....ceva.ale voastre sunt la fel sau eu am luat masina din ceva stoc ptr Albania.Maine pun si o poza
![]()
Don't steal...goverment hates competition!
- Deese
- Omul cu plasticele
Baty, apropo de subiectul asta.
Chiar ma uitam la poza ta din semnatura si am observat ca Exclusive-ul tau are la bara fata ornamentele alea cromate subtiri.
Eu credeam ca sunt parasocurile pe care le am si eu, care sunt ceva mai mari si deasupra lor e aplicata o banda cromata subtire, dar tu nu ai bucatile alea din plastic deloc ci ai doar ornamentele, deci si bara difera pentru ca are alt decupaj in zona aia.

Ce vroiam sa te intreb e daca ai habar daca exista bara ca a ta dar fara decupajele pentru spalatoarele de xenon.
Chiar ma uitam la poza ta din semnatura si am observat ca Exclusive-ul tau are la bara fata ornamentele alea cromate subtiri.
Eu credeam ca sunt parasocurile pe care le am si eu, care sunt ceva mai mari si deasupra lor e aplicata o banda cromata subtire, dar tu nu ai bucatile alea din plastic deloc ci ai doar ornamentele, deci si bara difera pentru ca are alt decupaj in zona aia.

Ce vroiam sa te intreb e daca ai habar daca exista bara ca a ta dar fara decupajele pentru spalatoarele de xenon.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Eu intr-adevar aveam pe 1.6HDI capacul in cauza si era versiunea UJ.
Era un capac de plastic cu sigla Citro si scria pe el 1.6 HDI. Si am vazut ca a mea mai avea ceva in +, tubulatura de la admisie care o ducea pana sub capota si am vazut ca lipseste de la f multe C4-uri.
O sa caut luni poze.
Era un capac de plastic cu sigla Citro si scria pe el 1.6 HDI. Si am vazut ca a mea mai avea ceva in +, tubulatura de la admisie care o ducea pana sub capota si am vazut ca lipseste de la f multe C4-uri.
O sa caut luni poze.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Deese
- Omul cu plasticele
Nu cred ca se refera la capacul ala ci la o bucata dintr-un material poros care acopera cumva acel capac de plastic pe care scrie 1.6 HDI
http://www.caradvice.com.au/wp-content/ ... engine.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
In poza de mai sus de ex nu e acel carton.
http://www.caradvice.com.au/wp-content/ ... engine.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
In poza de mai sus de ex nu e acel carton.
- OMEN
- Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL
Ma deranjaza frate ca deschid capota la Audi de 6 ani,la bemveu de 8 ani,la fiat nou,la Hyundai NOU!!! si vag capacele alea faine la motor care nu te lasa sa-ti dai seama nici daca sta bine motorul acolo:): - si deschid capota (cu sprijin de-ala de logan tija aia de kko) la robotzel de 2008 care totusi e citroen si vad bucata aia de nucava si ma apuca toti dracii.Deese scrie:Din ce imi amintesc de pe la intalniri asa e si la HDi-urile pe care le-am vazut.
AUD UMBRE MENTOLATE
- Deese
- Omul cu plasticele
Pune si poze, ca nu stim exact la ce te referi.
Eu am o banuiala...
Eu am o banuiala...