Cum va treziti dimineata??????????????????????

Discutii despre orice va taie capul
Mihay
Supermoderator

Re: Cum va treziti dimineata??????????????????????

Mesaj de Mihay »

HaPPy scrie:asa am auzit si eu... ca ideal e sa dormi cat mai mult posibil pana in ora zero, ca atunci s-ar odihni creierul cel mai bine.... eu de 2 saptamani imi propun ca la 9 sa fiu in pat, ca sa pot sa ma uit o ora la TV si apoi somn. dar nici nu ajung acasa pana la ora aia asa ca....
sa`i zici asta lu ` mutu :mrgreen:
^LRS^

Mesaj de ^LRS^ »

intr'adevar....noroc cu snooze-ul, da' in general cred k este important cat d motivata sunt sa ma trezesc :roll: .....shi traiasca portzia dubla de 3 in 1 strog...:))).....cred k o sonerie putzin mai "stres" shi mai departe de degetele noastre ar rezolva problema.... :lol:
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

da da lasati vrajeala si treceti-va pe lista de Medias si tu si Radu :wink:
^LRS^

Mesaj de ^LRS^ »

:-" ](*,) ....ink suntem in ceatza....:-s....speram pana p 15 cand se da avansul sa ne hotaram...:-s....promit sa iau multe 3 in 1 dak venim..:))
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ti-am dat un MP :ok
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Dimineata ma trezesc viu si cu o imensa dorinta de a-mi baga "parerea" printre amigdalele multor persoane, incepind cu toti membrii parlamentului si guvernului si a altor institutii de hoti si manelisti (am raspuns la "cum"?). Dar:
Este tipic pentru bautorii de cafea (si/sau energizante) sa aiba probleme cu trezitul dimineata. Lipsa de minerale, in special de fier, duce la asemenea probleme.
Eu ma trezesc in fiecare dimineata intre 06:30 si 06:45 (mai putin duminica cind ma trezesc singur pe la 8-8:30 si din plictis ma duc sa spal masina, chiar daca e nevoie sau nu), in cel putin jumatate din zile dezactivez alarma la ceas pentru ca nu mai e nevoie de ea, si ati ghicit, nu beau cafea dimineata iar pepsi/cola undeva sub 5 litri pe an. Bag insa miere de albine si fagure ceva de speriat, si moderat ciocolata (cam 300gr pe saptamina in total). Ultimile 2 ma ajuta sa ramin in toate mintile dupa 10-14 ore de munca pe zi, 6 zile pe saptamina (probabil tre' sa cresc cantitatea de ceva anume, ca asta cu "toate mintile" incepe sa cam scirtiie pe masura ce te apropii de 40 si arata mai degraba ca un grafic al functiei clopotul lui gauss, ramura din dreapta).

Cheia succesului e compusa din:
- somn de cel putin 6 ore pe noapte, preferabil 7 sau 7.5 ore;
- cit mai putina cofeina si alcool, macar in zilele dinaintea celor de munca (de exemplu nu in timpul saptaminii, nu duminica, etc);
- plimbari pe jos seara de macar 10 minute, zilnic;
- clatirea ochilor privind cel putin odata la 2 ore macar pentru 30 de secunde cerul sau un punct indepartat daca aveti si arata frumos (nu gagicile din birou, e cu 2 taisuri);
- exercitii fizice usoare in timpul zilei de lucru, in special morisca/foarfeca si orice iti dezmorteste muschii spatelui si-ai gitului si baga ceva singe in ei;
- cine nu are sa-si faca rost: de un coleg sau interlocutor pe YM/MSN/IRC/Whatever pe care sa-l insulte periodic, macar odata la 2-3 ore. Puteti merge si la baie sa va strimbati in oglinda daca nu e nimeni dispus sa v-o suga virtual;
- multe zimbete in momentele de stres. Chiar si fortate, va vor relaxa muschii timplelor si vor mai elibera din presiunea lor asupra cutiei craniene, presiune care va da de fapt stari de inconfort, lips de chef si chiar usoare migrene.

Pe linga "cum" am raspuns si la "de ce". Care aveti chef sa incercati aveti acum si repere.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

Mituc rasistu ...
pune mai zahar la cafeaua aia !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

destul de simplu... suna ceasul si dau pe gat un redbull, in 2 minute sunt fresh
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Nu mai bea redbul ca pe apa omule... in 2 ani o sa trebuiasca sa-i cinti "melc-melc codobelc" ca sa ti se scoale!! :roll:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

:ok :ok :ok :ok bine ca nu`i canta "vesnica pomenire" :mrgreen: eu unul am baut intr`o noapte vreo 3 energizante unul dupa altul si toata noaptea m-am zvarcolit in pat ca pestele in tigaie..
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Ca un "tzipar" Mihay? Sau ... ??? ::P
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

mai mult ca un crap asa :mrgreen:
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

eu am descoperit in carfur energizant nr1 ( :mrgreen: ) la 1.4 sau ceva de genu lei cutia, are exact acelasi gust ca redbull (TOATE au acelasi gust...) da' nu prea functioneaza ... cand am ceva important de facut si sunt in criza de timp, MEREU mi se face somn :lol:
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL

Mesaj de OMEN »

cat de XXX poate sa fie acest topic???
nu de alta dar dupa felul cum m-am trezit (am fost trezit) azi de dimineata cred ca intru la alta sectiune :D :D :D

as vrea sa m-i se inatample si mie treaba aia din "Ziua Cartitei" daca stiti filmul, macar o saptamana.... asa ....pe luna . :glasses :glasses
AUD UMBRE MENTOLATE
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”