Mini interviu Sebastien Loeb in ziarul Gandul

Stiri,noutati, reclame etc
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Scrie răspuns
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mini interviu Sebastien Loeb in ziarul Gandul

Mesaj de Deese »

Sebastien Loeb, pilot Citroën, de cinci ori campion mondial de raliuri

„Poate organizaţi un raliu în România, mi-ar plăcea să concurez”

Deci dvs eraţi hoţul. De ce aţi furat maşina?

Pentru că e o maşină frumoasă, dar să ştii că asta se întâmplă numai în film. Oricum, am dat-o înapoi (râde). Nu ştiu ce au spus ceilalţi, dar mie îmi place cum arată noul model, vechiul DS e prea „bătrân” pentru mine.

Pe plan sportiv aţi rămas fidel şi anul acesta modelului C4 WRC. După cinci titluri consecutive de campion mondial, a mai rămas ceva de câştigat, aveţi o nouă ţintă?

Nu-mi pot dori nimic mai mult decât al şaselea titlu şi o să încerc să îl câştig anul acesta. În rest, vreau doar să mă bucur de competiţii, pentru că îmi place raliul şi tot ceea ce fac.

Aţi declarat la un moment dat că între visul de a ajunge pilot profesionist şi punerea lui în practică e mult de muncă. Până acum, a fost răsplătită această muncă?

E adevărat că plăcerea de a câştiga e cea mai bună răsplată, însă acum nu mai privesc asta ca o muncă.

Ştiu că trebuie să mă concentrez, nu e ca şi cum te-ai duce la un job oarecare. Fac asta cu pasiune şi cred că sunt foarte norocos să trăiesc din pasiunea mea.

Pentru cei care încă visează să devină piloţi, ce le trebuie în afară de voinţă?

Talent şi şansa de a dovedi asta. Apoi vor apărea şi oportunităţile de a concura la modul profesionist. Însă trebuie să se concentreze pe ceea ce vor, să nu cadă în mrejele succesului şi să se creadă vedete. Trebuie să ştie mereu cine sunt şi de unde vin, altfel pot cădea de sus, uneori chiar înainte de a demonstra ce pot.

Mereu vorbiţi de competiţiile pentru care vă pregătiţi şi de Citroën C4 WRC. În afara circuitului, ce maşină conduceţi?

Mi-ai văzut garajul în film (râde), însă maşinile acelea erau doar pentru filmare. Conduc un C4, dar am şi un Lamborghini Gallardo şi un Porsche.

Şi care e cea mai bună maşină pe care aţi condus-o?

C4 WRC e cea mai bună pentru că e maşina mea de raliu cu care am şi câştigat titulul de campion

Aveţi un mesaj pentru cititorii ziarului nostru şi fanii dvs din România?

Sunt surprins să aflu că românii sunt interesaţi de raliuri. Mă bucur că urmăriţi genul acesta de competiţii şi poate organizaţi un raliu în România, mi-ar plăcea să concurez. Oricum, aş vrea să vin într-un concediu şi poate avem ocazia să testăm un Citroën. O să mă gândesc la asta. (Interviu realizat de Elena Hîrţan, Paris)
De aici
http://www.gandul.info/masina/conceptul ... 92;3882285" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Mihay
Supermoderator

Re: Mini interviu Sebastien Loeb in ziarul Gandul

Mesaj de Mihay »

poate bem si noi e bere cu el in Grecia :mrgreen:
candymann

Re: Mini interviu Sebastien Loeb in ziarul Gandul

Mesaj de candymann »

Deese scrie:
... După cinci titluri consecutive de campion mondial, a mai rămas ceva de câştigat, aveţi o nouă ţintă?

Nu-mi pot dori nimic mai mult decât al şaselea titlu şi o să încerc să îl câştig anul acesta...
:ok :ok :ok :ok :ok cine dracu' se ashtepta la raspunsul asta? :ok :ok :ok :ok :ok
Scrie răspuns

Înapoi la “C4/Citroen in Mass Media”