Cumpar anvelopa de vara 17" (o bucata) SH

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
vladut_v

Cumpar anvelopa de vara 17" (o bucata) SH

Mesaj de vladut_v »

Ma intereseaza o singura bucata anvelopa cu care vine echipat C4 cu roti pe 17", din fabrica: MICHELIN PILOT EXALTO de VARA (205/50/R17 89 W). Poate sa fie rulata pana la 50-60% uzura, dar fara probleme (galme, taieturi, uzura neuniforma, sa nu scape aer).

Multumesc !
C4 1.6i 16V Berlina
vladut_v

Re: Cumpar anvelopa de vara 17" (o bucata) SH

Mesaj de vladut_v »

Anunt valabil !
C4 1.6i 16V Berlina
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Am gasit anvelopa, am si luat-o in graba. Din pacate este aproape noua, are uzura - nici nu stiu - poate 8-10 %. Nu pot sa o folosesc pentru ca diferenta e MULT prea mare fata de cea cu care doream sa o inlocuiesc. Atat vizibil cat si ca inaltime.

Ce pot sa fac cu ea ?! Cum sa o tocesc pana la 70-80 % cat imi trebuie mie sa faca pereche cu cealalta ramasa buna pe spate ?!

Daca o doreste cineva o vand. Am dat pe ea 298 RON. Are garantie scrisa 6 luni + bonul de achizitie, de la baietii de aici: http://www.anvelopenoi.ro/" onclick="window.open(this.href);return false; de pe Ion Mihalache. Nu aveau 2 ca le luam evident. M-am complicat aiurea ... :(

P.S. Evident o dau la scimb oricand cu una mult mai uzata 70-80 % !
C4 1.6i 16V Berlina
Jeff

Mesaj de Jeff »

Pune-o pe spate fara probleme, nu va afecta sesizabil comportamentul si uzura masinii, mai ales daca ai tractiunea pe rotile din fatza.
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Da sigur, m-am gandit la varianta asta doar ca diferenta de inaltime este vizibila. Guma e noua, ce sa mai ... Daca pe cea veche mai am 2-3 mm pana la martorii de uzura, la asta imi intra degetul :) ochiometric sunt vreo 8 mmm. De aici ar rezulta o diferenta de inaltime de 5 mm x 2 (adaugati si sus si jos) = 1 centimetru. Nu-i mult dar nici prea putin. Nu cunosc consecintele de uzura pe termen lung ... Poate montata pe roata ar arata altfel ...

Legea zice ceva in privinta asta ?
C4 1.6i 16V Berlina
onacus

Mesaj de onacus »

Cumpara inca un cauciuc nou si gata, ai rezolvat problema.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”