Iar am avut un accident :(
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Re: Iar am avut un accident :(
Ai grija la intaritura aia de sub plastic. Sunt sanse sa ti-o fi indoit.
-
Pixel
- Numar Inmatriculare: B-60-WRU
Nasoala treaba. Mie mi-ar fi ciuda de nu ii drept. Adica eu am grija de masina mai rau ca de prietena, si vine un tantalau de asta si intra in mine. Ca pe el nu il intereseaza, frane nu, gume bune nu(nici nu ii de precizat ca nu is de iarna), si daca o indoaie, din doua ciocane, un levier si doi pumni de chit o rezolva
Avand in vedere ce conserve de masini sunt in cluj, mi-a intrat in reflex, cand pun piciorul in frana arunc un ochi si in retrovizoare. De 2 ori, numai iarna asta o trebuit sa ma lipesc de cel din fata sa aiba loc cel din spatele meu sa opreasca
Bine ca are RCA, ca mai nou si asta e o problema cu o gramada de coji de masini.
Avand in vedere ce conserve de masini sunt in cluj, mi-a intrat in reflex, cand pun piciorul in frana arunc un ochi si in retrovizoare. De 2 ori, numai iarna asta o trebuit sa ma lipesc de cel din fata sa aiba loc cel din spatele meu sa opreasca
Bine ca are RCA, ca mai nou si asta e o problema cu o gramada de coji de masini.
Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
se rezolva si daca nu are RCA...doar ca ai de umblat mai mult
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Am fost azi la constatare. De treaba cei de la BT asigurari. Mi-a bagat ambele lampi ceata spate, o parte (nu mai stiu care ca hirtiile sint in masina) din spoiler la inlocuit restul reparat si vopsit. Daca mai e ceva pe dedesup se face o reconstatare cind se demonteaza in service. M-am gindit sa o repar la Cluj dar mai astept pina se muta in noua locatie, deci v-a fi reparata prin aprilie-mai. Am timp 3 ani de la constatare sa o repar deci nici o graba.
Ce vroiam sa va intreb: oare cu lampa ceata dreapta sparta si spoilerul zgiriat pot iesi din tara ?
Ce vroiam sa va intreb: oare cu lampa ceata dreapta sparta si spoilerul zgiriat pot iesi din tara ?
- vladut_v
Probabil 3 ani din partea BT. Politia iti da doar 30 de zile parca !vlad scrie:Am timp 3 ani de la constatare sa o repar deci nici o graba.
C4 1.6i 16V Berlina
-
Pixel
- Numar Inmatriculare: B-60-WRU
Din punct de vedere legal nu stiu exact, dar vara trecuta un prieten avea aceeasi intrebare. Trebuia sa mergem in ungaria si ii era frica ca il intoarce la vama ca ii spart un stop.vlad scrie: oare cu lampa ceata dreapta sparta si spoilerul zgiriat pot iesi din tara ?
La vama nu cred sa ai probleme, in special fiindca ii vorba de stopul de ceata
Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Vladut_v nu stiu ce sa zic. Asa mi-a zis inspectorul de daune ca am timp 3 ani sa o repar. Politia mi-a zis ca in 24 ore sa fac constatarea, ceea ce am si facut-o. Dovada nu am cica procesul verbal i-ar tine locul. Mai multe habar nu am. Poate stie Mihay si ne lamureste. 
- Mihay
- Supermoderator
da e o big buba aici. Autorizatia de reparatie(pv-ul de accident sau mai noi doc de la casco) e valabil 30 de zile. de reparat o poti repara in 2 ani pe casco si 3 pe rca dar ce te faci daca te opreste organu`? zici ca azi dimineata asa ai gasit`o in parcare deoarece nu arata prea urat 
-
rova
Eu am masina din 2006 si am patit-o de doua ori in mod similar, odata in 2007 toamna si apoi la aproximativ un an mai tarziu in 2008 toamna. In ambele situatii eram oprit, aproximativ in acelasi loc si am fost lovit in spate. Drept consecinta, lampa de ceata sparta, bara spate julita, ambele inlocuite plus alte maruntisuri. Serios ma gandesc la o solutie ceva in gen bull-bar sau carlig de remorcare, desi ar arata ca naiba 
C4 Urban Jungle 1,6 HDi 16V 110 5p 2006 Rosu Lucifer
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Bai ia, de miine sa nu va mai busiti, nici din vina voastra nici a altora sau a conditiilor de drum! Da? 

Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
Eu am mers cu masina zgariata la o portiera vreo 3 luni. Ca trebuia sa imi fac revizia de 2 ani si ITP-ul. Si atunci le-am adunat pe toate si m-am dus la CASCO. M-a oprit un politist odata sa ma intrebe si i-am spus ca asa am gasit-o dimineata