Iar am avut un accident :(

Accidente de toate felurile...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Iar am avut un accident :(

Mesaj de vlad »

Ghinionul m-a lovit din nou. Opresc la o trecere de pietoni si aude frina in spatele meu. Deja ma asteptam. Si poc in mine. Un pustan de 18 ani cu o dacie. Nu a mai apucat sa puna frina.
Rezultatul la mine mi-a gaurit un pic bara (mai bine zis am un ciob imens in ea) spart stop ceata dreapta si zgiriata bara. AAhhh si suporti cei noi. :( Ce o fi pe dedesupt o sa vad miine la constatare.
El ... vedeti voi din poze. Cam rau si-a avariat masina.

ImagineImagineImagineImagine
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

Mihay
Supermoderator

Re: Iar am avut un accident :(

Mesaj de Mihay »

e mai da`l draq de fier. du`l si tu la biserica sa ti`l ude Popa :mrgreen: iti promit ca daca iti trece supararea iti dam noi, Club C4 un set de suporti gratis :mrgreen:
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

dacia are multe de reparat...din poze c4-ul nu are mari avarii...dar si pretul pieselor din pacate e diferit :? ...multe astfel de accidente se petrec mereu din pacate... bine ca nu ai patit ceva asta conteaza
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bara la inlocuit ca e gaura in ea si proiector de ceata, sigur are clemele rupte. atentie la asigurari ca bara spate de coupe e din 3 bucati parca...sa iti treaca ala corect pe actul de constatare...ptr ca altfel iti va veni doar partea de sus..
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Popa a udat robotelul, iar suportii de ce sa ii plateasca altcineva decit cel vinovat. I-am cerut banii pe ei si miine o sa si comand altii. O sa va mai tin la curent pe cum decurg lucrurile. Suparat nu prea sint ca nu m-a imobilizat, deci de masina ma folosesc, iar pe durata reparatiei astept ca nu e capat de lume. Greseli face oricine si e bine de inteles omu nu a intrat intentionat in mine si mai era si incepator, iar la fel de bine puteam fi eu in locul lui. Are el destule probleme pe cap acum.
Pai constatarea incerc sa o fac tot la service-ul unde am reparat-o data trecuta si stiu ei despre ce e vorba.

Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

vezi si pe la roata de rezerva sa nu se fi infundat podeaua sa`i zic asa...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Cred ca o ridica pe elevator si ne uitam peste tot unde ar putea aparea un defect.

mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

La dacie nu i-ati dat foc pe marginea drumului, sa vedeti cum arde? Adica ala daca nu se oprea in fundul tau se oprea in pieton?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
candymann

Mesaj de candymann »

mituc scrie:La dacie nu i-ati dat foc pe marginea drumului, sa vedeti cum arde? Adica ala daca nu se oprea in fundul tau se oprea in pieton?
mda... mituc fuse :glasses :ok
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Adica eu is permanent cu sigurantele topite, in scurt-circuit?:) Sau la ce se refera "mituc fuse" ? :) Mituc fuse cu mintea pe dealuri din nou? :D
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
candymann

Mesaj de candymann »

si de nu ar aparea, ash shtii k tu ai fost. :ok
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Nu Mituc ca mai avea o masina de siguranta. In fata mea mai era unul. Deci daca nu eram eu se oprea in ala si abia daca nu era nici ala se oprea in pieton. Cam aiurea situatia. La asta nu m-am gindit ce s-ar fi intimplat daca nu eram noi. Noroc ca aveam piciorul pe frina si nu m-a aruncat in ala din fata sa imi mai faci si botul ca o banana.

commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

mde.. norocul tau ca aveai picioru pe frana...
dar fieru se repara, iar bara... ca sa fii mai sigur ca ti-o schimba da-i si vreo 2 ciocane... :mrgreen:
@mituc: ce sa mai dea foc putoiu ala cu dacia??? cred ca nici benzina nu mai avea in rezervor... si tinea sa ajunga acasa :ok
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Ghinion :( Cu ce s-a ales magaru' pentru nerespectare de distanta in mers ? Mi-e frica si mie de astia ca de raie. M-am invatat si mereu pastrez distanta fata de ala din fata sa am loc sa avansez daca e cazul. La mers in coloana mai mult ma uit in spare decat in fata. In vara trecuta mi-a intrat si mie in spate un ditamai Q7-le condus de o panarama. Viteza era mica si drumul un pic in panta (in jos) si m-a bushit fix in bara (fasia) de deasupra numarului, unde sunt senzorii de parcare pe berlina. Absolut nici o urma, a iesit la carpa tot, dar din interior am zis ca sigur s-a dus ceva pe acolo. N-am zis nimic am lasat-o moarta, cu tot cu panarama.

Cand eram incepator am intrat si eu :oops: cu o dacie berlina break, intr-un Fiesta pe centura Bucurestiului. Tot asa bara la bara, noroc ca soferul era strain, ceva arab, nu ne-am inteles nici cum. Nefiind decat o zgarietura ne-am continuat drumurile. Nu stiu daca religia le ingadiue sa injure dar oricum omu' a vorbit vreo 5 minute in retrovizoare :angry3:
C4 1.6i 16V Berlina
Alexz
Numar Inmatriculare: B 91 YBU

Mesaj de Alexz »

cam asa a fost si a mea :)) numai ca pe stanga, dar eu i-am scos stopu de ceata... sa-l inlocuiasca de tot :)) altu nou. Dureaza 3 zile reparatia;)
c4 coupe, 1.6 hdi - red.
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”