scuze de off
Noul meu C4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Re: Noul meu C4
cred ca armster
cel putin dupa sistemul de prindere... am studiat mult timp cotiera asta armster
scuze de off
scuze de off
-
ragi
E armster cumparat de la citroen(spania), cei de acolo nu stiau ca are sina capacul cred ca nu stiau nici ca e armster pentru ca marca e scrisa sub capac iar cutia e alba
Nu se balangane doar daca o misti tu cu mana stanga dreapta atunci se misca tot blocul
E singura cotiera omologata de citroen
Nu se balangane doar daca o misti tu cu mana stanga dreapta atunci se misca tot blocul
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Tot blocul insemnand ce...daca pui cotu pe ea...nu se lasa...adica datorita greutatiiragi scrie:Nu se balangane doar daca o misti tu cu mana stanga dreapta atunci se misca tot blocul
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
-
ragi
insemnand consola centrala adica unde e bricheta suportul de pahar etc.. cu cotiera dar ca un bloc intreg atunci cand tragi de cotiera stanga dreapta ca sa vezi cat de bine e montataflorinc4 scrie:Tot blocul insemnand ce...daca pui cotu pe ea...nu se lasa...adica datorita greutatiiragi scrie:Nu se balangane doar daca o misti tu cu mana stanga dreapta atunci se misca tot blocul
Cand te sprijini in ea sau orice uz normal(deschizi capac, ridici cotiera....) se comporta foarte bine
-
ragi