Vand Citroen C4 Coupe 1,6i

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
pitonul
Numar Inmatriculare: B 10 GLI

Vand Citroen C4 Coupe 1,6i

Mesaj de pitonul »

Pret 10.700 euro
Masina a fost cumparata la mijlocul lunii noiembrie 2007 si mai are 1 an garantie.Nr de Km este de 9.300 din care 3000 sunt facuti in afara tarii.Revizia de 1 an pt ca nu a facut 15.000 dar a facut anul a fost la ATS Baneasa.Dotari ar fi:proiectoare ceata volan si schimbator piele oglinzi si geamuri electrice cotiera centrala pt locurile fata,scaun si volan reglabil pe 2 directii,clima bi -zona si torpedou refrigerat,jante aliaj.
Siguranta:6 airbaguri, ABS si AFU,discuri de frana fata si spate.
Dotari suplimentare:
Geamuri spate plus luneta ionizate garantie 2 ani
Final Borla originala, serpisor si tips totul INOX grantie 2 ani.
Masina in prezent e in leasing mai are doi ani si mai sunt de plata 25 de rate a cate 300 de euro plus CASCO 50 euro pe luna cu valoare reziduala ZERO. Din valoarea de 10.700 se pot scadea ratele iar diferenta reprezinta pretul care il cer pe masina adica 3.200 euro(vreau sa zic ca am dat 4.500 avans la cumparare plus rata pe un an cat am platit pana acum asa ca nu mai este loc de negociat consider ca pretul este unul mai mult decat corect si cred ca tine cont si de criza financiara :D :D :D
Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine Imagine
pitonul

Re: Vand Citroen C4 Coupe 1,6i

Mesaj de pitonul »

Am comis o greseala
Pret 4200 euro si mai sunt 22 de rate de plata.
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Off-topic nitel.O Intrebare.Evacuarea e schimbata, sau doar toba finala? Daca da, da si tu un pret si detalii te rog.Scuze inca odata pentru offtopic.Masina e superba, bafta la vanzare :) :cheers:
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
pitonul

Mesaj de pitonul »

Doar toba finala nu am vazut rostul de ce as schimba toata evacuarea fara sa castig mare lucru la puterea masinii.
Finala este o Borla model cilindru asemanator cu tobele de pe motociclete doar ca are diametru mult mai mare a mai fost un serpisor pana la tips-ul care il vezi.
In total a facut 750 ron , dar am o precizare de facut si anume tipsul mi s-a spus ca face 200 ron dar nu cred ca este cel original din catalog chiar daca arata la fel si este si el din INOX asa cum este toata evacuarea asta am dedus-o dupa faptul ca nu are insemnele si sigla respectivei firme asa cum mi s-a aratat a doua zi cand m-am dus sa iau garantia si am vazut pe nota de comanda cat costa. Motiv pt care am inceput sa pun intrebari de ce 200 cand eu am vazut cu 90 de lei. Mi s-a aratat ce mi s-a pus si atunci am vazut ca era la fel doar ca acela era un pic mai bine lucrat si avea si insemnele asa cum am zis.Nu am facut scandal pt ca nu eram cu citroenul cand am fost a doua oara si nu am mai vrut sa fac scandal.
Inca o precizare dupa ce am montat toba am observat ca nu poti tine mana la capatul ei pt ca si la relanti gazele care ies sunt f fierbinti incat te arzi f rau lucru care nu o sa il mai intalnesti la niciun C4 cu toba stoc de fapt eu am incercat si la alte marci cu toba stoc dif motorizari si nu am intalnit acest fenomen.Nu sunt naiv sa cred ca am castigat cai putere in plus cu toba dar totusi e o schimbare in bine cel putin pt mine ca sofer dupa montarea ei trage mult mai bine.
Cam asta e daca te mai intereseaza ceva intreaba
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Deloc nu sunt gazele fierbinti la o toba stock!!! Intreaba-l pe Relu, cum i s-a topit ceva in spate din cauza gazelor fierbinti!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

si mie cu toba finala schimbata tot cu una Borla mi se pare ca trage mai bine ...se simte altfel motorul :mrgreen:
pitonul

Mesaj de pitonul »

exact se simte altfel si nu cred ca am castigat cp in plus dar oricum e alt ceva pe langa sunet ma refer. Legat de gazele fierbinti pot sa spun cu siguranta ca nu am mai intalnit la nicio masina asa de fierbinti.La kia ceed sunt calde dar nu fierbinti la Skoda la fel Logan am incercat si la un Bmw din 96 si la fel erau calde normal dar nu atat de calde incat sa nu poti tine mana cu e la Citroen dupa ce am pus noua toba.La cea veche nu era asa explicatia cred ca e din cauza ca e mai directa adica gazele ies f repede din ea si la chestia asta cred ca ajuta si faptul ca e din inox e relativ mica pe jumate la cea originala.
pitonul

Mesaj de pitonul »

Chiar nimeni :cry: astept oferte sunt dispus sa negociez :D :D :D
pitonul

Mesaj de pitonul »

Pret nou 10.600 euro, iar daca sapt asta nu o dau sapt viitoare pai scad 100 euro si tot asa in fiecare sapt pana reusesc sa o vand.
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

frumoasa masina. Nu vinzi toba finala?
Pacat de masina sa tot scazi asa din pret
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
pitonul

Mesaj de pitonul »

pai nu prea am cum sa vand finala decat cu totul adica si cu tips si cu prelungirea pana la tips si esti dispus sa dai 700 de ron pt ca atata ma costat?
Pretul il scad pt ca e cea de-a 3-a masina si nu merge nimeni cu ea si platesc ratele degeaba de aceea are si 9.300 km intr-un an si 3 luni. oricum am pierdut mult la ea f mult dar asta e :(
Cosma Adrian

Mesaj de Cosma Adrian »

a mea e berlina si nici nu stiu daca s-ar potrivi cu tips cu tot si cu serpisor. Cred ca la berlina tre sa coboare mai jos serpisorul pe sub bara ca sa iasa afara frumos tips-ul, nu stiu sigur
pitonul

Mesaj de pitonul »

nu stiu ce sa zic nu cred ca difera sasiul f mult.la mine ai vazut cat de mult se vede iesit e posibil sa nu se potriveasca :?: :?: :?:
Cosma Adrian

Mesaj de Cosma Adrian »

La coupe-uri e decupata bara unde vine toba, la berlina nu e decupata deloc, de asta am zis ca nu mi se potriveste. Iti dau 500 ,da numa pe finala fara tips si serpisor
pitonul

Mesaj de pitonul »

pai e sudat serpisorul de toba si nu pot sa il dau jos decat daca il tai. nu stiu ce sa zic si cum vrei sa o primesti vii sa o iei pt ca daca pui si transportul nu stiu ce sa zic cum vrei.
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”