XXL Center - Tapiterii auto personalizate
Reguli forum
1. Persoanele juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu unul din membrii echipei ClubC4(Bogdan, Mihay, Aiurica, Dan Pasare)
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
1. Persoanele juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu unul din membrii echipei ClubC4(Bogdan, Mihay, Aiurica, Dan Pasare)
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: XXL Center - Tapiterii auto personalizate
pai pozele alea, nu imi spun nimic...alea nu sunt huse, ci tapiseria originala a masinii, de care sunt satul ...
ma refer, cand ai noutati, poze cu vreuna instalata, preturi etc, sa ni le comunici!
ma refer, cand ai noutati, poze cu vreuna instalata, preturi etc, sa ni le comunici!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Mihay
- Supermoderator
-
Albert Premium
- Numar Inmatriculare: MS20ASF
Cand m-am referit la tiparul digital, m-am referit strict la modelul de scaune existent la fabrica si v-am postat pozele cu tiparul existent pentru a va face o idee despre cat de importante sunt toate butoanele si formele pe care acestea le au(vezi textele scrise pe poze in slovaca cu galben).Aiurica scrie:pai pozele alea, nu imi spun nimic...alea nu sunt huse, ci tapiseria originala a masinii, de care sunt satul ...
Preturile sunt aceleasi pe care vi le-am comunicat si pana acum si tin cont strict de combinatia de materiale pe care o alegi (atasez mai jos 2 poze explicative cu cele 2 variante diferite de echipare a scaunelor).
In ceea ce priveste poze cu huse montate pe C4 coupe, voi posta curand.
-
Albert Premium
Ultima oară modificat Joi Ian 22, 2009 11:13 am de către Mihay, modificat 1 dată în total.
Motiv: parca arata mai bine asa
Motiv: parca arata mai bine asa
- Mihay
- Supermoderator
pfaaa...frumoase n`am ce zice. "succesuri" 
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Un pret pentru ultimile 2 poze?
Se pot face si alte culori in afara de alb? Gen rosu, portocaliu cu negru?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Albert Premium
Varianta din ultimele 2 poze este combinatie Leather Look-RS Design Silver si este la pretul de 361 EUR+TVA pentru 5 locuri. Tariful pentru logo Citroen este de 14 EUR+TVA/ 2 scaune .Bogdan scrie:Un pret pentru ultimile 2 poze?
Alte nuante de Leather Look gasiti aici: http://husa-auto.ro/material_exterior_classic2.html" onclick="window.open(this.href);return false; .
Pentru materialul RS Design gasiti nuante aici: http://husa-auto.ro/mat_interior_rsdesign.html" onclick="window.open(this.href);return false; .
Preturile mentionate nu includ discount-ul de 5 % acordat membrilor clubC4.ro .
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
pe langa fptul ca incep sa strang bani, am o singura intrebare si o precizare.
-bancheta este piele si cat costa varianta de la bancheta?
-iar precizarea e ca bancheta nu este de coupe ci de berlina...dar cred ca sunt la fel!
-iar precizarea e ca bancheta nu este de coupe ci de berlina...dar cred ca sunt la fel!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pentru scaune fara airbag aveti?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
Albert Premium
Bancheta este combinatie Leather Look(imitatie de piele)-piele Alcantara perfo Black si doar bancheta spate(3 locuri) este in cazul acestei variante 408 EUR+TVA.Aiurica scrie:pe langa fptul ca incep sa strang bani, am o singura intrebare si o precizare.
Banchetele celor 2 modele de C4, respectiv Coupe si Hatchback sunt la fel - vezi si tiparul digital pe care l-am atasat.
-
Albert Premium
Daca scaunele nu au airbag nu se face acea cusatura speciala certificata TUV, pe zona respectiva a scaunului.Bogdan scrie:Pentru scaune fara airbag aveti?
- Mihay
- Supermoderator
o combinatie strict din materiale textile la cat ar ajunge. poti sa ne arati un exemplu fie el si digital?
-
Albert Premium
O varianta strict pe textil, combinatie Autotextil Black(il gasiti aici atasat) si pe mijloc cu unul din materialele din link-ul http://husa-auto.ro/mat_interior_classic.html" onclick="window.open(this.href);return false; este la pretul de 181 EUR+TVA, din care se scade discount-ul de forum de 5%.Mihay scrie:o combinatie strict din materiale textile la cat ar ajunge. poti sa ne arati un exemplu fie el si digital?
O varianta similara este in poza cu scaunul de C4 demontat postat mai sus.
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
Salut , deci pretul pentru combinatia din ultimile 2 poze este 361euro+tva pentru scaune fata + bancheta sau doar pt scaune fata? Si cat timp dureaza? Ies exact ca in poze? Intise perfect?xxlcenter scrie:Varianta din ultimele 2 poze este combinatie Leather Look-RS Design Silver si este la pretul de 361 EUR+TVA pentru 5 locuri. Tariful pentru logo Citroen este de 14 EUR+TVA/ 2 scaune .Bogdan scrie:Un pret pentru ultimile 2 poze?
Alte nuante de Leather Look gasiti aici: http://husa-auto.ro/material_exterior_classic2.html" onclick="window.open(this.href);return false; .
Pentru materialul RS Design gasiti nuante aici: http://husa-auto.ro/mat_interior_rsdesign.html" onclick="window.open(this.href);return false; .
Preturile mentionate nu includ discount-ul de 5 % acordat membrilor clubC4.ro .
Multumesc
-
Albert Premium
Pretul pentru ultimele 2 poze este de 361 EUR+TVA pentru toata masina, adica 5 locuri. Daca vrei doar scaunele din fata cu aceleasi tipuri de materiale ca in cele 2 poze, pretul este de 243 EUR+TVA.Ovidiu scrie: Salut , deci pretul pentru combinatia din ultimile 2 poze este 361euro+tva pentru scaune fata + bancheta sau doar pt scaune fata? Si cat timp dureaza? Ies exact ca in poze? Intise perfect?
Multumesc
Deoarece am mentionat de foarte multe ori pana acum ca tiparele sunt digitale, in urma montajului materialul va fi foarte bine fixat pe scaune (de asemenea mai mentionez o data ca materialele nu sunt elastice).
Pentru a vizualiza si sistemele de prindere, vezi link-ul: http://www.husa-auto.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false; .
Timpul de livrare este de maxim 3 saptamani.