C4 Entreprise

Stiri,noutati, reclame etc
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Scrie răspuns
shomoyoque

C4 Entreprise

Mesaj de shomoyoque »

C4 - vehicul "utilitar"... pentru cei ce nu stiau deja ca exista si o astfel de versiune...

Imagine Imagine

Citroën présente la nouvelle C4 Entreprise. Ce véhicule constitue une offre supplémentaire dans la gamme des véhicules Ť Entreprises ť. Il reprend le style moderne et innovant du véhicule particulier, ses principaux équipements d'aide ŕ la conduite et ses nombreux atouts en terme de qualités routičres et de sécurité.

La version Entreprise de C4 est disponible en deux motorisations diesel, associées ŕ une boîte de vitesses mécanique 5 rapports : le 1.6 HDi 92 et le 1.6 HDi 110.

Le véhicule dispose d'un plancher de charge et d'un arręt de charge semi-haut de série ainsi que d'un arręt de charge haut constitué d'une grille et d'un rideau cache-bagages en option.

http://www.citroen.com/CWW/fr-FR/RANGE/ ... E/Default/
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

de ce oare cand am citit c4 enterprise numai la utilitar nu m-am gadit. si cat de tembel sa fii sa pui numele consacrat in societatea moderna ca fiind ceva sf cu o utilitara...
si ce e mai interesant e ca este un COUPE...:D...deci astfel se demontreaza ca are veleitati de caraus mai bune decat berlina. cari soacra, porcul si dulapul..:D...ah, nu scuze..lcd-ul de 26" ca un membru coleg al nostru :lol: ....e masina ideala de mer la munte, pt ca dormi in portbagaj :lol:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

T.rac3Er scrie:de ce oare cand am citit c4 enterprise numai la utilitar nu m-am gadit. si cat de tembel sa fii sa pui numele consacrat in societatea moderna ca fiind ceva sf cu o utilitara...
Pai cel putin din poza vad ca coupe-urile le denumesc ei utilitare... :twisted:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pai da..ca berlinele deja seamana cu niste utilitare :twisted: :twisted:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Bogdan scrie:Pai da..ca berlinele deja seamana cu niste utilitare :twisted: :twisted:
Alea-s autobuze,bre! :lol:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

T.rac3Er scrie:de ce oare cand am citit c4 enterprise numai la utilitar nu m-am gadit.
Iti spun eu de ce... Penca ai citit un picut gresit... :D

Este vorba despre C4 entREprise care in limba franceza inseamna si companie

Citroen defineste entreprise prin : "light commercial vehicle". De aici si utilitarul meu intre ghilimele...Evident ca nu este o utilitara in adevaratul sens al cuvantului...insa este o masina ce se apropie de sensul si utilizarea date de o utilitara... Nu are scaune in spate ci doar o platforma si se inscrie in trendul unor astfel de modele intregit si de Matiz, Opel Astra, Logan si mai sunt cateva modele... Alaturarea este oarecum nefericita insa probabil a existat cerere si pentru asa ceva....Modelul este disponibil doar in Franta, Ungaria, Portugalia si Italia.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Scrie răspuns

Înapoi la “C4/Citroen in Mass Media”