Opel Astra GTC , 1.4 Enjoy vs C4 Coupe 1.4 X
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Re: Opel Astra GTC , 1.4 Enjoy vs C4 Coupe 1.4 X
Radioul este incomparabil cu cel dupa C4 , cel putin la mine , C4 nu pot asculta un post de radio calumea .
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
se pare ca eu am un radio mai "special".
Am tot auzit ca face figuri.... insa al meu e prefect pe toate posturile.
De ce oare????
Am tot auzit ca face figuri.... insa al meu e prefect pe toate posturile.
De ce oare????
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Nici eu nu am probleme din astea dar vreau sa-ti zic ca la tractoru meu am un sony luat anu trecut...si se intrerupe destul de des pe radio zu...sau pe guerrilla...pe celelalate insa nu am probleme...s-ar putea sa fie si semnalul...parerea mea 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
anne din cauza sclipiciului dupa buze ...probabil prinzi mai bine "undele" 
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
prind mai multe cu sclipiciul de pe buze.......nu doar "unde"

CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Asteapta 20k km.Bogdan scrie: Plusuri
- Masina este mult mai bine antifonata. In interior la relanti motorul se aude mai incet decat in C4
- Masina este mai rigida decat un C4 stock
P.S.: masina vireaza cind faci parcari? Sau subvireaza si acolo?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Asteapta 15k km pentru troncaneli.Adrian scrie:Ai uitat sa zici ca Astra nu troncane si absoarbe mult mai bine denivelarile! Masina asta pare turnata, nu zici ca are nici un surubel pe ea
P.S.: dar cind stai pe loc si invirti de volan, se misca rotile?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Mihay
- Supermoderator
haide bre nu mai fiti asa carcotasi...nu e chiar asa cum ziceti voi...
- basy
- Praz Racing Team
@mituc Prea tare postul.mituc scrie:Asteapta 20k km.Bogdan scrie: Plusuri
- Masina este mult mai bine antifonata. In interior la relanti motorul se aude mai incet decat in C4
- Masina este mai rigida decat un C4 stock
P.S.: masina vireaza cind faci parcari? Sau subvireaza si acolo?![]()
@Bogdan Interesant ce spui tu ca ar fi mai rigida ca un C4. Eu am mers destul de mult cu o Astra berlina cu sasiu sport si jante pe 18 si mi se pare ca se inclina ceva mai mult pe curbe si de asemenea mi se pare mult mai confortabila. Am mers si cu un GTC normal dar nu l-am condus si cel cu care am fost nu a mers tare sa imi dau seama.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
- Mihay
- Supermoderator
am mers eu in dreapta lui Bogdan vreo 400 km...ma jur ca in nici o pozitie pe scaunul ala nu stai comfortabil...pur si simplu nu iti gasesti o pozitie ok.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Chestia asta cu scaunele incomode am observat-o la toate Opel-urile, mai putin Antara cu care nu am avut ocazia sa merg.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Eu unu am observat-o la multe masini...in c4 te simti atat de bine incat zici ca te ia somnu...se simte atat de bine prea bine incat....te simti mult prea relaxat 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Eu am mers intr-o zi 1460 de km cu C4... De la Berlin la Cenad.. Si vreau sa zic ca am oprit mai mult sa facem shushu! Eram cu parintii in masina si vreau sa zic ca nu am simtit toti km aia! Si viteze de 150-190, constant! Am facut cu vreo 4 opriri vreo 14 ore - erau 12, dar am oprit 1 ora si ceva la Parndorf 
La drum lung, mai ales pe autostrada, C4 e o super masina - si stiti ca mie nu imi place sa o laud! Ii dai cat poate si parca atunci cand ajungi la destinatie, parca nici nu ai simtit drumul
De exemplu, in Punto Classic, dupa 300 km, pur si simplu sunt rupt in doua! Obosit, cocosat.. Chiar si la mers pe autostrada, am fost la mare odata, te oboseste.. Poate o fi si chestia aia ca mai sus de 150 nu urca, este stresanta si asta!
Am urcat si eu azi in Astra.. Se aude bestial muzica, dar e atat de mica.. Cam cat punto, fara exagerare.. Grande Punto este mai spatioasa la interior! PE BUNE!
La drum lung, mai ales pe autostrada, C4 e o super masina - si stiti ca mie nu imi place sa o laud! Ii dai cat poate si parca atunci cand ajungi la destinatie, parca nici nu ai simtit drumul
De exemplu, in Punto Classic, dupa 300 km, pur si simplu sunt rupt in doua! Obosit, cocosat.. Chiar si la mers pe autostrada, am fost la mare odata, te oboseste.. Poate o fi si chestia aia ca mai sus de 150 nu urca, este stresanta si asta!
Am urcat si eu azi in Astra.. Se aude bestial muzica, dar e atat de mica.. Cam cat punto, fara exagerare.. Grande Punto este mai spatioasa la interior! PE BUNE!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
eu in omega stateam ca pe fotoliu...Dan pasare scrie:Chestia asta cu scaunele incomode am observat-o la toate Opel-urile, mai putin Antara cu care nu am avut ocazia sa merg.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Ma refer la Opel-urile de astazi, nu la dinozauri
Bine ca nu mi-ai zis de Record, Manta, Senator sau Kapitan 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;