Inca un C4 facelift
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
doruprostire
- Numar Inmatriculare: B-92-KHS
Re: Inca un C4 facelift
airbag-uri nu se mai pun, raman cele de la sofer si pasager pt ca s-a modificat la portiere, sunt mai inalte, adica geamul la masina incepe de la umar si de aceea nu se mai pun aibag-uri cortina si laterale (asta a fost explicatia de la dealer). si....multumesc mult pentru urari... si voua va urez la fel!
-
DanDana
- ReDeDeu'
- Numar Inmatriculare: VL 08 RDD
Si daca sunt portierele mai inalte, in caz de accident lateral Doamne Fereste, nu mai dai cu capul de pereti? Ciudata explicatie 
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Nu cred ca portierele sunt mai inalte, doar botul masinii a fost modificat, restul e ca si inainte. 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Ai o masina tare frumoasa 
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Explicatia asta e cam penibila..e imposibil sa nu existe variante de C4 cu 6 airbaguri!doruprostire scrie:airbag-uri nu se mai pun, raman cele de la sofer si pasager pt ca s-a modificat la portiere, sunt mai inalte, adica geamul la masina incepe de la umar si de aceea nu se mai pun aibag-uri cortina si laterale (asta a fost explicatia de la dealer). si....multumesc mult pentru urari... si voua va urez la fel!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Exista.
Dar pt SX trebuie sa le adaugi ca optionale.
Dar pt SX trebuie sa le adaugi ca optionale.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
ce sa zica si dealeru...pe criza asta de abia daca se mai vand masini...s-o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme...pentru varianta SX eu zic ca este destul de bine echipata..ai facut o afacere bunadoruprostire scrie:airbag-uri nu se mai pun, raman cele de la sofer si pasager pt ca s-a modificat la portiere, sunt mai inalte, adica geamul la masina incepe de la umar si de aceea nu se mai pun aibag-uri cortina si laterale (asta a fost explicatia de la dealer).
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
-
Pixel
- Numar Inmatriculare: B-60-WRU
Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.
Dealerii incearca sa te convinga prin orice modalitati.
Oricum, urat din partea lor ca au intervenit si la siguranta. Pe domeniul asta C4 statea bine. Trebuia sa il lase asa.
Daca i-au mutat turometrul, nu arata cam golutz deasupra volanului? Banueisc ca au ramas doar martorii de faruri-proiectoare-stopuri ceata-semnalizari
Dealerii incearca sa te convinga prin orice modalitati.
Oricum, urat din partea lor ca au intervenit si la siguranta. Pe domeniul asta C4 statea bine. Trebuia sa il lase asa.
Daca i-au mutat turometrul, nu arata cam golutz deasupra volanului? Banueisc ca au ramas doar martorii de faruri-proiectoare-stopuri ceata-semnalizari
Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer- florinc4
- Operat ESTetic
Nu arata deloc gol...iti zic sigur...cel putin asta e parerea mea...pentru mine arata ma clean sa zic asa...si da au ramas pe volan martorii de lumni ,semnalizare...noua pozitie a turometrului iti da impresia unui intreg, iar ca aspect se vede ca turometrul clasic sa zic asa...numai ca e digital...cam cum se vede prin jocurile de calculatoare...parerea mea 
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Pentru cineva obisnuit cu turometrul pe volan, cand te sui intr-=un facelift arata destul de gol acolo (da, alea de lumini au ramas la locul lor)
Insa te obisnuiesti.
Credeam ca o sa dispretuiesc total asezarea turometrului pe mijloc, insa n-a fost chiar asa
Totusi, il prefer acolo unde era inainte.
Cel nou arata fix la fel cu cel de pe Picasso si Megane 3
Insa te obisnuiesti.
Credeam ca o sa dispretuiesc total asezarea turometrului pe mijloc, insa n-a fost chiar asa
Totusi, il prefer acolo unde era inainte.
Cel nou arata fix la fel cu cel de pe Picasso si Megane 3
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
-
doruprostire
scuze baietiam vam indes in eroare masina este varianta 'vtr' ,sx este la berlina.
da turometru este pe consola centrala si arata ca in jocuri{nfs}.pe volan au ramas restul
da turometru este pe consola centrala si arata ca in jocuri{nfs}.pe volan au ramas restul
-
doruprostire
si da explicatia este ce rahat cu privire la esp si airbag-uri
- florinc4
- Operat ESTetic
Deci este varianta vtr cu niste optionale gratis sa zic asa plus disscount...eu zic ca ai facut afacere buna ca de obicei hdi-urile sunt ceva mai scumpe decat cele pe benzina...eu cel putin am luat faceliftu cu aceleasi dotari (cel putin din cate vad) aceiasi bani dar benzina cu 122 de cp...iar cand am luat-o eu era 15000 cu motor de 90 de cp hdi aceleasi dotari...bravos
- basy
- Praz Racing Team
Sa o stapanesti sanatos si fara probleme, asta e cel mai important.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Cred ca repozitionarea turometrului nu era o modificare necesara.Imi place mai mult cum arata cu el deasupra volanului, dar deh, fiecare cu gusturile sale 
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;