Citroen isi schimba sigla
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Re: Citroen isi schimba sigla
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
DanDana
- ReDeDeu'
- Numar Inmatriculare: VL 08 RDD
Bine, asta stiam (referitor la dandana). Intrebarea era ce mare diferenta e intre cele 2 sigle? (Asta dupa ce am citit primul post si am urmat linkul
- sa nu credeti ca sunt superficial). Cand am citit titlul, mi-era teama ca nu cumva sane puna si noua vreun desfacator de sticle ceva

LE: Cred ca era mai nimerit: "Citroen modifica sigla"
-
Dan pasare
Pai ''Citroen isi schimba sigla'' nu inseamna acelasi lucru?DanDana scrie:....
DanDana
- ReDeDeu'
Da, asa e, ca si eu am schimbat parbrizul la al meu C4. Seamana cu cel care era inainte, da e skimbat. 
-
Dan pasare
Ce pana mea mai DanDana, a dat semantica in tine?
Sau ai dat tu de vreun ''uichi''
Sa-ti explic de ce nu e gresit:Cand schimbi un obiect, poti s-o faci cu unul la fel , sau cu unul diferit, da? In acest caz ai avea pe jumatate dreptate.
Dar in cazul nostru se schimba o idee, un concept,un simbol, caz in care trebuie sa fie neaparat ceva nou, diferit de precedentul. Daca ar fi la fel,unde ar mai fi schimbarea???
Sau mai bine iata ce mai scrie prin dictionare:
SCHIMBÁ, schimb, vb. I. 1. Tranz. A înlocui un lucru cu altul sau pe cineva cu altcineva (de aceeaşi natură). ♢ Expr. A schimba scrisori = a coresponda. A schimba o vorbă (sau un cuvânt, câteva vorbe, câteva cuvinte etc.) (cu cineva) = a sta (puţin) de vorbă; a conversa, a vorbi (cu cineva). 2. Tranz. A ceda un lucru, un bun, pentru a lua în locul lui altul (echivalent ca valoare), a ceda un obiect pentru altul, a face schimb. ♦ A ceda o sumă de bani pentru a primi alta de aceeaşi valoare, dar constând din alte monede. 3. Tranz. A da unui lucru altă formă, alt aspect etc.; a modifica, a transforma. ♢ Expr. A schimba vorba = a abate convorbirea în altă direcţie. A schimba cântecul (sau tonul, nota, foaia etc) = a-şi modifica comportarea, atitudinea. (Refl.) Se schimbă vorba, se spune când intervine ceva care modifică situaţia existentă. ♦ Refl. (Despre oameni) A-şi modifica aspectul, firea, conduita etc. ♦ Refl. (Despre timp, vreme) A se modifica (în bine sau în rău). 4. Refl. şi tranz. A (se) îmbrăca (cu) rufe curate, a (se) primeni; a(-şi) pune alte haine decât cele purtate până atunci. ♦ (Înv.) A (se) travesti. 5. Tranz. A muta (în alt loc, în altă parte). – Lat. *excambiare.

Sa-ti explic de ce nu e gresit:Cand schimbi un obiect, poti s-o faci cu unul la fel , sau cu unul diferit, da? In acest caz ai avea pe jumatate dreptate.
Dar in cazul nostru se schimba o idee, un concept,un simbol, caz in care trebuie sa fie neaparat ceva nou, diferit de precedentul. Daca ar fi la fel,unde ar mai fi schimbarea???
Sau mai bine iata ce mai scrie prin dictionare:
SCHIMBÁ, schimb, vb. I. 1. Tranz. A înlocui un lucru cu altul sau pe cineva cu altcineva (de aceeaşi natură). ♢ Expr. A schimba scrisori = a coresponda. A schimba o vorbă (sau un cuvânt, câteva vorbe, câteva cuvinte etc.) (cu cineva) = a sta (puţin) de vorbă; a conversa, a vorbi (cu cineva). 2. Tranz. A ceda un lucru, un bun, pentru a lua în locul lui altul (echivalent ca valoare), a ceda un obiect pentru altul, a face schimb. ♦ A ceda o sumă de bani pentru a primi alta de aceeaşi valoare, dar constând din alte monede. 3. Tranz. A da unui lucru altă formă, alt aspect etc.; a modifica, a transforma. ♢ Expr. A schimba vorba = a abate convorbirea în altă direcţie. A schimba cântecul (sau tonul, nota, foaia etc) = a-şi modifica comportarea, atitudinea. (Refl.) Se schimbă vorba, se spune când intervine ceva care modifică situaţia existentă. ♦ Refl. (Despre oameni) A-şi modifica aspectul, firea, conduita etc. ♦ Refl. (Despre timp, vreme) A se modifica (în bine sau în rău). 4. Refl. şi tranz. A (se) îmbrăca (cu) rufe curate, a (se) primeni; a(-şi) pune alte haine decât cele purtate până atunci. ♦ (Înv.) A (se) travesti. 5. Tranz. A muta (în alt loc, în altă parte). – Lat. *excambiare.
DanDana
- ReDeDeu'
Nu stiu daca e semantica ce a dat in mine, aia o fi. Uichi nu face asa, e mult mai "activ".
Ideea era: cand am citit tiltul ma asteptam sa fie ceva semnificativ, dar e vb doar de o rotunjire a ascutiturilor. Oricum, e corect si shimbare, si modificare, si restilizare, conteaza ce se afla intre cele 2 sigle (cea din fata si cea din spate).
In concluzie, sa fie intr-un ceas bun, sa le dubleze/tripleze vanzarile sigla cea noua si sa ne trimita si noua, astia cu sigle vechi, cate una noua, sa avem si noi.
Ideea era: cand am citit tiltul ma asteptam sa fie ceva semnificativ, dar e vb doar de o rotunjire a ascutiturilor. Oricum, e corect si shimbare, si modificare, si restilizare, conteaza ce se afla intre cele 2 sigle (cea din fata si cea din spate).
In concluzie, sa fie intr-un ceas bun, sa le dubleze/tripleze vanzarile sigla cea noua si sa ne trimita si noua, astia cu sigle vechi, cate una noua, sa avem si noi.
- manuxxl
- Numar Inmatriculare: BT 11 KAT
ai dreptate pt buburuze merge bine... pe masinile mai mari ar trebui s-o pastreze pe aia ascutita... e mai serioasa, mai incisiva,vlad scrie:Daca e cum scria acolo sa foloseasca 2 tipuri de sigla ca sa se potriveasca mai bine cu linia masinii e ok. Pe C4 sau C5 clar nu merge deloc. Ar arata ca dracu'. Pe C2 si C3 parca ar m erge mai bine.
C4 berlina 1.4i 16V Gris Fer ::::: BT-11-KAT
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Daca va uitati la bannerul nou al ProMotor de sus, sigla de acolo e schimbata, nu e cea de C4 nou.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Este sigla de pe hypnos!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
azi s-ar fi intamplat.....
http://www.automarket.ro/stiri/citroen- ... 18192.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.automarket.ro/stiri/citroen- ... 18192.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Ma uit pe citroen.com si nu vad nimic. Probabil au baut prea multa sampanie de fericire.
Sa asteptam maine
Sa asteptam maine
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv