am fost si eu victima.... chiar in prima zi cand a inceput masacrul asta in sectorul 6.... am injurat, m-am imbracat si am plecat sa o recuperez.
distractia a costat 500 lei la gunoieri si 108 lei la politie (adica jumatate din 216) ca am platit pe loc.
ce mi s-a parut mie abuziv a fost ca au ridicat-o.... desi nu era semn nici de oprirea interzisa iar de ridicat nici atat dar cica era la mai putin de 25 de m de trecerea de pietoni.... de incurcat nu incurca nimic, frumoasa statea bine mersi parcata paralel cu bordura din fata blocului. bloc unde dealtfel nu exista decat un trotuar pe post de parcare, trotuar pe care vecinii mei pretind ca l-au cumparat de la ADP 6 si ca "e al lor" !!!
....si asa cum in afaceri trebuie intai sa investesti, treaba ta de unde ca sa poti produce si ulterior castiga.... la fel si statul roman si subansamblele lui (primarii, politie samd) intai sa puna mana sa faca parcari, adica sa investeasca si apoi sa pretinda sa parcam regulamentar si sa amendeze in caz ca nu respectam.
eu sunt de acord ca legea e lege, dar in cazul meu ea a fost mai mult decat discutabila.
pentru cine nu stie si e curios, cei 500 ron pe care ii percep gunoierii se compun din:
150 urcatul masinii pe platforma
150 transportul ei pana la parcarea lor

, pardon, pana la terenul viran nici macar asfaltat
200 ziua de stationare intre cele 4 laturi de gard de plasa (adica investitie "0" zero)
daca Doamne fereste nu esti in oras, sau cine stie din ce motive nu ajungi sa o iei in 24 de ore, mai adaugi cate 200 ron pentru fiercare 24 de ore pe care masina le petrece acolo.
morala? vreo saptamana asa n-a mai parcat nimeni la bordura.... de vreo saptamana, se parcheaza din nou da nu s-a mai ridicat nimic. cum de ce? pai cate platforme credeti ca au si mizeriile alea de gunoieri???

iau si ei la rand cate o strada pe zi. o sa caut sa vad cate strazi sunt in sectorul 6, calculez cand vine iara randul pe strada mea si pana atunci parchez unde vreau eu
p.s. tantiile alea de la uverturii de acolo stau rau cu urechile cand vine vorba pe ce nume sa faca factura.... si nici macar atunci nu sriu cum sa scrie.
traim in Romania....