Am avut si eu un mic acident cu un logan
-
white_vyper
- Numar Inmatriculare: ...
Am avut si eu un mic acident cu un logan
Ma depasit un logan pe line continua si nici nu sa asigurat din fata si mia taiat fata ca sa nu se izbeasca frontal.Eu nu am calcat frana ca altfel il pupam in fund si ramaneam fara permis.In fata aveam un camion si cel cu loganu era obligat sa calce frana ca altfel il pupa in fund.Asa ca am tras stanga lam pupat in lateral prima data dupa care mai trage el dreapta si ma izbeste serios.Eu am scapat usor cu o mica zgarietura pe aripa stanga si pe capacul de la janta si crapat fuzelajul de sub aripa si un suport care tine bara fata dar am lasato asa eam schimbat fuzelajul ata.El avea portiera dreapta spate aripa punte rupta pana janta stramba.Si mam plimbat 3 ore de la un sediu la altul k eram eu vinovat cica si era si baut smenaru.Si a aranjat cu politaiul sa nui puna fiola.Ea dat amenda 500lei si permisu pe o luna.Si nu a fos de acord cu ce ea scris politaiul si nu mia dat rcaul.Dupa 2 sap il vad la volan.Dupa care aflu ca a fost un aranjament k sa nu vina cei de la suceava( nu stiu cum le zice care fac masuratori si zic cu precizie dak asa a fost.)Sa il scoata mai putin vinovat si sa nui puna fiola k sa inchid eu ochi...
-
white_vyper
- Numar Inmatriculare: ...
Re: Am avut si eu un mic acident cu un logan
O sa pun maine niste poze...Daca va mai intereseaza.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
da, pune!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Trebuia sa-l iei pe loganist de par sa-l dai de 2 ori cu capul de capota si sa-i spui: Bai tu vezi ce masina e asta?e citroen...masina prezidentiala. 
Acum mai in gluma mai in serios la incidente de genul asta nu trebuie iertati si stii de ce, pt ca tu vei fi intodeauna in pierdere.

Acum mai in gluma mai in serios la incidente de genul asta nu trebuie iertati si stii de ce, pt ca tu vei fi intodeauna in pierdere.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
offtopic, dar nu ma pot abtine: stimabile, ai o ortografie de ckt!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mihay
- Supermoderator
eu nici nu inteleg ce vrei tu sa spui
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
cred ca vroia sa spuna ca cel cu loganu e de vina si a scapat...musamalizat si asa mai departe...si el e cu masina e in soare ca sa zic asa:?
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- Mihay
- Supermoderator
exista Directia Generala Anticoruptie. un mai acolo face minuni, bineinteles daca este fundamentat, si ai si ceva probe sau martori. il poti da in judecata, poti plati un expert judiciar care sa cerceteze acest eveniment.
- florinc4
- Operat ESTetic
cred sincer ca la ce daune are white_vyper iese mai ieftin daca face reparatile pe banii lui decat daca ii da in judecata...parerea meaMihay scrie:exista Directia Generala Anticoruptie. un mai acolo face minuni, bineinteles daca este fundamentat, si ai si ceva probe sau martori. il poti da in judecata, poti plati un expert judiciar care sa cerceteze acest eveniment.
- Mihay
- Supermoderator
pai si atunci daca ramaneti in continuare cu atitudini d-astea de "capul taiat sabia nu-l taie" nicioadata nu o sa se ajunga nicaieri. Ti se pare tie ca ai dreptate? TE-ai documentat si siguri ai dreptate? ARDE-I!! si pe politist, si pe ala si pe toti . Nu ai curaj,timp, chef taci din gura si asta e. sunt satul de d-astia care cred ca au dreptate si cand e vorba de pus pe hartie o dau cotita.
- florinc4
- Operat ESTetic
cand stii ca ai dreptate...si cunosti legislatia...mai ales cand stii ca e vina lui... si tu esti doar o simpla victima...atrunci reactionezi...eu unu asa am procedat de fiecare data...eu nu am gresit cu nimic asa ca de ce sa sufar....dar daca te trezesti dupa 3 zile...si nu insisti atunci, e vina ta...sa zic asa...nu trebuie sa te lasi intimidat de nimeni...parerea mea
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
sa vad daca am inteles incidentul:
mergeai linistit pe banda ta, un logan se baga sa depaseasca dar nu aproximeaza bine distanta fata de ala din fata. moment in care decide sa intre in fata ta mai devreme. dar tu mergeai aproape de un camion si loganul nu incapea intre tine si camion. De aici am inceput sa nu mai inteleg... cum adica "il pupai in fund daca calcai frana" si ramanai fara permis?? nu are sens. Asadar loganul este pe contrasens - deduc ca era inca pe contrasens pentru ca ai zis ca ai tras stanga si l-ai lovit lateral- va izbiti, si mai departe ce se intampla? cum a ramas cu ala care venea din sens opus? ce a facut loganistul, s-a bagat in fata, sau in spatele tau?
ai o exprimare foarte greoaie, recomand sa mai descrii o data, CLAR, accidentul
mergeai linistit pe banda ta, un logan se baga sa depaseasca dar nu aproximeaza bine distanta fata de ala din fata. moment in care decide sa intre in fata ta mai devreme. dar tu mergeai aproape de un camion si loganul nu incapea intre tine si camion. De aici am inceput sa nu mai inteleg... cum adica "il pupai in fund daca calcai frana" si ramanai fara permis?? nu are sens. Asadar loganul este pe contrasens - deduc ca era inca pe contrasens pentru ca ai zis ca ai tras stanga si l-ai lovit lateral- va izbiti, si mai departe ce se intampla? cum a ramas cu ala care venea din sens opus? ce a facut loganistul, s-a bagat in fata, sau in spatele tau?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

-
baty_san
...."capul taiat sabia nu-l taie"..... asta e atitudine de kkt a romanului.... ameninta !!!! fa scandal !!! sa-i frec pe politistii de cacao din tara asta.... si daca nu faci mare lucru macar sa ramai impacat ca ai incercat si ala sa stranga din c.r putin, asa am facut si eu si a mers, cand pulitaiul zicea ca am depasit pe linie continua, dar nu era nici o linie pe acolo numai ceva resturi...si nici unn indicator...Mihay scrie:pai si atunci daca ramaneti in continuare cu atitudini d-astea de "capul taiat sabia nu-l taie" nicioadata nu o sa se ajunga nicaieri. Ti se pare tie ca ai dreptate? TE-ai documentat si siguri ai dreptate? ARDE-I!! si pe politist, si pe ala si pe toti . Nu ai curaj,timp, chef taci din gura si asta e. sunt satul de d-astia care cred ca au dreptate si cand e vorba de pus pe hartie o dau cotita.
P.S. Fa scandal numai cand vezi ca nu mai ai scapare ...
Don't steal...goverment hates competition!
-
baty_san
fa si un desen ca eu is mai greu de cap...chainsaw scrie:sa vad daca am inteles incidentul:
Don't steal...goverment hates competition!