Distractia a fost azi. Un frig de crapau pietrele dimineata, eu ma trezesc sa merg la asigurator. Adica ARDAF. Ajung acolo, scriu declaratia la ei, mergem sa facem poze si credeam ca este gata. Cel putin asa era la Omniasig. dar cei de la ARDAF sunt mai speciali. Trebuia sa vina si celalat cu masina. Il sun , vine, scrie declaratie face poze si la masina lui. Masoara nu stiu ce, mergem la masina mea sa vada daca se potriveste cu spartura din spolerul meu. Se potrivea.
Acum incepe circul. "Dom`le, nu are cum sa iti sparga proiectorul din dreapta. Ala era deja spart." Eu stupefiat:" Sa mori tu"
De aici incep dumnezeii atat in partea mea si din partea aluia care m-a botit. Injuraturi, cruci, carne la greu. Sun la cei de la Omniasig si ei imi spun sa vin la ei sa o fac pe CASCO si vor lua ei RCA-ul omului si isi recupereaza dauna. Ma duc sa imi recuperez actele de la dosar si le comunic decizia mea si ca voi merge la CSA sa ii reclam. Gura mare prin sediu( am stat 3 ore in frig ca sa imi faca dosarul ala nenorocit) si baietii se linistisera, mai ales cand au auzit de CSA. Mi-au dat decizia de reparatie fara un kkt de ornament de la proiectorul drept pe care mi-a dat bani omul care m-a pocnit.
Sfatul meu: feriti-va de ARDAF.