vand Citroen C4 1.6HDI 110CP SX berlina oct 2005

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
tzitro
Numar Inmatriculare: B 76 BRU

vand Citroen C4 1.6HDI 110CP SX berlina oct 2005

Mesaj de tzitro »

Citroen C4 1.6HDI 110CP SX berlina inmatriculata oct 2005, primul proprietar, Bucuresti
gris aluminium, Euro 4
124,000 km, rulata 90% in afara Bucurestiului
fara evenimente rutiere

in plus fata de dotarea SX:
alarma Texalarm (de la Citroen)
culoare metalizata
limitator viteza/cruise control
pachet viata la bord

jenti aliaj 16" cu Michelin Pilot Primacy 205/55R16
jenti tabla 15" cu Michelin Alpin A3 195/65R15

consum mediu 5.5 l/100km

fara probleme (exceptii minore: becuri faza scurta, siguranta stergator)
discuri si placute frana spate schimbate astazi

pret 6200 euro
0744 526 555
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: vand Citroen C4 1.6HDI 110CP SX berlina oct 2005

Mesaj de Aiurica »

pu-ne si tu te rog poze....e mult mai usor...
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
tzitro

Mesaj de tzitro »

Revin cu poze:
http://picasaweb.google.co.uk/MarcuMihai/CitroenC4#" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu am putut uploada aici, au peste 4MB fiecare.

Intre timp, am ajuns la 124,500 km. drum Bucuresti-Deva-Bucuresti, plus ceva prin Bucuresti, aprox 800 km cu 5.3l/100km (4.8 l/100km consum extraurban)

Masina a fost cumparata de la ATS si toate reviziile au fost facute la ATS iar ultima la Cartec in Pitesti. Cu exceptia reviziilor, masina nu a ajuns/stat in service.

In cei 3 ani si ceva am avut o singura problema cu cei de la asigurari: oglinda stanga sparta. (am parcat eu prea in strada si am uitat sa rabatez)

Pe unde am fost cu robotzelu: Bulgaria, Rep Moldova, Grecia, Italia, Ungaria, Austria, Croatia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Elvetia, si cam atat.

99% a fost condusa de mine, foarte rar de sotie.
A mai condus-o un cunoscut acum cateva luni (Iasi - Bucuresti) iar dupa o saptamana a facut actele pentru un C4 coupe 2.0HDI. Pac stie ;-) (era in dilema atunci intre Mitsubishi si multe altele, venea de pe Skoda Octavia)

Ca idee despre sofer, am luat doar doua amenzi pentru viteza: una cu 77 in localitate (muzica prea tare) si alta cu 141 (a accelerat unu cu machina de TL cand o depaseam, cand din fata venea, ati ghicit, politia).

Am fost curios si de viteza maxima pe care o poate; am atins 189km/h atat in drum spre Varna ca cat si pe A2 (in carte parca e 192).

Daca aveti intrebari, sunt aici!

Tzitro
tzitro

Mesaj de tzitro »

Am vandut masina ieri! rog admin-ul sa inchida acest subiect.

dupa cateva test drive-uri si inspectia tehnica la ATS, unul dintre cei interesati s-a decis sa o cumpere!

Pretul pentru C4 a fost mult sub cat merita! 6200 euro cu setul suplimentar de cauciucuri este mult sub pretul pietei.

Eu am obtinut un pret bun de la Subaru pentru Legacy diesel si am dat mai departe o parte din avantaj.

Victor, sa o folosesti sanatos! Sa te porti frumos cu ea!
Raman in continuare un mare fan Citroen!

Toate bune!
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”