206, black, by PIAR & Radu :D

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
HaPPy
"PIAR"

206, black, by PIAR & Radu :D

Mesaj de HaPPy »

tan ta nananannnnnnn...... :wave :occasion1: :cheers am placerea sa va anunt ca mai absentul nostru coleg Radu Borcea, a venit si el in randul stikeritilor :D !!! a nu, nu si-a luat C4, deocamdata si-a luat masina :D dar are stiker ClubC4 ;)

un superb 206, in 3 usi, of course black, cu jante, sistem audio, boson din ala metalic argintiu (nu mai conteaza ca mai si ingheata si tre sa faca plecaciuni in fata lui ca sa-l lase sa puna benzina in rezervor, da e argintiu si arata belea) de scaune nu mai spun, pe scurt, LEUTZUL :D

n-o sa mai continui desi date as avea, poze la fel, intrucat masina in acte inca imi apartine.... o sa-l las pe Radu sa va povesteasca detaliile picante. Dar pana se urneste el.... pentru curiosi, gasiti mai multe aici: http://raduborcea.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false; (sunt cateva articole interesante despre Leutzul lui Radu)

sa-l stapanesti sanatos Radu, sa faci muuulti Km fara reparatii si sa speram ca la anu' (sau intr-un an) cand al meu C4 o sa se faca (vorba lui Mugurel) mai inalt si o sa devina Crosser, Radu sa conduca C4 si Sefa' Leutzul :D
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
blondish

Re: 206, black, by PIAR & Radu :D

Mesaj de blondish »

Felicitari pentru noua achizitie. Acum suntem doi care invadam forumul fara sa detinem un C4 :glasses
Clio III - DaFY duck 1,6 16V (ex)
Megane RS 2,0 Turbo (ex)
Citro C2 VTS
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sunteti mai multi :wink: oricum inca un membru care trebuie s-o ude pe 18 ianuarie la intalnire :mrgreen: nu pot decat sa ma bucur . :P s-o stapanesti sanatos desi o ai mai demult si d-abia acum ti-a venit mintea la cap sa scrii si aici ::P
Radu Borcea
Numar Inmatriculare: BV 01 RBO

Mesaj de Radu Borcea »

multumesc piarului pentru minunata introducere, care, by the way, a fost surpriza!!! ceea ce a uitat ea sa spuna este ca 206-ele meu este cel mai frumos 206 din lume. recunosc, a fost o bataie stransa intre Leutz si un C4 coupe rouge lucifer, dar din motive financiare a castigat 206-ele...

dupa cum probabil ati intuit, masina a apartinut piar-ului si sper ca asta sa nu fie ultima cumparata de la ea...astept sa creasca patratelu mare si il iau si pe ala!:))

multumesc lui bogdan pentru sticker!!! l-am lipit deja...asa ca de vedeti un 206 negru (B 387 32) prin oras, sa-l flashuiti ca si cum ar fi C4, ca doar PSA suntem toti:))

iata si cateva poze cu bijuteria...mai multe info gasiti pe blog, unde am facut un jurnal al piticaniei...

Imagine Imagine

Imagine Imagine
Peugeot 206 3 usi 1.4i 16 valve 90 CP black (is black) aka Leutzul (acum in proprietatea mea si nu a Piar-ului:)) ) BV 01 RBO
--
Radu Borcea
Redactor WhatCar? Romania

tel: 0741 627 631
mail: radu.borcea@recp.ro / raducu.borcea@gmail.com
weblog: raduborcea.wordpress.com
YM: borcearaducu@yahoo.com
Radu Borcea

Mesaj de Radu Borcea »

da, recunosc, a facut o luna pe patru :P pai, am fost impulsionat de Piar, dar si de achizitia lui Blondish...
Peugeot 206 3 usi 1.4i 16 valve 90 CP black (is black) aka Leutzul (acum in proprietatea mea si nu a Piar-ului:)) ) BV 01 RBO
--
Radu Borcea

Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

vezi ca deja am schimbat designul la stickere...trebuie sa spargi luneta acum sa-l schimbi :mrgreen:
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

hai sa o stapanesti stickerita sanatos radule.
vino pe 18 cu ea la intalnire :D sa-i dam si noi o cheie :D (de jur-imprejur)
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Radu Borcea

Mesaj de Radu Borcea »

:)) deci, cand mi-am luat in sfarsit masina si am si facut rost de sticker (ultimul din cate mi-a zis bogdan) si l-am si lipit voi schimbati designul...hmmm...pai lasa ca luneta e mare, mai putem lipi unul langa:))=))

multumesc commandorsteel :D am vrut sa vin si aseara cand si-a prezentat blondish masina, dar am fost prins cu niste conexiuni la internet si am terminat destul de tarziu...dar promit sa vin pe 18 :D

zic sa ne mai gandim la partea cu cheile:)) =))
--
Radu Borcea

Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”