Deci:
http://www.sigmanet.ro/Blaupunkt-London-MP48--id11896" onclick="window.open(this.href);return false;
+ adaptorul de comenzi volan
Ambele sunt folosite 3 luni (ca noi, fara zgaraieruri sau lovituri)
Garantie 1 an si 9 luni.
Nu se vand separat si nu fac combinatii (mi-am luat un Kenwood 522 DVD - navi, tuner si bluetooth-ul imi vin peste 3 saptamani si de aceea am renuntat la comenzile pe volan)
In pret intra si cablurile dintre mp3 si masina (la ele este legat si adaptorul de comenzi pe volan)
Se pierde insa functia de reglare a ceasului si testarea aia pe care o face computerul de bord (eu am pastrat HU original si cand schimb ora il pun pe acela) si nu afiseaza numele melodiei decat pe mp3 nu si pe display-ul masinii.
Pret fix 800 RON.
Contact messenger : annddyy20
PS Precizez ca am un C4 coupe.
Vand adaptor comenzi volan C4 + mp3 Blaupunkt London MP 48
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
annddyy
Vand adaptor comenzi volan C4 + mp3 Blaupunkt London MP 48
Life begins at 4000 rpm.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Re: Vand adaptor comenzi volan C4 + mp3 Blaupunkt London MP 48
E posibil sa pui o poza (sau mai multe) a ceea ce vinzi? Link-ul e ok, dar prefer sa vad exact produsul care se vinde. 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
annddyy
Dan pasare scrie:E posibil sa pui o poza (sau mai multe) a ceea ce vinzi? Link-ul e ok, dar prefer sa vad exact produsul care se vinde.

Life begins at 4000 rpm.
-
annddyy
Nu vrea nimeni ?
Life begins at 4000 rpm.
-
annddyy
Reducere 100 lei ??? Vrea cineva?
Life begins at 4000 rpm.
-